Remélem kielégítő voltam...
pedofil pedagógus:-)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:08
A hugom pedagógus, Én meg pedogógus és a különbség csak annyi, hogy Én szeretem a gyerekeket...
Klimpírozás, ha emlékeim nem csalnak, akkor szarul, vagy, hamisan való zongorázást jelent, ami jelen esetben, természetesen átvitt értelemben gépelést jelent, tehát honnan irsz???
A hugom pedagógus, Én meg pedogógus és a különbség csak annyi, hogy Én szeretem a gyerekeket...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:06
Nem baj, mert az azt jelenti, hogy nagyon fiatal vagy. (legalábbis remélem )
Nem baj, mert az azt jelenti, hogy nagyon fiatal vagy. (legalábbis remélem )
A faszom rakjam bele, már megint süt a nap!
(csak, hogy ne OFF-oljuk szét a topicot )
(csak, hogy ne OFF-oljuk szét a topicot )
És kiskegyed honnan klimpírozik?
Ez csak a leánykori nevem, azóta már nagy vagyok, perverz és disznó...
Az ilyen lányokat szeretem, nem az a bajuk, ha meg akarják "ismerni" őket, hanem, ha nem...
Esetleg nyaljalak szárazra???
Csók drága és mit szeretnél?
Mutassalak be a farkamnak?
Mutassalak be a farkamnak?
Én csak szimplán rommákefélnélek, amikor a legnedvesebb vagy...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 12:22
7:59kor még nem tudtam beiratkozni, csak 8:00kor, és most meg az összes dilinyós neptunozik, országos szinten elérhetetlen. ez egy nagy rakás kaka, de már nem vagyok dühös. inkább nedves :D:D:D:D:D:D:D:D
Én inkább kicserélném az én nedveimmel :-D
A nyelvemmel szívesen felszárítanám a nedved!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
7:59kor még nem tudtam beiratkozni, csak 8:00kor, és most meg az összes dilinyós neptunozik, országos szinten elérhetetlen. ez egy nagy rakás kaka, de már nem vagyok dühös. inkább nedves :D:D:D:D:D:D:D:D
Az jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 10:47
Szokásos egyetemista gondok :-D
Nekem a pázmányon kijutott belőle...
Nekem a pázmányon kijutott belőle...
Szokásos egyetemista gondok :-D
Nekem a pázmányon kijutott belőle... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a pázmányon kijutott belőle... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 08:55
menjen a náthás fenébe a neptun rendszer és az összes mindenki, aki kitalálta, hogy egyszerre kell felvenni a k...a k.....ott f..z tantárgyakat......tanulás helyett inkább keféljetek emberek!!!!
menjen a náthás fenébe a neptun rendszer és az összes mindenki, aki kitalálta, hogy egyszerre kell felvenni a k...a k.....ott f..z tantárgyakat......tanulás helyett inkább keféljetek emberek!!!!
grrrrrrrrrrrr
Túl vagyok életem első moderálásán! Soha senki nem törtölte eddig 1 hozzászólásomat sem! Pedig már fórumozok egy pár éve! Íme megéltük az elsőt!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)