Mé' ? Baj?
OK, ha pécsi vagy, ne küldj képet..de ha nem, akor nyugodtan küldhetsz!
ne is, mert elfogy!
Szia!
Kivel?
Mert velem nem:-(
Kivel?
Mert velem nem:-(
Neked is!
:)
:)
a megfolytom a főnökömet mehet?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 19:39
minimális megszoritások a topickban
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
itt baszogathasátok egymást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
minimális megszoritások a topickban
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
Na pont erre gondoltam, először a hölgyek végezzenek egymással, és ha már megunták egymás nyalókájának a nyalókázását, akkor adok nekik egy fasza jégkrémpálcikát levezetésképpen, majd szabadonválasztott program keretében, mégegyszer kinyalom őket, ha már eddig vártak rám... [#b uck]
Ááá...kellemes délutánt nagy farkakat!
pussy
pussy
lehet:-(
MI is elmegyünk?
MI is elmegyünk?
Mutasd magad!
Miért?
Olyan nagyétkű vagy?
Olyan nagyétkű vagy?
ÁLLok elébe:-)
Még akkor is, ha utánad már fel sem ÁLLok:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Még akkor is, ha utánad már fel sem ÁLLok:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:19
ha neked utánam még lesz erőd és kedved... nos akkor én elsüllyedek szégyenemben
ha neked utánam még lesz erőd és kedved... nos akkor én elsüllyedek szégyenemben
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:17
Van egy 5letem...először Te Vianna-val, én Szilvácskával, utána csere!
én már kinőttem a versenyzős korból...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy 5letem...először Te Vianna-val, én Szilvácskával, utána csere!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Rám nem kell sokáig...már ha még lenne kedved hozzám...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim, csak sorjában!
Na kié legyek először??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na kié legyek először??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
és mégis meddig várjak rá?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 14:49
Én csak szimplán rommákefélnélek, amikor a legnedvesebb vagy...