Ha Zsoltiii meg egyszer begyur 112 kepet egy hsz-be...mit senki se lat meg soha !!!!!! mivel annyi türelme nincs senkinek... hat KIAKADOK
Hol a hatara az emberi bunkosagnak ?
![mf3](images/smilies/mf3.gif)
Hol a hatara az emberi bunkosagnak ?
A pitsába is Prunikám....a pofám leszakadt...mijez
amit Te csináloltál...heh...háá ezt kell csinájni ééé????...szétrobbanok!!!
amit Te csináloltál...heh...háá ezt kell csinájni ééé????...szétrobbanok!!!
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Talán jövő nyáron eléri a 15000. hsz.-t a nappali!
Pedig azt hittem, hogy mire visszajövök, már rég túl lesz rajta!
Már dühöngeni sem megy!
Pedig azt hittem, hogy mire visszajövök, már rég túl lesz rajta!
![levele](images/smilies/levele.gif)
Már dühöngeni sem megy!
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
ooopsssszzz...topic nem rendeltetésszerű használatának fennforgása? a haragszom rád topic nem előkeresése tényének bizonyossága? admin negatív minősítése a nem megfelelő helyen?
csak nem tiltásra vár a kedves fórumozó?
(dobtam egy privit)
csak nem tiltásra vár a kedves fórumozó?
(dobtam egy privit)
Hát ilyen nincs! Ha valaki nem tud elmenni a buliba, azt meg kirekesztik a nappaliból. mmePrune befagyasztotta a nappalit, hogy mi ne tudjunk ott partizánkodni, pedig tudja, hogy mindig jók vagyunk. Meg vagyok sértődve, és az ombucmannhoz fordulok. Bekaphatjátok!
Nem működnek a levelezőrendszerek! Éljen az informatika kora!
És gyűlölöm a lélektelen, ingyenélő bürokráciát!
Mennyiség a szarból, túl sok!
Minőség? Ismerik ma ezt a fogalmat?
![violent](images/smilies/violent.gif)
És gyűlölöm a lélektelen, ingyenélő bürokráciát!
Mennyiség a szarból, túl sok!
Minőség? Ismerik ma ezt a fogalmat?
Kurvára tudd idegesiteni mikor leülök fórumozni,épp a hülyeségemet próbálom helyre hozzni,és ekkor mi történik KOPOGNAK,elis basztam meg lehet hogy magammal is
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
csak nyugi, időnként karbantartásra is szükség van, főleg ott, ahol nagy az adatforgalom, és túlterhelt a szerver!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 12. szerda 12:23
mi a lúfaszt csinálnak a webmesterek, hogy állandóan rossz a lap, nem elérhető?
mi a lúfaszt csinálnak a webmesterek, hogy állandóan rossz a lap, nem elérhető?
akkor húzd ki onnan!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 12. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2007. 09. 12. szerda 11:12
Deee...howa a büdős 3,14csába tettem a wastag ecsetemet...faxom...ezt nm hiszem el....
![kocsog](images/smilies/kocsog.gif)
![gun](images/smilies/gun.gif)
Deee...howa a büdős 3,14csába tettem a wastag ecsetemet...faxom...ezt nm hiszem el....
![kocsog](images/smilies/kocsog.gif)
Hogy rohadna meg ez a szar eső...
...hát nm elkezdett esni...ki a faxnak hiányzott...baxa +!!!!!
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
Most már tényleg tele van a f.....m az ÉMÁSZal,esik az eső,nyugotan ülök itt a gép ellőt irom az elmélkedésem,ÁRMSZÜNET,de csak egy pillanatra
,egy kisseb fajta kurva vihar itt biztos az a kurva áramszünet.Nehogy most valaki azt tanácsolja hogy csináltasam meg szünetmentes árramköre
ne háborogj má papa te má öreg vagy ehez is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 09:25
a tököm tele van hippel! amiért megosztottam Vele a gyermekkori fotóm erre a Sonkásnak továbbadja! Ő meg betszi a fórumra a fotómat!
nem csak Neki nem jött át!
kezd az önnön seggbekúrásod!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
kezd az önnön seggbekúrásod!
2007. 08. 05. vasárnap 18:43
ha nem tetszik akkor tegyél ellene!
már pont ideje lenne a régen "beigért" leszopásom!
különben teljesen véletlen és (tiszta körülmények között, igaz hogy hipp kivárt, pedig lenyúlhatta volna a kerek számot, csak gondolom nem akart belemenni egy kényelmetlen szitúba, amit igértem a 10 ezrediknek) lett az enyém a 10 ezredik hsz!
és hogy miért pont én?
mert jobb ez így, még összevesztek volna a lányok rajtam,
jobb, ha inkább én választok az önként jelentkezők hölgyek között (ha van egyáltalán vállalkozó szellemű hölgy, aki bevállal), vagy nem, mert félénk vagyok és nagyon szerény!
