hogy a retkes kicseszett kovászos kinyúlt paprikába csessze meg mér nem 36 órás egy nap? és mi a rákért kell látástól vakulásig dolgoznom???? csessze meg borotválkozni sincs energiám nemhogy a kedvesmet kényeztetni...váááááááááááááááááááááááááááááá
Üdv!
Itt arról is lehet dühöngeni, hogy a novemberi naptárkép az ugyanaz, mint az óktóberi? Ekkora világválság van, hogy nem fussa új képre? Küldjek???
Itt arról is lehet dühöngeni, hogy a novemberi naptárkép az ugyanaz, mint az óktóberi? Ekkora világválság van, hogy nem fussa új képre? Küldjek???
hogyafaszomba lehet erről politika mentesen beszélni? mikor a szimbólumok egy politikai körhöz társulnak!!! pedig Te is tudod nagyon jól, hogy nem szeretek politikáról vitatkozni! pláne itt!!!
sztem maga Téma nem egy szex oldalra való!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 04. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem maga Téma nem egy szex oldalra való!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 04. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 04. kedd 10:04
ez már nem spontán önkitörés!
menjetek át a másik dühöngőbe vitatkozni a témáról (fociról) lehetőleg politikai és nacionalista megközelítése ne legyen, mert azt is kimoderálom!
menjetek át a másik dühöngőbe vitatkozni a témáról (fociról) lehetőleg politikai és nacionalista megközelítése ne legyen, mert azt is kimoderálom!
ez már nem spontán önkitörés!
menjetek át a másik dühöngőbe vitatkozni a témáról (fociról) lehetőleg politikai és nacionalista megközelítése ne legyen, mert azt is kimoderálom! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 04. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
menjetek át a másik dühöngőbe vitatkozni a témáról (fociról) lehetőleg politikai és nacionalista megközelítése ne legyen, mert azt is kimoderálom! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 04. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 04. kedd 09:39
miafasznak mentek oda?
xxxxxxx(köztes dühöngés kimoderálva :tom)xxxxxxx
Meg is érdemelték! Aki oda ment az a balhé kedvéért ment oda!!! Innentől kezdve meg nincs miről vitatkozni!!!
Meg is érdemelték! Aki oda ment az a balhé kedvéért ment oda!!! Innentől kezdve meg nincs miről vitatkozni!!!
miafasznak mentek oda?
Meg is érdemelték! Aki oda ment az a balhé kedvéért ment oda!!! Innentől kezdve meg nincs miről vitatkozni!!! (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 01. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg is érdemelték! Aki oda ment az a balhé kedvéért ment oda!!! Innentől kezdve meg nincs miről vitatkozni!!! (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 01. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 21:28
Nem tudom úgy cenzúrázni, hogy valamelyik politikai oldal ne lenne benne.
Röviden:
Dunaszerdahelyen a rendőrök gyakorlatilag bedarálták a magyar szektort. 1 srác xxxxxx, többen kórházban. A híradásokban csak életveszélyesnek van minősítve, de sajnos nem így van.
Kimentem én is mécsest gyújtani.
Ennyi szárazon, politika- és érzelemmentesen.
Röviden:
Dunaszerdahelyen a rendőrök gyakorlatilag bedarálták a magyar szektort. 1 srác xxxxxx, többen kórházban. A híradásokban csak életveszélyesnek van minősítve, de sajnos nem így van.
Egyetlen egy dolog volt a nálam járt emberekben közös. Más- más oldalról ugyan, de mindenki azzal küzdött, hogy nem tudott mit kezdeni a benne felgyülemlett indulattal.
Csupán a megnyilvánulási formák különböztek.
Csoda, hogy mostanra kiabálhatnékom támadt?
Nem vagyok szent, de nem tettem.
Helyette fodrászhoz mentem.
Levágta a hajamat, sőt közben még megnevettetett.
Jelképesen úgy gondolom megújultam. Egy biztos a kiabálás démonát is elvágta bennem az öröm, hogy végre emberibb ábrázatom van. Az már csak hab a tortán, hogy a körülöttem élők is megszépültek.
Mosolyom nem a régi.
Kissé megkopott így estére, de valami huncutság ott bújkál bennem most is.
Megint sikerült egy nap.
Csak döntés kérdése az egész.
Holnap új nap lesz és én holnap is győztes akarok lenni!
Mostanában nem is olyan könnyű csatát nyerni magammal.
Nehéz állva maradni, amikor már a test berzenkedik az ember ellen.
A franc abba az okos fejibe! Mindig igaza van, vagy majdnem mindig. Tuti, hogy agyon ütne. Talán megérdemelném, talán nem.
Atlantisz nem én vagyok, így a földgolyót sem kéne elvinni a hátamon.
