Értesz is te hozzá, hiszen azt sem tudni, egyáltalán "kóstoltad-e"????
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 15:16
Savanyú, édes Katinkám, mint az egyhetes mosdatlan klitorisz... (tudod, amelyikkel, sem mosdottan,sem mosdatlanul nem rendelkezel...)
[#wa ve]
Savanyú, édes Katinkám, mint az egyhetes mosdatlan klitorisz... (tudod, amelyikkel, sem mosdottan,sem mosdatlanul nem rendelkezel...)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Savanyú a szőlő, kissertés!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:33
Katicika, már megint csinálja a fesztivált, hátha valaki így szóba áll vele...
Nem próbáltál még meg, esetleg beszélgetni valakivel és nem állandóan kötekedni, baszakodni, okoskodni, Katicikáskodni???
De, hogy kielégülj és a témánál is maradjunk, törött újjal nehéz segget törölni... (a kilitorisz kézzel, illetve újjal való izgatását direkt nem irtam, mert ahhoz rendelkezned kellene KLITIORISSZAL...)
Nem próbáltál még meg, esetleg beszélgetni valakivel és nem állandóan kötekedni, baszakodni, okoskodni, Katicikáskodni???
De, hogy kielégülj és a témánál is maradjunk, törött újjal nehéz segget törölni... (a kilitorisz kézzel, illetve újjal való izgatását direkt nem irtam, mert ahhoz rendelkezned kellene KLITIORISSZAL...)
nem lett volna nehéz dolguk. Egy hangosabb tüsszentés, és leszagkad a felső karéj!
minimális megszoritások a topickban
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
itt baszogathasátok egymást, és mást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
itt baszogathasátok egymást, és mást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
bocsi, de nem tok figyelni:"ranglistán csak Robie Williams meg még nemtomki tudta megelőzni. "
2006.Aug.08. Nagyon csúnya felhőszakadás volt. a Pecsának leszakadt a teteje. az egész város romokban hevert. Az egész baszott vihart egy szál pólóban vészeltem végig, a szabad ég alatt, még min 2000 ezer emberrel, mert aznap lett volna Whitesnake koncert. Az év harmadik legjobban várt koncertje lett volna, ha nem marad el a vihar miatt. a ranglistán csak Robie Williams meg még nemtomki tudta megelőzni a ranglistán. Még soha nem voltak Magyarországon, de kelet európában sem. Szinte sírtam. 3 hétig voltam depressziós.
Egy harminc éves múltra viszatekintő csapatról van szó, műfajuk elismert istenei.
Tehát!
Rohadtúl indokolt a nagybetű!
bocsi, a topicot nem akartam szétcseszni.
dühömet pedíg nagyon kevés ember érti meg igazán.
Azért köszi a megértést!
Egy harminc éves múltra viszatekintő csapatról van szó, műfajuk elismert istenei.
Tehát!
Rohadtúl indokolt a nagybetű!
bocsi, a topicot nem akartam szétcseszni.
dühömet pedíg nagyon kevés ember érti meg igazán.
Azért köszi a megértést!
BOCSIKA!
ISTEN ZENEKART!!!
ISTEN ZENEKART!!!
GRRRRRRRRR!!!!
DÜHÖS VAGYOK BAZMEG!!!!
EKKORA GYALÁZATOT MÉG NEM LÁTOTT A VILÁG!!!!
HOGY MERI EGY SZUTYOK TELIBEKÚRT REDVÁSPICSÁJÚ TRENDIBUZI BANDA, HOGY VESZI A BÁTORSÁGOT, HOGY AZ ISTEN ZENEKERT MEGSZENTSÉGTELENÍTSE?
A WHITESNAKE EGY ZSENIÁLIS NÓTÁJÁRÓL BESZÉLEK, AMIT FELDOLGOZOTT AZ A TELIBEKÚRT ISTENVERTE GROOVE COVERAGE!!!!!!!!!!!!!
TUDJA VALAKI A HIVATALOS HONLAPJUK CÍMÉT? SŐT! A TAGOK CÍMÉT KÖVETELEM!!!!!!!
HALÁÁÁÁL RÁJUK!!!!
DÜHÖS VAGYOK BAZMEG!!!!
EKKORA GYALÁZATOT MÉG NEM LÁTOTT A VILÁG!!!!
HOGY MERI EGY SZUTYOK TELIBEKÚRT REDVÁSPICSÁJÚ TRENDIBUZI BANDA, HOGY VESZI A BÁTORSÁGOT, HOGY AZ ISTEN ZENEKERT MEGSZENTSÉGTELENÍTSE?
A WHITESNAKE EGY ZSENIÁLIS NÓTÁJÁRÓL BESZÉLEK, AMIT FELDOLGOZOTT AZ A TELIBEKÚRT ISTENVERTE GROOVE COVERAGE!!!!!!!!!!!!!
TUDJA VALAKI A HIVATALOS HONLAPJUK CÍMÉT? SŐT! A TAGOK CÍMÉT KÖVETELEM!!!!!!!
HALÁÁÁÁL RÁJUK!!!!
Igazad van, mint mindig...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát a helyzeted nem, de a szemed irigylésreméltó!
Más: ha lenne mivel, még elhinném, de aki ennyire dicsekszik a képességeivel, törvényszerűen gyenge kanocska!
2006. 09. 05. kedd 12:46
Más: ha lenne mivel, még elhinném, de aki ennyire dicsekszik a képességeivel, törvényszerűen gyenge kanocska!
Más: ha lenne mivel, még elhinném, de aki ennyire dicsekszik a képességeivel, törvényszerűen gyenge kanocska! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged is szétbasználak, ha NŐBŐL lennél...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, de ahogy megláttalak, nagy lett a kisertes...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismét szétb@sztad az oldalt, kissertés!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:33
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
[ #mf3]
Ez itt a "DÜHÖNGŐ"? Na, ne mondjátok! Ez inkább chat-nek néz ki!!!!
de-de!