Ez igy igaz!!!
De valaki le nyulta a söröm
![](http://www.kepfeltoltes.hu/070805/s_r_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A sör követelés nem Moncynak szol (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![](http://www.kepfeltoltes.hu/070805/s_r_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
![mf3](images/smilies/mf3.gif)
![gun](images/smilies/gun.gif)
A sör követelés nem Moncynak szol (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 16:59
Azt nem értem h. szerencsétlen új fórumozók folyamatos tiltást kapnak mert hozzámernek szólni a képes topichoz...
Erre jön Apa és lebac h. mi a facért hozom fel az E-412-öt (ja ami csak úgy mellesleg az összes jégkrémben benne van)...
Ma benézek a nappaliba... erre mit látok? Nem elég h. Apa lenyúlta a 10.000-ik hsz-t... ami ugyebár azt jelenti h. Önmagát teszi Magáévá.... és nyomatja a dalszövegeket...
Ha más tette volna lehet repül?
Vazze Apa
Erre jön Apa és lebac h. mi a facért hozom fel az E-412-öt (ja ami csak úgy mellesleg az összes jégkrémben benne van)...
Ma benézek a nappaliba... erre mit látok? Nem elég h. Apa lenyúlta a 10.000-ik hsz-t... ami ugyebár azt jelenti h. Önmagát teszi Magáévá.... és nyomatja a dalszövegeket...
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Azt nem értem h. szerencsétlen új fórumozók folyamatos tiltást kapnak mert hozzámernek szólni a képes topichoz...
Vazze Apa
a luser kiiktatva!
![](http://img379.imageshack.us/img379/6960/pic49080ke5.jpg)
![](http://img379.imageshack.us/img379/6960/pic49080ke5.jpg)
stupid user... kill? yes yesyes
hé itt nem dumálonk itt csak el mondod hogy az életben mivel van tele a tököd
másikba meg egymással legyen telle
másikba meg egymással legyen telle
![smile](images/smilies/smile.gif)
Tele van a f..... az olyan emberekel aki egy általuk privát dolgot ilyen nyiltan intéznek és sértő bunkó hangnemben irkálnak Tomék helyébe az egész hozzászólását törölném(ugy is kérte) őt meg kitiltanám vegleg a picsábba,hogy lehet valaki enyire majom hogy kulturáltan megirják neki "irj at ügyfélszolgálatra"ő meg egész délután csak a szart kavarja,
Dugd a 230V-ba, ha pinát nem is fogsz továbbra sem látni, de a dühöngésed valószínűleg elmúlik egy darabig!
(nálam fiatalabb koromba bejött, most meg van mindig kéznél szaftosabb megoldás is)...
(nálam fiatalabb koromba bejött, most meg van mindig kéznél szaftosabb megoldás is)...
Hééé hipp hopp ez a másik dühöngőbe való hsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 03. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 03. péntek 12:32
Surda, egy talicska majom b@sszon meg téged, szerintem te csak a dühöngés kedvéért dühöngsz.
Ma látom csalánra pisiltél, már reggel elkezdted. Mi van ecsém? nem kaptál punát?
jahhh, megint igazad van (de mi jár annak, akinek igaza van?...)
és különben is kinyalhatod a seggemet!...
na, csak gyere el vazzzeg a következő buliba, kapsz majd a szókimondó pofádba, majd ha mást nem is, de egy két jól irányzott dobozos sört biztosan...
BÉKE! (Z-san!) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 03. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
és különben is kinyalhatod a seggemet!...
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
na, csak gyere el vazzzeg a következő buliba, kapsz majd a szókimondó pofádba, majd ha mást nem is, de egy két jól irányzott dobozos sört biztosan...
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
BÉKE! (Z-san!) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 03. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 12:21
a búbáanatos faszomé kell akkor is két különböző topic dühöngeni!
az egyik lájtosabb!
hogy egy liter lájt kólát dugjatok fel magatoknak!
ekkora egy barom választ!
ráadásul egy admintól!
az egyik lájtosabb!
ráadásul egy admintól!
Surda, egy talicska majom b@sszon meg téged, szerintem te csak a dühöngés kedvéért dühöngsz.
Ma látom csalánra pisiltél, már reggel elkezdted. Mi van ecsém? nem kaptál punát?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 03. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 12:21
az egyik lájtosabb!
ráadásul egy admintól!
az egyik lájtosabb!
ráadásul egy admintól!
Ja, én is letargiába voltam esve,nem találtam a tegnap esti hsz-met
(528)
![duma](images/smilies/duma.gif)
az egyik lájtosabb!
ráadásul egy admintól!
az egyik lájtosabb!
ráadásul egy admintól!
jééé a vazi visszatért az élők sorába.
aszem az új nappaliba is be kéne tolna a kanapédat, hátha oda is bekukucsolnál! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 08. 03. péntek 02:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://kepfeltoltes.hu/050623/rambo.gif)
kedvenc klingon mondásaim:
"Ez egy jó nap a halálra"
"A halál hidegen tálalva jó"
aszem az új nappaliba is be kéne tolna a kanapédat, hátha oda is bekukucsolnál! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 08. 03. péntek 02:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 02:24
![](http://www.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/apic104.jpg)
2007. 07. 29. vasárnap 19:21
Most ket napja mintha több firkalmany lett volna itt ! Hogy tud valami (valaki) nyomtalanul eltünni ? Vicces. (dühöngök ezert) Semmi magyarazat,felvilagositas...dehat a seggliban tulfejlödöt inteligenzprotz biztosan jobban tudja.
Most ket napja mintha több firkalmany lett volna itt ! Hogy tud valami (valaki) nyomtalanul eltünni ? Vicces. (dühöngök ezert) Semmi magyarazat,felvilagositas...dehat a seggliban tulfejlödöt inteligenzprotz biztosan jobban tudja.
Az tegnap rohadtul felbosszantott, hogy a Velencei-tó környékén egyetlen gyógyszertár nem volt nyitva! Rengeteg a nyaraló, és az állandó lakosok száma sem kevés.
![duma](images/smilies/duma.gif)
elhiszem, de nem baj
mert minden régi tudja, hogy mi van az előző hsz-ben, ill. mi a lényege, és mire lehet belőle következtetni
(nem csak hülyék járnak a netre fórumozni!)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
mert minden régi tudja, hogy mi van az előző hsz-ben, ill. mi a lényege, és mire lehet belőle következtetni
(nem csak hülyék járnak a netre fórumozni!)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
2007. 07. 15. vasárnap 08:17
Tőled Róla nem kaptam infót!
De sok más embertől igen!
De ismeretlenül is elegem van a Hölgyből!
De ismeretlenül is elegem van a Hölgyből!
Tőled Róla nem kaptam infót!
De ismeretlenül is elegem van a Hölgyből! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
De ismeretlenül is elegem van a Hölgyből! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 08:15
no-no
én tőlem brigiről nem kaptál semmit!
hinni pedig csak a templomban szoktam (és kiugrott a nyúl a bokorból!)
no-no
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 08:06
Nem ismerem, csak Tom azt hitte Én vagyok az álregje! És azóta kaptam infókat is. De gőzöm nincs róla, ki Ő valójában.
![wink](images/smilies/wink.gif)