itt van egy nagyon jól kezelhető, magyar nyelvű levelező program, (Mozilla Thunderbird) töltsed le és megfogod szeretni.
LETÖLTÉS INNEN! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
LETÖLTÉS INNEN! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 12. 04. csütörtök 19:21
Affenébe---megszűntették a régi formátumú(narancssárga)freemailt.#mf3]
Most böngészhetek valami új levelezési program után
Affenébe---megszűntették a régi formátumú(narancssárga)freemailt.#mf3]
mit nehéz felfogni abba hogy csak, világ bajaidra reakcióid, és nem egymásnak válaszolgatás.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Elment Sam bátyó
BASSZA MEG, BASSZA MEG, BASSZA MEG.
Gyere vissza Sam.
BASSZA MEG, BASSZA MEG, BASSZA MEG.
Gyere vissza Sam.
Sziasztok! 3 hét után most jöttem ki a kórházból. De egy nap nem maradt nyugodtan, mert a ****életveszélyesen megfenyegettek, szóval ha nem jövök KO. A helyiek védtek, de ez nem elég. A police nem hajlandó segíteni. Az okot nem értem. Nincs ok, max. a parazita életmód, nem ismertem őket. De legalább Te hülyítheted tovább az embereket, mint egész életedben. Tudod ki?
****sajna ezt itt nem lehet:prune
****sajna ezt itt nem lehet:prune
bassza meg már megint broki kell Prune
nem téged te dinnye téged esetleg dugni
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 15. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 22:03
A facomba en is csak az utolso öt percet lattam es meg seggbe is akarnak rugni !!!!
A facomba en is csak az utolso öt percet lattam es meg seggbe is akarnak rugni !!!!
Bassza meg arról is lemaradtam...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 15. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon érik a seggberúgásom valakinek
Ma volt ismetles...
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 11. 15. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 08:21
Bassza meg! Tegnap Domino day volt a TV-ben....imádom ezt a műsort, és lemaradtam róla!
Bassza meg! Tegnap Domino day volt a TV-ben....imádom ezt a műsort, és lemaradtam róla!
Az egyik itteni hírdetésben a 2009-es szilvesztert ajánlják. Hahó! Az még 1év és másfél hónap. Ami most lesz az a 2008-as szilveszter és a 2009-es újév.
Szóval értem én, de legalább egy kis alapműveltséget is!
Szóval értem én, de legalább egy kis alapműveltséget is!
Ezt most nem tudom hova......
Google map
Google map
nagyon jó, ennél már csak ez jobb:
DUPLA KO!
(igen, ezt is láttam!
:tom) (Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 11. 11. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
DUPLA KO!
(igen, ezt is láttam!
:tom) (Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 11. 11. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
KO!
KO!--->KLIKK!
KO!--->KLIKK!
Bolond vagy ? 36 oras lenne többet kene dogozni.....18 oras lenne csak hat orat,plusz a tulora...
(Ez egy válasz Kojacko üzenetére (2008. 11. 08. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 08. szombat 21:35
hogy a retkes kicseszett kovászos kinyúlt paprikába csessze meg mér nem 36 órás egy nap? és mi a rákért kell látástól vakulásig dolgoznom???? csessze meg borotválkozni sincs energiám nemhogy a kedvesmet kényeztetni...váááááááááááááááááááááááááááááá