DÜHÖNGJ!!!! Vagy KIFELEEEEEE INNEN!
Ma az intolerancia, igazságtalanság, részrehajlás, nepotizmus, szervilizmus, talpnyalás és ****mus napja volt itt! Én így éreztem!
Valszeg nem is tudod, mire tapintgatsz rá néha, én meg az emberiség történelme során felbukkanó Tamásokat glédázva mérgelődöm : a Hitetlentől kezdve Móruszon át napjaink művész-úszó-színész stb Tamásaiig veled bezárólag mind, mind ilyen kótyagos figurák....A Tommyboy márpedig szimpatikusabb :)))))
Tommy1019, gyere át ide, itt aztán verheted agyba/falba a vernivalóidat, ha úgy érzed, hogy már nem birod! Én még meg is eresztek itt egy sorozatot, ha úgy érzem, hogy ezzel segíthetek rajtad: (Persze, hogy poén!) Illusztrálja egy durcás kis pofi:
uuuuugyan, felesleges....én csak röhöhgök az egészen...mint egy óvoda
...hamár dühöngö...teszem Én is azt...
elöször...kiálltok én is egy hosszu ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t....
aztán...kedves ismerösöm tanácsára....elkezdek visszaszámolni ...öö..mondjuk 4000-töl...
és...a végére hagytam a legfontosabbat...azt a gyönyörü ujjamat...valakinek/kiknek(2db)
az én szépségemnek meg már ugy is mindegy...
elöször...kiálltok én is egy hosszu ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t....
aztán...kedves ismerösöm tanácsára....elkezdek visszaszámolni ...öö..mondjuk 4000-töl...
és...a végére hagytam a legfontosabbat...azt a gyönyörü ujjamat...valakinek/kiknek(2db)
az én szépségemnek meg már ugy is mindegy...
Szia Napsugár!
Ne légy dühös,árt a szépségednek és ugysem változtat az "adot"helyzeten! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne légy dühös,árt a szépségednek és ugysem változtat az "adot"helyzeten! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
Admin
2006. 12. 07. csütörtök 10:41
Szóóóval itt lehet dühöngeni?
Még nekem is?
Dejó.
Akkor üvöltök.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(nem nektek szól,hanem az adott helyzetemnek)
Még nekem is?
Dejó.
Akkor üvöltök.
Szóóóval itt lehet dühöngeni?
Még nekem is?
Dejó.
Akkor üvöltök.
Még nekem is?
Dejó.
Akkor üvöltök.
Mivel nemtudtam hova is írjam ezért ide írom:)
Szal' megkérek mindenkit(tisztelet a kivételnek),hogy ne írjon nekem mailt!
pl.hú de jó ez a kép meg amaz,milyen jól nézek ki rajta,stb.Jah és a lényeg: Ne keverjen már senki össze azzal aki a feltöltött képeken van.
Kaptam már pár fényképes ajánlatot,msn címeket...meghogy ki mit csinálna velem :D
És igen aki esetleg nem tudná annak most elmondom:PASI VAGYOK!
A fórumos képekről van most szó...
Nem volt ritka a napi 20+ mail
Köszi,már ha csak napi 1-2 jön már az is haladás:D
Szal' megkérek mindenkit(tisztelet a kivételnek),hogy ne írjon nekem mailt!
pl.hú de jó ez a kép meg amaz,milyen jól nézek ki rajta,stb.Jah és a lényeg: Ne keverjen már senki össze azzal aki a feltöltött képeken van.
Kaptam már pár fényképes ajánlatot,msn címeket...meghogy ki mit csinálna velem :D
És igen aki esetleg nem tudná annak most elmondom:PASI VAGYOK!
A fórumos képekről van most szó...
Nem volt ritka a napi 20+ mail
Köszi,már ha csak napi 1-2 jön már az is haladás:D
:((((((((((
:(
Tudom, hogy "Ő" kezdte! :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 29. vasárnap 08:52
Katinkám, eljátszod az óvodás aduászt? Idézlek: Ő kezdteeeeeeee.
Katinkám, eljátszod az óvodás aduászt? Idézlek: Ő kezdteeeeeeee.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
..., olyan a "fogaggyisten"! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 20:47
Igéző FÉRFI tekintetek, Katinka 158-as hsz-éhez kapcsolódva:
Jóvanna, hirtelen ez az ujjam volt kéznél...
Jön majd egy admin, és törli. MmePrune már kérte a másik topicban.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
azt egyébként nem lehet kiszedni onnan????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 20:47
Kannapolisban meg kannásborosalkeszok laknak? Stanley-ben meg?:D Sok kis pénisz?:D
Aki egy csomó gyerekdalban bennevan, az ne vegye magára, ami nem inge...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akiről várost neveznek el az igéret földjén, az ne dühöngjön feleslegesen! :)))))
2006. 10. 25. szerda 22:09
Akiről várost neveznek el az igéret földjén, az ne dühöngjön feleslegesen! :)))))