Mit csináljak képtelen vagyok elhinni, hogy nem az én feladatom!
Ma megint büszkeségből legyőztem a testi gyarlóságaimat.
Egyszer már, akár csücsülve a seggemen lentebbről is szemlélhetném a világot.
Micsoda obszcén gondolat.
Na most, mosolyogtam végre belülről.
A saját öniróniámon.
Ez a vidámság teszi lehetővé, hogy bár fáradt vagyok nagyon, most mégis felálljak és tegyem tovább a dolgom.
Mily jó is férfinek lenni. Így nem bíbelődik sokat az ember a külsejével és a fáradságával.
Az ugyanis luxus.
Csupán a megnyilvánulási formák különböztek.
Csoda, hogy mostanra kiabálhatnékom támadt?
Nem vagyok szent, de nem tettem.
Helyette fodrászhoz mentem.
Levágta a hajamat, sőt közben még megnevettetett.
Jelképesen úgy gondolom megújultam. Egy biztos a kiabálás démonát is elvágta bennem az öröm, hogy végre emberibb ábrázatom van. Az már csak hab a tortán, hogy a körülöttem élők is megszépültek.
Mosolyom nem a régi.
Kissé megkopott így estére, de valami huncutság ott bújkál bennem most is.
Megint sikerült egy nap.
Csak döntés kérdése az egész.
Holnap új nap lesz és én holnap is győztes akarok lenni!
Mostanában nem is olyan könnyű csatát nyerni magammal.
Nehéz állva maradni, amikor már a test berzenkedik az ember ellen.
A franc abba az okos fejibe! Mindig igaza van, vagy majdnem mindig. Tuti, hogy agyon ütne. Talán megérdemelném, talán nem.
Atlantisz nem én vagyok, így a földgolyót sem kéne elvinni a hátamon.
Mit csináljak képtelen vagyok elhinni, hogy nem az én feladatom!
Ma megint büszkeségből legyőztem a testi gyarlóságaimat.
Egyszer már, akár csücsülve a seggemen lentebbről is szemlélhetném a világot.
Micsoda obszcén gondolat.
Na most, mosolyogtam végre belülről.
A saját öniróniámon.
Ez a vidámság teszi lehetővé, hogy bár fáradt vagyok nagyon, most mégis felálljak és tegyem tovább a dolgom.
Mily jó is férfinek lenni. Így nem bíbelődik sokat az ember a külsejével és a fáradságával.
Az ugyanis luxus.
Nem vagyok dühös, csak szomorú, hogy az, akit a legjobban szeretek, meg sem hallgat...
Nem tudom úgy cenzúrázni, hogy valamelyik politikai oldal ne lenne benne.
Röviden:
Röviden:
bármit és mindent meg lehet írni (kivétel a politikai düh/kitörések és nézetek: Fögenyó), ezért van ez a szoba...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 01. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 17:22
Hogy bassza meg , milyen jogon törlik az ember hozzászólását, akkor mikor csak az igazat irja le??
Csak az eszünket szabad játszani?? Az igazat nem szabad megirni??
Hogy bassza meg , milyen jogon törlik az ember hozzászólását, akkor mikor csak az igazat irja le??
ha nincs benne politika akkor igen!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 01. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha beírom, úgy mehet?
teljes mértékben osztom a dühöngésed, de az ominózus oldal politikai tartalma miatt törölnöm kellett a linket.
a gg-n nem politizálunk! (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 01. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
a gg-n nem politizálunk! (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 01. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 15:59
Szétb..sz az ideg:
http://xxxxxxxxxxxxxxx
Valszeg erre már én is kimegyek.
(link kimoderálva: öregSam)
Szétb..sz az ideg:
Ki nem állhatom, ha valaki
megjátsza magát,
nem őszinte,
megítél, pedig nem is ismer
és el van telve magától.
megjátsza magát,
nem őszinte,
megítél, pedig nem is ismer
és el van telve magától.
JA csak rávilágítottam, hogy lehet változtatni a feltöltött képeken, mert Doki azt írta, hogy a feltöltött dolgok minden joga a GG csapaté, pedig le lehet vetetni ha akarja valaki. Tehát nem teljes mértékben a GG-jé, mert a feltöltőnek lehet beleszólási joga. ENNYI és nem láttam Dokinál a "Kérj segítséget a szerkesztőtől." ajánlatot. ENNYI
MmePrune -vel meg csak poénkodni próbáltam, mert úgy vettem le, hogy Ő is hülyült egy kicsit. Én is azért bocsesz-oltam, meg b@sztam tele szájlival + riszpektes figurával a hsz.-t, mert poénkodás is van benne (smájlik), meg megértettem (respect-et), hogy ez akkor lezárult (mert előtte nem lehetett látni), de most már megvan a megoldás azoknak is (egy részének legalábbis), akik nem tájékozódtak megfelelően a feltöltésnél.
