Én benne vagyok, csak Te élvezd.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 29. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 19:29
és ha ez a perverzitásom? gonosz kismalacok kéjtől vergődő, cudarul megdöngetett majd szenvtelenül eldobott cafkája akarok lenni? akkor jó helyen járok?
Nas most aztán dühöngök! Hogy az a hétszentségesen kimosott, szőrös-vörös gömbölyű bólogatóra szabott mégszőrösebb irhából kiguvasztott kibéjáróját a kerepelődnek, mi a szart akarsz itt, merthogy ezidáig még azt a málészájú pofikádat nem tátottad el amúgy istenesen semmire????!!!!! He?????
(Ez egy válasz pluhi üzenetére (2006. 08. 29. kedd 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 23:56
LOL dumál mindenki midnenről, de ha valaki kérdez valamit akkor senki észre sem veszi. Biztos mert nem tartozom ennek a szoros társaságnak a körébe. no midnegy.
LOL dumál mindenki midnenről, de ha valaki kérdez valamit akkor senki észre sem veszi. Biztos mert nem tartozom ennek a szoros társaságnak a körébe. no midnegy.
na off line
maradok hátér akna munkás
kell valakinek " " nek is őrőmet szerezni
ha esetleg nem birna magával szivesen manipulálom az elsődleges nevét ujra ...
maradok hátér akna munkás
kell valakinek " " nek is őrőmet szerezni
ha esetleg nem birna magával szivesen manipulálom az elsődleges nevét ujra ...
Na, most mit hátrálsz, kissertés??? :))))) Kifogyott az inadból a csígerfuschfleisz???? Figyu: ha ütnek, hát fuss el, de ha adnak, akkor vedd el, a kirelájzumodat!!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 29. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
A szolgálat vezetőm ma bebizonyította, hogy nem sokat él nekem élve....
köszönöm, aranyos vagy, hogy aggódsz. legközelebb bringát küldj, azt értem elsőre. :):):)
és ha ez a perverzitásom? gonosz kismalacok kéjtől vergődő, cudarul megdöngetett majd szenvtelenül eldobott cafkája akarok lenni? akkor jó helyen járok?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 29. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az a gond hogy az Én körhintám valódi és nem a netről leszedett!!!
Szerintem még életedben nem basztál ki így magaddal...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 29. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 15:33
emberek! én szerelmes lettem ebbe a disznóba:):):):):):):):):):):):):):):):):):)de nem vagyok dühös, csak ide sikerült írnom.
Nem, szerintem arra gondolt, hogy beültettelek a hintába...
Csak az a gond, hogy magadtól szálltál be, sőtt Te akartál beszállni. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 29. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az a gond, hogy magadtól szálltál be, sőtt Te akartál beszállni. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 29. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ez mit jelent pontosan? néhány kör és hányni fogok?
emberek! én szerelmes lettem ebbe a disznóba:):):):):):):):):):):):):):):):):):)de nem vagyok dühös, csak ide sikerült írnom.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 29. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
gyere egy percre privizni, mondok valami érdekeset! ok?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 29. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 29. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
miután velem csevegtél? :):):)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 29. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ördögfej az ikonod.
(Ez egy válasz pluhi üzenetére (2006. 08. 29. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
mért nem indul be a link kisfilmek letöltésénél??
Na itt is kisütött az kurva nap.
...