tommiboy kemény voltál, mint a hetes sz@r!
hipp!
a macska ellen a legjobb orvosság a kutya!
csak vigyázz, mikor a szobájába betettem a frakkról egy képet 1 hétre tiltott! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
hipp!
a macska ellen a legjobb orvosság a kutya!
csak vigyázz, mikor a szobájába betettem a frakkról egy képet 1 hétre tiltott! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most kellett ez nekünk. Prune megvédi a gyengébbiket, jogosan /millió puszi/ erre elküld bennünket, azaz valami ennivalót emleget, meg szabadságra akar küldeni. meg vagyok én átkozva...
kiabálos ember! /akkor mégiscsak igazam van a mai pina adagod még visszavan mi?/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
kiabálos ember! /akkor mégiscsak igazam van a mai pina adagod még visszavan mi?/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:51
nos...a maradék régiek folyamatosan emlegetik, hogy ide már csak újak járnak, és a régiek közül szinte senki...és hát egy újszülöttnek ....tuuuudod...
majd lecsaplak én, amit 1 hétig sem fogsz kiheverni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 05. 30. szerda 20:52
Tom! Ha te azt hiszed, hogy ezt én komolyan veszem, akkor nagyot tévedsz. annyit láthatsz az írásaimból, hogy mindenből heccet csinálok, de a magas labdát kénytelen vagyok leütni. Amint egyszer már elmondottam tudom mi az admin munkája, és azt is tudom meddig lehet elmenni. De azért megjegyzem ha ma kaptál volna pinát, akkor sokkal türelmesebb lennél a bandához.....kac-kac
kapjátok be!
(itt lehet ilyeneket is üzenni!)
(itt lehet ilyeneket is üzenni!)
Tom! Ha te azt hiszed, hogy ezt én komolyan veszem, akkor nagyot tévedsz. annyit láthatsz az írásaimból, hogy mindenből heccet csinálok, de a magas labdát kénytelen vagyok leütni. Amint egyszer már elmondottam tudom mi az admin munkája, és azt is tudom meddig lehet elmenni. De azért megjegyzem ha ma kaptál volna pinát, akkor sokkal türelmesebb lennél a bandához.....kac-kac
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:46
hippi!
hülye vagy (remélem tőlem ez nem sértő számodra, hanem dicséret?! )!
Különben is igazad van (részben), mert sajnos valóban a mai fiatal csajok nem vetik meg a piát, a d....kat, a faxt stb.
De a kép már bejárta a GG szinte minden rovatát...lol...
Ha meg nem képezel, mert játszod a butus sértödöttet, akkor tiltalak 1 hétre!
Különben is igazad van (részben), mert sajnos valóban a mai fiatal csajok nem vetik meg a piát, a d....kat, a faxt stb.
nos...a maradék régiek folyamatosan emlegetik, hogy ide már csak újak járnak, és a régiek közül szinte senki...és hát egy újszülöttnek ....tuuuudod...
2007. 05. 30. szerda 20:46
hippi!
Most képzeld el kedves Prune! hát nem? mindig a kisebbet kell b@sztatni? nincs igazsááááág.......
Majdnem elküldtem, de látom már megint itt vaaaaan.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Majdnem elküldtem, de látom már megint itt vaaaaan.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:45
ki bántott édes? a macskás pasi? majd jól ellátom a baját
hippi!
Ha meg nem képezel, mert játszod a butus sértödöttet, akkor tiltalak 1 hétre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha meg nem képezel, mert játszod a butus sértödöttet, akkor tiltalak 1 hétre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:03
Megint lebaxtak, hogy a poénok topicba olyan képet tettem fel, ami már volt, ráadásul piás csaj képet. Nem láttam még, mióta gg-zek nem volt. De egyetértek, hogy a női nemet lejáratja. Azzal viszont nem, hogy nem jellemző a női nemre. A mostani csajok jobban isznak mint férfiak, természetesen vannak kivételek. Akinek nem inge most se vegye magára. De miért mindig a kissebbet bántjátok? he? majd baszok feltenni képeket, csak sumákolni fogok, a pontokat meg úgyis lesz@rom.
ki bántott édes? a macskás pasi? majd jól ellátom a baját
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:03
Megint lebaxtak, hogy a poénok topicba olyan képet tettem fel, ami már volt, ráadásul piás csaj képet. Nem láttam még, mióta gg-zek nem volt. De egyetértek, hogy a női nemet lejáratja. Azzal viszont nem, hogy nem jellemző a női nemre. A mostani csajok jobban isznak mint férfiak, természetesen vannak kivételek. Akinek nem inge most se vegye magára. De miért mindig a kissebbet bántjátok? he? majd baszok feltenni képeket, csak sumákolni fogok, a pontokat meg úgyis lesz@rom.
