Imádom amikor erotikusan masszíroznak. Általában lazító, szokásos masszázzsal indul, de aztán hason fekve elindul a masszőr keze és combom belső részét ütközésig simogatja. ilyenkor hozzáér a zacsimhoz, megsimogatja, cirógatja a golyóim, az nagyon finom.
Folytatja a normál masszázst, addig lenyugszom egy kicsit.
Most jön a legjobb rész a prosztata masszázs, imádom ilyenkor szinte magamon kívül vagyok. Hason fekszem még mindig. Ujjaz finoman: először a lyukam környékét, aztán hosszan elidőz a lyukon, de csak finoman nyomogatja, nem hatol be. Én már nagyon várom, hogy betolja, de hajthatatlan, ő irányít. Még mindig kívül van a hüvelyk ujja, de közben a farkam tövét masszírozza középső és mutató ujjával közben a másik kezével a gerincemet és a tarkómat simogatja. Végre betolja az ujját egy határozott mozdulattal, felszisszenek, de szuper jó sokáig mozog ki és be, vagy pedig elidőz bent és a prosztatámat masszírozza finoman. Isteni érzés.
Aztán a popsimat folytatja és másik kezével benyúl oldalról a kőkemény farkamért és elkezdi lassan verni.
Hát ilyenkor én már teljesen kész vágyon, kapaszkodom az ágyba és csak élvezek. Sokáig el tudja húzni , mert ha a farkamat csak fogja és nem veri, akkor a durranás előtti állapotban lebeget.
Aztán eljön a pillanat, amikor nincs visszaút, begyorsít a popsimban és a farkamon is, én nyüszítek, mozgatom magam előre-hátra a még intenzívebb élményért, és aztán több adagban és hosszan elélvezek.
Folytatja a normál masszázst, addig lenyugszom egy kicsit.
Most jön a legjobb rész a prosztata masszázs, imádom ilyenkor szinte magamon kívül vagyok. Hason fekszem még mindig. Ujjaz finoman: először a lyukam környékét, aztán hosszan elidőz a lyukon, de csak finoman nyomogatja, nem hatol be. Én már nagyon várom, hogy betolja, de hajthatatlan, ő irányít. Még mindig kívül van a hüvelyk ujja, de közben a farkam tövét masszírozza középső és mutató ujjával közben a másik kezével a gerincemet és a tarkómat simogatja. Végre betolja az ujját egy határozott mozdulattal, felszisszenek, de szuper jó sokáig mozog ki és be, vagy pedig elidőz bent és a prosztatámat masszírozza finoman. Isteni érzés.
Aztán a popsimat folytatja és másik kezével benyúl oldalról a kőkemény farkamért és elkezdi lassan verni.
Hát ilyenkor én már teljesen kész vágyon, kapaszkodom az ágyba és csak élvezek. Sokáig el tudja húzni , mert ha a farkamat csak fogja és nem veri, akkor a durranás előtti állapotban lebeget.
Aztán eljön a pillanat, amikor nincs visszaút, begyorsít a popsimban és a farkamon is, én nyüszítek, mozgatom magam előre-hátra a még intenzívebb élményért, és aztán több adagban és hosszan elélvezek.
Tud valaki egy bi dokit, aki csinál prosztataszűrést? A választ privátban szeretném kérni!
Szegeden van egy idősebb ápolónő. Ő csinál prosztata masszázst. Voltam kipróbáltam. Nagyon jó volt
Minden reggel használom az anerost, kw mellé reggel maszírozom
de ügye nem csak ujjal??!!??)))
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor elkap a vágy, szeretem-szívesen ujjazom magam maxti közben))
sőt játekszerrel meg izgalmasabb.. elvezetesebb)))...
s egyre jobban izgat a gondolat, hogy esetleg igazi farok is "prosztata masszázs"-ban reszesítsen..)))
nem tudom, más is van így?)
sőt játekszerrel meg izgalmasabb.. elvezetesebb)))...
s egyre jobban izgat a gondolat, hogy esetleg igazi farok is "prosztata masszázs"-ban reszesítsen..)))
nem tudom, más is van így?)
Megmasszírozzam?
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2019. 02. 26. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 26. kedd 16:52
Valaki, aki az ujjával megmasszírozná nekem? Csak igérgetők vannak...
Rendszeresen jártam lézeres szőrtelenítésre és az is benne volt. Előtte és utána gyantáztam magamnak keménygyantával.
(Ez egy válasz bikerboy92 üzenetére (2019. 10. 26. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ki hogy szőrteleníti a popsi lyuk környékét?
bocsi) most látom választ((
mármint kivel kettesben?)
sexeltem pasival is kettesben...))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 14. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
mármint kivel kettesben?)
sexeltem pasival is kettesben...))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 14. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4026692)
2019. 09. 14. szombat 06:05
Ha kettesben is erdekel vele csak akkor írj privát!
Ha kettesben is erdekel vele csak akkor írj privát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2019. 09. 05. csütörtök 17:09
szívesen lennék férjeddel elötted)))
szívesen lennék férjeddel elötted)))
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom mikor betolom a Párom hatalmas vibrijet.... Óriásit tudok élvezni mikor bennem van... Van is fent videó a prosztata orgazmusomról itt gg n
Valaki, aki az ujjával megmasszírozná nekem? Csak igérgetők vannak...
Férjem meg nézném miközben másik pasi csinálja neki..
A legjobb ha a párom nyomja belém.a vibrit vagy a felcsatolhatos.kivégez.
Milyen lehet akkor az igazi?
Milyen lehet akkor az igazi?
Nalunk nem sajat reszre hanem parom elvezi ha ugy szopja a farkam hogy kozbe az ujja popsimba es elvezi ha erzi hogy prosztatam!
hali)))
tegnap megint izgattam toltam fenekembe))) és végre GG felengedte vidit amit közben készítettem)))
tegnap megint izgattam toltam fenekembe))) és végre GG felengedte vidit amit közben készítettem)))
Az nekem is jól jönne..
(Ez egy válasz Szepszin üzenetére (2018. 09. 01. szombat 02:59), amit ide kattintva olvashatsz)
oly rég volt anális örömben részem, és mivel nagyon kívántam már... ezért "megleptem" magam eme örömmel)))
mezeteleneül hanyat feküdtem, lábaim az ágyon, és a besikosított játékszert nekifeszítettem lukamnak... vágyodó popsim hamar befogadta... könnyen hozzáidomult szép faszpótlóhoz..)))
mezeteleneül hanyat feküdtem, lábaim az ágyon, és a besikosított játékszert nekifeszítettem lukamnak... vágyodó popsim hamar befogadta... könnyen hozzáidomult szép faszpótlóhoz..)))