(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 22. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 22. kedd 12:53
a búbánatos f@szom tele van az MSN-nel!
írja: rossz a jelszavam!
kérek linket a jelszó módosításra!
erre módosítanám a szokásos jelszavamra, nem engedi, mert nem lehet azonos a régi jelszó és az új!
de ezzel a jelszóval nem tudok bejelentkezni!
a repedtherés kurvaannyát Bill Gatesnak!
erre módosítanám a szokásos jelszavamra, nem engedi, mert nem lehet azonos a régi jelszó és az új!
a búbánatos f@szom tele van az MSN-nel!
...hirtelen nem is tudom melyik nickemmel válaszoljak mert asszem ezt álltalában max. -ra tiltod,igazságtalanul.Ami meg az én beszélgetéseimet illeti,drogról,piáról,bármiről,arról beszél más is,és nem jelenti azt h ez én lennék vagy én csinálnám,hisz úgyebár Te is ismered H.Csabit meg az Ő modorát,stilusát,beszólásait,nos ha a válaszod igen,akkor tudod h vele igy lehet a legjobban komunikálni,mellesleg vele lehet is,mert nem álszent,hazug,mindenkit becsapós,kioktatós,belepofázós...szerintem ...és a kutyát nem érdekli h ki mennyi gyereket nevel és hogyan...sztem ez sem tartozik rám.Mollykám drágaságom,szeretlek,tisztellek mert tyúkanyó vagy itt,de tájékoztatásúl közlöm amit már biztos hallottál,h lassan többen utálnak mint szeretnek max. nem merik bevallani...ami meg a vizuális szarságodat illeti,Te vagy a legnagyobb függő,lásd. a Hsz.-edet a GG függőség topicban,ami azt jelenti h qvra összekevered a szezont a fazonnal.Maradok tisztelettel(a korod miatt,de ne várd h fől nézzek rád)Melcsi,vagy amit akarsz.Pusza mami
okéééééééééé......ööö...izé...vagyis nem törlöm,imádoooom őket,és azért mert törlöm az üzifalra még irhatnak nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 01. 20. vasárnap 16:38
ha zavar az üzifalos okosság, akkor töröld őket az ismik közül! ennyi! amúgy is zavarnak...
Oké Fönök!Értettem Fönök!Megyek az "1más közötti vitákhoz"Fönök!Engedélyt kérek lépni innen Fönök! Pusziiiiiiiiiiii!
jah és ez vagyok én:Ilyen vagyok!
Nem érdekel, milyennek hisznek
Így teremtett engem az Isten
Nem változok mások miatt
Ilyen vagyok, de nem ez a divat.
Ne szeressen senki se divatból,
Nem vagyok menő ez nem arról szól,
Nincsen pénzem, se mercédeszem,
Őszinte vagyok és szégyentelen!
Szégyentelen! Ilyen vagyok! Ilyen vagyok! Ilyen vagyok!!!
.....nah....befejeztem,szió és legyen Szép napod!(Megmondanád Kovinak h hizzon vissza?...jobban állt neki sztem ) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
jah és ez vagyok én:Ilyen vagyok!
Nem érdekel, milyennek hisznek
Így teremtett engem az Isten
Nem változok mások miatt
Ilyen vagyok, de nem ez a divat.
Ne szeressen senki se divatból,
Nem vagyok menő ez nem arról szól,
Nincsen pénzem, se mercédeszem,
Őszinte vagyok és szégyentelen!
Szégyentelen! Ilyen vagyok! Ilyen vagyok! Ilyen vagyok!!!
.....nah....befejeztem,szió és legyen Szép napod!(Megmondanád Kovinak h hizzon vissza?...jobban állt neki sztem ) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 21:52
szerinted miért nem szedem ki innen is? mert dühöngő de ha pocskodiázni akarsz van egy másik dühöngő az haragszom rád al cimmel
bár itt általános dolgok rol van szo és kvázi nagy világgal.