Hihetetlen,hogy egy seggnyalo mucskos szajaval emleget...maskent..ha gondol ram,biztos azert,mert szeret..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Na most quittek vagyunk ,latom nem vagy feledekeny.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 05. 20. vasárnap 22:42
Te nős vagy?
Te nős vagy?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 18:19
Mi a kurva picsanak nösültem meg !!!! ???!??
Sajna olyan hülye vok,hogy na !!!!!!!!!! ha meg marad valami.....
jaj! nagy a baj?
örüjjé... inkább... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
örüjjé... inkább... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 18:19
Eleget sikitozok én nélküled is, de még lehet, hogy be is vállalnálak...
Lehet, hogy igazad van, nem haragszom rád, szent a béke...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 11. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 15:08
na mielőtt elmegyek:
nem tudom, h rám gondál-e vagy sem a hsz-ednél, de:
1. én ezeket a kifejezéseket csak idéztem, bár sok jelzővel egyet is értek.
2. azzal nem tudok és nem is lehet egyetérteni, hogy nem szabad lenézni Annácskát mert Ő is ember, meg -aszem tom mondta- tisztelni kell, mert nő. amennyiben Annácska emberként viselkedne semmiképp se nézné le senki (én spec most sem nézem le), a tiszteletet, pedig kiérdemelni kell és nem kikövetelni!
nem is ismerjük? hisz szándékosan él úgy hogy ismerjük ... amit meg ismerünk belőle azt nemhogy tisztelni nem lehet, hanem egyenesen elvetni/ megvetni lehet érte!
sikítozni meg inkább egy csodálatos élvezés miatt sikítozz, mint egy ilyen "emberért", mint Kannácska!
és ahogy Zombee mondaná: Béke
2. azzal nem tudok és nem is lehet egyetérteni, hogy nem szabad lenézni Annácskát mert Ő is ember, meg -aszem tom mondta- tisztelni kell, mert nő. amennyiben Annácska emberként viselkedne semmiképp se nézné le senki (én spec most sem nézem le), a tiszteletet, pedig kiérdemelni kell és nem kikövetelni!
nem is ismerjük? hisz szándékosan él úgy hogy ismerjük ... amit meg ismerünk belőle azt nemhogy tisztelni nem lehet, hanem egyenesen elvetni/ megvetni lehet érte!
sikítozni meg inkább egy csodálatos élvezés miatt sikítozz, mint egy ilyen "emberért", mint Kannácska!
és ahogy Zombee mondaná: Béke
na mielőtt elmegyek:
és ahogy Zombee mondaná: Béke (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
és ahogy Zombee mondaná: Béke (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 18:16
Engem az idegesit a legjobban, hogy itt egyes topicokban, hogy lenéznek egyesek másokat!!!!Pl a Kelemen Anna topicban is mindig az van, hogy guupi fejű szar, kurva, majom, mittom én, szóval minden szar...Ez annak a jele, hogy mennyire lenézik egymást az emberek, és hogy mennyire kiállhatatlan tud lenni ez a baszott emberiség...Azért sztem igazán nincs senkinek sem joga lenézni pl. Annácskát, mert ő is ember, hogy nem ugyanolyan mint mi az már más tészta, nincs két egyforma ember a Földön, és most miért kell igy lemondani a másikat, amikor pl. nem is ismerjül...
Hééé, nem vagyok hálátlan, még előtte megköszöntem... Egyébként ha úgy szeretnéd akkor most itt van...KÖSZÖNÖM!!!!!!! És igen sikitozni birok mindig, de hálátlan nem vagyok...