Ja és csak megjegyzéseket írtam eddig, amivel érthetőbbé szerettem volna tenni a dolgokat. De ha nektek ez okoskodás + vitatkozás, akkor meg sem fogok többet szólalni (ha ez az óhaj-sóhaj), max akik kérdeznek azoknak írok 2 szót és kész.
{@>+!6)ßl.>#@0"3+/*Đ@>=(!+$Ő×q#+*/k}
Na akkor megyek youtube-ra Antifaces -t nézni.
MmePrune -vel meg csak poénkodni próbáltam, mert úgy vettem le, hogy Ő is hülyült egy kicsit. Én is azért bocsesz-oltam, meg b@sztam tele szájlival + riszpektes figurával a hsz.-t, mert poénkodás is van benne (smájlik), meg megértettem (respect-et), hogy ez akkor lezárult (mert előtte nem lehetett látni), de most már megvan a megoldás azoknak is (egy részének legalábbis), akik nem tájékozódtak megfelelően a feltöltésnél.
Ja és csak megjegyzéseket írtam eddig, amivel érthetőbbé szerettem volna tenni a dolgokat. De ha nektek ez okoskodás + vitatkozás, akkor meg sem fogok többet szólalni (ha ez az óhaj-sóhaj), max akik kérdeznek azoknak írok 2 szót és kész.
{@>+!6)ßl.>#@0"3+/*Đ@>=(!+$Ő×q#+*/k}
Na akkor megyek youtube-ra Antifaces -t nézni.
BASSZA MEG, BASSZA MEG, {@>+!6)ß.>#@"3+/*
Na ez jól esett.
Na ez jól esett.
Dühőngőknek egy kis nyugalom !
bassza meg...
ez van..., bassza meg!
"Nézd, a felhő esőt rejt,
De a föld még mit sem sejt,
Ugyanaz a helyzet velünk,
Én már régen indulnék,
Te nem is érzed még,
De készül a vihar, ellenünk...
Elmenni rossz megoldás,
De maradni hazugság, -
Nem kérem, hogy értsd meg, ez egy ilyen világ!
Száz út vár ránk, indulunk és érkezünk,
Nincs visszaút, ha tévedünk,
Száz út vár ránk, melyik a legjobb megoldás,
Hol lesz a végállomás?
Ahonnan nics több utazás...
Szürke színek az égen,
Újra támad a szél,
Indulni kell, érzem - Bár semmit sem ér!
Száz út vár ránk, indulunkés érkezünk,
Hol lesz a végállomás?
Mennyi zsákutca és sár,
Nem is számolom ma már,
Elfogadom úgy, hogy ennyi járt,
Mindig elhisszük, hogy jó,
És készül száz fotó,
De végül majd a tűz emészti el,
Mert más az, aki kell!
Hol lesz a végállomás?
Szürke színek az égen,
Újra támad a szél,
A jeleket régen értem, ez megint egy tél."
...szenvedek, mint a kutya,
a pulzusom 90, izzad a tenyerem, a gyomrom görcsben...
nem tudok aludni, nincs étvágyam, sőt már inni sincs kedvem...
totál depi vagyok, mert...
talán nem magyaráznám...senkinek semmi köze hozzá!
bassza meg!
ez van..., bassza meg!
"Nézd, a felhő esőt rejt,
De a föld még mit sem sejt,
Ugyanaz a helyzet velünk,
Én már régen indulnék,
Te nem is érzed még,
De készül a vihar, ellenünk...
Elmenni rossz megoldás,
De maradni hazugság, -
Nem kérem, hogy értsd meg, ez egy ilyen világ!
Hol lesz a végállomás?
Szürke színek az égen,
Újra támad a szél,
Indulni kell, érzem - Bár semmit sem ér!
Száz út vár ránk, indulunkés érkezünk,
Hol lesz a végállomás?
Mennyi zsákutca és sár,
Nem is számolom ma már,
Elfogadom úgy, hogy ennyi járt,
Mindig elhisszük, hogy jó,
És készül száz fotó,
De végül majd a tűz emészti el,
Mert más az, aki kell!
Hol lesz a végállomás?
Szürke színek az égen,
Újra támad a szél,
A jeleket régen értem, ez megint egy tél."
...szenvedek, mint a kutya,
a pulzusom 90, izzad a tenyerem, a gyomrom görcsben...
nem tudok aludni, nincs étvágyam, sőt már inni sincs kedvem...
totál depi vagyok, mert...
talán nem magyaráznám...senkinek semmi köze hozzá!
bassza meg!