Kedves "Anya"! a 10 ezredik háeszt egy kicsit ünnepi hozzászólásnak szántam (ezért van benne kép, és vers, és dal is), sajnálom, ha neked nem ment át a szándékom!
Jaaa, és ne egyél jégkrémet, amíg a vizsgálati erdményeket nyilvánosságra nem hozzák! Én nem igazán izgatom magamat miatta, olyan ninimális mennyiségben van jelen egy-egy ételben! Részemről ez a téma off!
![wink](images/smilies/wink.gif)
különben teljesen véletlen és (tiszta körülmények között, igaz hogy hipp kivárt, pedig lenyúlhatta volna a kerek számot, csak gondolom nem akart belemenni egy kényelmetlen szitúba, amit igértem a 10 ezrediknek) lett az enyém a 10 ezredik hsz!
és hogy miért pont én?
jobb, ha inkább én választok az önként jelentkezők hölgyek között (ha van egyáltalán vállalkozó szellemű hölgy, aki bevállal), vagy nem, mert félénk vagyok és nagyon szerény!
Kedves "Anya"! a 10 ezredik háeszt egy kicsit ünnepi hozzászólásnak szántam (ezért van benne kép, és vers, és dal is), sajnálom, ha neked nem ment át a szándékom!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Jaaa, és ne egyél jégkrémet, amíg a vizsgálati erdményeket nyilvánosságra nem hozzák! Én nem igazán izgatom magamat miatta, olyan ninimális mennyiségben van jelen egy-egy ételben! Részemről ez a téma off!
a tököm tele van hippel! amiért megosztottam Vele a gyermekkori fotóm erre a Sonkásnak továbbadja! Ő meg betszi a fórumra a fotómat!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 18:06
Ez igy igaz!!!
De valaki le nyulta a söröm
![](http://www.kepfeltoltes.hu/070805/s_r_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A sör követelés nem Moncynak szol
![](http://www.kepfeltoltes.hu/070805/s_r_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A sör követelés nem Moncynak szol
azért a másodpercenkén 100 összehúzódást kicsit soknak tartom!
de ha Neked bejött...
akkor ezt röhögték a csajok a buli után, h ennyire összesültet még nem láttak!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 03. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
de ha Neked bejött...
akkor ezt röhögték a csajok a buli után, h ennyire összesültet még nem láttak!
2007. 08. 03. péntek 19:18
Dugd a 230V-ba, ha pinát nem is fogsz továbbra sem látni, de a dühöngésed valószínűleg elmúlik egy darabig!
(nálam fiatalabb koromba bejött, most meg van mindig kéznél szaftosabb megoldás is)...
(nálam fiatalabb koromba bejött, most meg van mindig kéznél szaftosabb megoldás is)...
Ja és lehet a sikositóban is van mint állagjavító,és akkor már rögtön témánál vagyunk.
Most önkitörök
Mi van akkor ha az ehető sikosítóval dioxszin jut a szervezetbe?!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Most önkitörök
![duma](images/smilies/duma.gif)
Mi van akkor ha az ehető sikosítóval dioxszin jut a szervezetbe?!
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
2007. 08. 05. vasárnap 16:59
Azt nem értem h. szerencsétlen új fórumozók folyamatos tiltást kapnak mert hozzámernek szólni a képes topichoz...
Erre jön Apa és lebac h. mi a facért hozom fel az E-412-öt (ja ami csak úgy mellesleg az összes jégkrémben benne van)...
Ma benézek a nappaliba... erre mit látok? Nem elég h. Apa lenyúlta a 10.000-ik hsz-t... ami ugyebár azt jelenti h. Önmagát teszi Magáévá.... és nyomatja a dalszövegeket...
Ha más tette volna lehet repül?
Vazze Apa
Erre jön Apa és lebac h. mi a facért hozom fel az E-412-öt (ja ami csak úgy mellesleg az összes jégkrémben benne van)...
Ma benézek a nappaliba... erre mit látok? Nem elég h. Apa lenyúlta a 10.000-ik hsz-t... ami ugyebár azt jelenti h. Önmagát teszi Magáévá.... és nyomatja a dalszövegeket...
ha nem tetszik akkor tegyél ellene!
és hogy miért pont én?
Jaaa, és ne egyél jégkrémet, amíg a vizsgálati erdményeket nyilvánosságra nem hozzák! Én nem igazán izgatom magamat miatta, olyan ninimális mennyiségben van jelen egy-egy ételben! Részemről ez a téma off! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
és hogy miért pont én?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Jaaa, és ne egyél jégkrémet, amíg a vizsgálati erdményeket nyilvánosságra nem hozzák! Én nem igazán izgatom magamat miatta, olyan ninimális mennyiségben van jelen egy-egy ételben! Részemről ez a téma off! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 16:59
Azt nem értem h. szerencsétlen új fórumozók folyamatos tiltást kapnak mert hozzámernek szólni a képes topichoz...
Vazze Apa
Itt van Sonkás, ne mérgelődj:
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.abload.de/img/worst_parent_awards_0031fo.jpg)