Á, dehogy, csak kissé kicsúszott a talaj a lába alól! (Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hazudsz!!!!!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 10:05
Bocsi drága, de tegnap csúnyán el voltam havazva a melóval...
Ma a tiéd leszek, ha még mindig ki vagy éhezve egy kis disznótorosra...
Ma a tiéd leszek, ha még mindig ki vagy éhezve egy kis disznótorosra...
Bocsi drága, de tegnap csúnyán el voltam havazva a melóval...
Ma a tiéd leszek, ha még mindig ki vagy éhezve egy kis disznótorosra... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 30. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma a tiéd leszek, ha még mindig ki vagy éhezve egy kis disznótorosra... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 30. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráadásul megint szakad ez a kurva eső... [#merg es3]
Lófaszt lesz aktívabb.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktívabb lesz ez a topic, mint az OFF TOPIC :-)
Azért nem írt neked senki, mert itt dühöngeni kell, te meg szerényen kérdeztél.
Amúgy bal oldali menüsor: Segítség, hibamegoldás. Katt. És remélehetőleg kérdésed válaszra talál.
(Ez egy válasz pluhi üzenetére (2006. 08. 30. szerda 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy bal oldali menüsor: Segítség, hibamegoldás. Katt. És remélehetőleg kérdésed válaszra talál.
(Ez egy válasz pluhi üzenetére (2006. 08. 30. szerda 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 23:54
És hányszor kell eltátanom a számat he?! hogy végre értelmes választ is kapjak a kérdésemre?? Szerintem a világ legtermészetesebb dolga hogy ha valaki segítséget kér, akkor segítenek. Nem csak mert jófejek vagyunk, hanem, mert ha ő levetközte az önbecsülését és oda áll x ember elé h nem tud valamit (mert ez egyébként könnyűnek hangzik de nagyon nehéz dolog), akkor azok nem kinevetik és leszarják hanem segítenek, mert így lesz aztán h a bírkalény soha a büdös életbe nem szól ide semmit, mert nem akarja h basztassák. Szóval ne forrj itt nekem kiscsupor mert még kifutsz!
Ezen felül egyébként örülök h legalább valaki szóval méltatott. No csókollak, később még benézek.
Ezen felül egyébként örülök h legalább valaki szóval méltatott. No csókollak, később még benézek.
És hányszor kell eltátanom a számat he?! hogy végre értelmes választ is kapjak a kérdésemre?? Szerintem a világ legtermészetesebb dolga hogy ha valaki segítséget kér, akkor segítenek. Nem csak mert jófejek vagyunk, hanem, mert ha ő levetközte az önbecsülését és oda áll x ember elé h nem tud valamit (mert ez egyébként könnyűnek hangzik de nagyon nehéz dolog), akkor azok nem kinevetik és leszarják hanem segítenek, mert így lesz aztán h a bírkalény soha a büdös életbe nem szól ide semmit, mert nem akarja h basztassák. Szóval ne forrj itt nekem kiscsupor mert még kifutsz!
Ezen felül egyébként örülök h legalább valaki szóval méltatott. No csókollak, később még benézek. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 30. szerda 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen felül egyébként örülök h legalább valaki szóval méltatott. No csókollak, később még benézek. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 30. szerda 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 00:27
Nas most aztán dühöngök! Hogy az a hétszentségesen kimosott, szőrös-vörös gömbölyű bólogatóra szabott mégszőrösebb irhából kiguvasztott kibéjáróját a kerepelődnek, mi a szart akarsz itt, merthogy ezidáig még azt a málészájú pofikádat nem tátottad el amúgy istenesen semmire????!!!!! He?????
Na, ezzel a hozzászólással a szívembe loptad magad.
És nagyon jól látod, hogy Zombiee miért bonyolódik mindig vitába.
Örülök, hogy lejátszottad vele a meccsedet, most már lehet jókat beszélgetni. Amúgy jó srác. Csak kicsit heves. De ezt is pozitívumként említem.
És nagyon jól látod, hogy Zombiee miért bonyolódik mindig vitába.
Örülök, hogy lejátszottad vele a meccsedet, most már lehet jókat beszélgetni. Amúgy jó srác. Csak kicsit heves. De ezt is pozitívumként említem.
Nem hobbi. Csak ara kötök vissza, aki ok nlkül köt belém:D Vitatkozni szeretek:D Az a hobbim:D
A nincs csajod is olyan itt, mint az anyázás..:D Nem ítélek:D Kötekszem:D
Ez meglepett:) Olyan ,mint afordított pszichológia:D Az itteni anyázás, olyan ,mint a rendőrök anyázása. Van egy rendes, meg van egy "szolgálati". Nem kell felvenni. Nem haragszom meg ha nem adod át..:D Elmúltam 15:D 23 vagyok és szociálpedagógus:D De ezt már midneki tudja itt lassan:D Semmi baj, én kérek elnézést am:D Csak nagy általánosságban én vagyok az akibe mindenki beleköt előbb utóbb:D Aztem most is ez van:D Reflex:D Sz val ne haragudj:D Béke:D
Az meg csillagharcos... És üdvözlöm anyádat. Ezt talán csak illik?:D
Emlékeztető van a mobilomon danke. Nem tartok rád igényt. Sem ilyen, sem más téren. Mondjuk a seggem ki lehet nyalni...:D A szval gyíkok nem neked szólt sudri. Furcsa ezt mindenki észrevette. Mióta vagy te moderátor? Meg úgy egyáltalán ki vagy te? Ismerlek? Sztem nem, szval valószínű ,hogy nem is címzek feléd egy ilyen, előzetes történésekre utaló üzenetet te nagyon hétköznapi. Nem illő anyázni ja. Mint ok nélkül belekötni valakibe... Le gyíkozni... Valami difid lesz öcsi, ha aszed én búrázok... Ha bajdo van a világgal ne velem gecizz:D Mondjuk száz hogy nagyobb szeletet láttam belőle ,mint te:D Ha gyík csak emlékeztető volt, akkor a kapd be a faszom lesz a jelzésem az emlékeztetődre, jó? Körülbelül... És nem azt írtam, hogy harcos, hanem arc. Ember...
Nem akkor ,hanem akkora te majom:D Akkor arcom van...:D ÓÓÓÓÓ beszarok:D Anyád befizet neked egy modemes netre a csepp nyugdíjjából, te meg anyival sem tiszteled meg ,hogy legalább helyesen írj?:D Néha belefér a hiba de ez:D Pff:D
Mit tiszavirág te zsebhokis kis majom ivadék?:D Kezdjük a tényekkel:D Én beírtam valamit, amit TE nem oda illő módon kommenteltél. Nem én vagyok itt a gigszer barom:D Mindemellet meg egy hangyafasznyit régebb óta vagyok ezen az oldalon mint te:D Szaros:D De má fut árulkodni..:D:D:D:D:D Anyádnak is mondj meg:D
minimális megszoritások azért
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
itt baszogathasátok egymást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
itt baszogathasátok egymást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
Én nem leszek jó?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 30. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
most 5 perc velem?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 30. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 30. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak gonoszan őszinte voltam.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 22:27
Na, most mit hátrálsz, kissertés??? :))))) Kifogyott az inadból a csígerfuschfleisz???? Figyu: ha ütnek, hát fuss el, de ha adnak, akkor vedd el, a kirelájzumodat!!!!