(itt a politika, és a rasszizmus tiltott csak)
na off
tele van a tököm hol nem értik meg, hogy ez a gg az meg a iwiw intézd ott a bajod itt meg velem az ittentit és kész. ha van problémád szólsz andie vagy para, utána ha nem egyezel velük, akkor freya, és a végére itt vagyok én is, és nem mint a véres kard és én igazságot teszek, semmi értelme.
na off
tele van a tököm hol nem értik meg, hogy ez a gg az meg a iwiw intézd ott a bajod itt meg velem az ittentit és kész. ha van problémád szólsz andie vagy para, utána ha nem egyezel velük, akkor freya, és a végére itt vagyok én is, és nem mint a véres kard és én igazságot teszek, semmi értelme.
szia Lov! ...tudod mit?...le*arom!...szépen megbújunk egy sarokba és kussolunk nagyokat,és halgatom h ki mikor mit főz,meg mikor viszi a kutyát sétálni ...és mivel ez egy "spontán állati ÖNkitörések"topic,hát lépek máshova mert rossz helyen vok,ezek itt mind állatok!...vagy már megen rosszul gondolom? pusza talizunk a fejlesztésesenlassúcsetenaholnyalnikell jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48100)
VIP
2008. 01. 20. vasárnap 16:27
)))) erdekes, en i sezt fujom mar regota, amit Te leirtal..... dehat eredmeny nelkul....illetve sokan szepen kilepnek innen mert nem nyalnak ... love & peace
szerinted miért nem szedem ki innen is? mert dühöngő de ha pocskodiázni akarsz van egy másik dühöngő az haragszom rád al cimmel
na off
tele van a tököm hol nem értik meg, hogy ez a gg az meg a iwiw intézd ott a bajod itt meg velem az ittentit és kész. ha van problémád szólsz andie vagy para, utána ha nem egyezel velük, akkor freya, és a végére itt vagyok én is, és nem mint a véres kard és én igazságot teszek, semmi értelme. (Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
na off
tele van a tököm hol nem értik meg, hogy ez a gg az meg a iwiw intézd ott a bajod itt meg velem az ittentit és kész. ha van problémád szólsz andie vagy para, utána ha nem egyezel velük, akkor freya, és a végére itt vagyok én is, és nem mint a véres kard és én igazságot teszek, semmi értelme. (Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 16:26
..erről van szó.."ne a nagyközönség elött"...ezt nekik is elmondanád majd alkalom adtán?...gondolom nem,akkor most megyek a fejlesztés alatt álló chatre és elmondom a véleményem mint ahogy azt tettem iwiwen is!...tököööööd?meg h teleee????....ez nem egy dühöngő szoba?szép napot és ne legyen már még egy olyan h "válasz Melcsi2 üzenetére(ma:XY-kor)
ha zavar az üzifalos okosság, akkor töröld őket az ismik közül! ennyi! amúgy is zavarnak...
(Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 14:02
...ide kell irnom,mert chaten még a végén ki tiltanak....van két op,az egyik hazudott nekem,hazudott mindenkinek!!!29 helyett nyugdíjas aki azt hiszi ,h ennyi évi hazudozás miatt adok a véleményére.A másik alig lett operátor máris el felejtette honnan kezdte,elfelejtette hogy ő se számit többet egyikönknél sem.Nos ez a két kőkorszaki szaki teljesen bele őrült az opságba mert egy "hirhedt"oldalon amit nevezzünk Iwiwnek azt hiszik h ott is olyan jogaik vannak mint itt,a rohadt üzifalon is teljesen oposkodni akarnak.Szánalmaaasak!!Drága nyugdíjas opocskám ezutón közlöm veled h az egy "Üzi fal"(gondolom nem kell meg magyarázni mire való)szal akkor annak irok amikor akarok,főleg ha személyesen ismerem az illetőt!!Ott nem vagytok operátorok!Ne szóljá be se te se a kolleginád!Betegek vagytok!!!Úristen!Függők!...ami engem nem zavar,de hagyjatok ki belőle.kezdem érteni,Csabit,cecát,thedogot.....asszem befejezem..majd csak összefutunk a chaten
)))) erdekes, en i sezt fujom mar regota, amit Te leirtal..... dehat eredmeny nelkul....illetve sokan szepen kilepnek innen mert nem nyalnak ... love & peace
(Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
...ide kell irnom,mert chaten még a végén ki tiltanak....van két op,az egyik hazudott nekem,hazudott mindenkinek!!!29 helyett nyugdíjas aki azt hiszi ,h ennyi évi hazudozás miatt adok a véleményére.A másik alig lett operátor máris el felejtette honnan kezdte,elfelejtette hogy ő se számit többet egyikönknél sem.Nos ez a két kőkorszaki szaki teljesen bele őrült az opságba mert egy "hirhedt"oldalon amit nevezzünk Iwiwnek azt hiszik h ott is olyan jogaik vannak mint itt,a rohadt üzifalon is teljesen oposkodni akarnak.Szánalmaaasak!!Drága nyugdíjas opocskám ezutón közlöm veled h az egy "Üzi fal"(gondolom nem kell meg magyarázni mire való)szal akkor annak irok amikor akarok,főleg ha személyesen ismerem az illetőt!!Ott nem vagytok operátorok!Ne szóljá be se te se a kolleginád!Betegek vagytok!!!Úristen!Függők!...ami engem nem zavar,de hagyjatok ki belőle.kezdem érteni,Csabit,cecát,thedogot.....asszem befejezem..majd csak összefutunk a chaten
..erről van szó.."ne a nagyközönség elött"...ezt nekik is elmondanád majd alkalom adtán?...gondolom nem,akkor most megyek a fejlesztés alatt álló chatre és elmondom a véleményem mint ahogy azt tettem iwiwen is!...tököööööd?meg h teleee????....ez nem egy dühöngő szoba?szép napot és ne legyen már még egy olyan h "válasz Melcsi2 üzenetére(ma:XY-kor)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 15:59
iwiw es dolgot intézd el az iwiwen
tele van a tököm, a megsértödök besértödök és mindenhol lejáratokból..
ha problémátok van intézzétek el egymás között.
és ne a nagy közönség elött mert ez lejáratás csak.
magán dolgokhoz semmi közöm én csak munkáját tudom itt értékelni
iwiw es dolgot intézd el az iwiwen
Te dolgozol is ? Azt hittem te csak munkaba jarsz............
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 19. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 19. szerda 14:44
a búbánatos faszom televan a mai napommal!
a bolondok háza ehhez képest kutyafasza
mi a tökömbőreért nem tud a munka megoszlani a napok között?????????
a búbánatos faszom televan a mai napommal!
Hát pedig Te nm úgy szoktad...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ird le tizer hogy pina van akinek használ
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnálom, és együttérzek veled!
viszont én meg azon dühöngök jelenleg, hogy nem írok a kanna topicba és mégis pörög, mint az állat... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont én meg azon dühöngök jelenleg, hogy nem írok a kanna topicba és mégis pörög, mint az állat... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 11. 30. péntek 15:22
Ma délelőtt kaptam a telefont, hogy meghalt egy jóbarátom (20 évig munkatársam), jóval fiatalabb volt mint én. Szar az élet, ebben az évben már a harmadik, aki a barátaim közül elmentek. Egyszerűen nem akarom elhinni.
Ma délelőtt kaptam a telefont, hogy meghalt egy jóbarátom (20 évig munkatársam), jóval fiatalabb volt mint én. Szar az élet, ebben az évben már a harmadik, aki a barátaim közül elmentek. Egyszerűen nem akarom elhinni.
akkor neked is átküldöm a surdának írt privimet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 29. csütörtök 17:40
Azért vessük össze az otthon folyamatosan mesefilmet néző gyereket (hiszen anyuka az újszülöttet látja el) és a pajtásaival játszó-futkározó gyereket.
Nem vagyok bölcsipárti egyébként, de van, amikor jobb a gyereknek a bölcsiben, mint a folyton fáradt, soha rá nem érő anyukával.
Oké, megértem a helyhiányt és emberhiányt is.
Nem vagyok bölcsipárti egyébként, de van, amikor jobb a gyereknek a bölcsiben, mint a folyton fáradt, soha rá nem érő anyukával.
Oké, megértem a helyhiányt és emberhiányt is.