Engem az idegesit a legjobban, hogy itt egyes topicokban, hogy lenéznek egyesek másokat!!!!Pl a Kelemen Anna topicban is mindig az van, hogy guupi fejű szar, kurva, majom, mittom én, szóval minden szar...Ez annak a jele, hogy mennyire lenézik egymást az emberek, és hogy mennyire kiállhatatlan tud lenni ez a baszott emberiség...Azért sztem igazán nincs senkinek sem joga lenézni pl. Annácskát, mert ő is ember, hogy nem ugyanolyan mint mi az már más tészta, nincs két egyforma ember a Földön, és most miért kell igy lemondani a másikat, amikor pl. nem is ismerjül...
de én nem dugtam teeeeeeeeeeeeee
s én is szolidalitás:
Dühöngj csak bátran, én meg zeneileg aláfestelek! :)
Nade, csak szolidarításból a topikért: (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:34
semmi különös (legyintés)...csak akit a legjobb barátomnak hittem, elég csúnyán lejáratott mások előtt...de nem vészes...túléltem már ennél nagyobb bajt is:):):):):)
de akkor dünögjünk egyet:
de akkor dünögjünk egyet:
há' hüjjjje vagy? még csak a gondolat is, nohát!
semmi különös (legyintés)...csak akit a legjobb barátomnak hittem, elég csúnyán lejáratott mások előtt...de nem vészes...túléltem már ennél nagyobb bajt is:):):):):)
de akkor dünögjünk egyet: (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
de akkor dünögjünk egyet: (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 01. 31. szerda 21:30
Mi lett, Fenség?????
remélem, bennem sosem csalódsz... igyekszem. igyekezz te is. baráti cupp a homlokodra.
Mi lett, Fenség?????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 11:52
ma lerombolták a barátságba vetett hitemet, a büdös k.... életbe én még sose voltam ilyen végtelenül elkeseredett
zizi:) nem kell a nemibetegbe mennem, annyira még tudok vigyázni
Mi történt Mme?
Emilben elmondod? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Emilben elmondod? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 12:04
én egy "baráttól" kaptam azt, amit nem vártam...mellesleg nekem nincsenek ellenségeim, már mindet kinyírtam
van egy roma mondás: b*szd át a komádat, mert ő legalább megbízik benned...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 12:04
én egy "baráttól" kaptam azt, amit nem vártam...mellesleg nekem nincsenek ellenségeim, már mindet kinyírtam
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 31. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 12:02
innen ia látszik, milyen fiatal és tapasztalatlan vagy...
Csalódni csak barátba, vagy családtagban tudsz, az ellenségeidtől általában azt kapod amit vársz...
Csalódni csak barátba, vagy családtagban tudsz, az ellenségeidtől általában azt kapod amit vársz...
innen ia látszik, milyen fiatal és tapasztalatlan vagy...
Csalódni csak barátba, vagy családtagban tudsz, az ellenségeidtől általában azt kapod amit vársz... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Csalódni csak barátba, vagy családtagban tudsz, az ellenségeidtől általában azt kapod amit vársz... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 11:52
ma lerombolták a barátságba vetett hitemet, a büdös k.... életbe én még sose voltam ilyen végtelenül elkeseredett
Wáááááááááá......
Grrrrrrrhhhhh....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ............... [#vi olent]
Grrrrrrrhhhhh....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ............... [#vi olent]
Húúúú! Kiestem a témából, bepótolom:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 01. 20. szombat 09:00
......