Tud valaki Budapesten jó prosztata maszöz nöt ajánlani?
lennék én igazival Benned.... de sajna távol vagyunk..((
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 05. 26. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 26. szombat 11:26
Nagyon szuper rendszeresen csinálom műfarokkal igazival jobb lenne de jelentkező nem akad.
Én vettem egy prosztat izgatót távirányítósat:9 Korábban a volt barátom dugott és hiába pózoltunk, hogy elérje a prosztatám nem jött össze:( De azt is élveztem amikor dugott..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 01. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3655122)
2018. 08. 01. szerda 22:08
Magamnak nem próbáltam, a párom csinálta felcsatolhatóssal, de kellett 1-2 húzás hogy elmenjek. Bár most 5 napja nem volt semmi lehet 1-2 lökéstől már spriccelnék...
Magamnak nem próbáltam, a párom csinálta felcsatolhatóssal, de kellett 1-2 húzás hogy elmenjek. Bár most 5 napja nem volt semmi lehet 1-2 lökéstől már spriccelnék...
Nagyon szuper rendszeresen csinálom műfarokkal igazival jobb lenne de jelentkező nem akad.
Jobb lenne ha csinálná valaki, m magamnak kényelmetlen ujjazni pl...
Én szoktam magamnak csinálni. Imádom így kifolyatni a spermám
Van is itt róla néhány videóm
Van is itt róla néhány videóm
Tegnap siker koronázta a próbálkozásom, beleültem a játékszerembe, nagyon jó érzés volt, gyakrabban fogom ezek után használni
Én saját magamnak szoktam csinálni.
Csak attól még nem volt orgazmusom.
Én ha van időm akkor úgy csinálom, hogy izgatom magam (edging) majd amikor már nagyon feszül akkor, kimasszírozom. Majd folytatom tovább az edginget. Ezt jó párszor elismétlem s közben hidratálok, nehogy kiszáradjak
Majd a végén egy bazi nagyot élvezek.
Csak attól még nem volt orgazmusom.
Én ha van időm akkor úgy csinálom, hogy izgatom magam (edging) majd amikor már nagyon feszül akkor, kimasszírozom. Majd folytatom tovább az edginget. Ezt jó párszor elismétlem s közben hidratálok, nehogy kiszáradjak
Majd a végén egy bazi nagyot élvezek.
Az utóbbi pár hétben kétszer sikerült rávennem. Az utóbbi pár napja volt. Szintén nagyon fáradt voltam.
Tényleg nem értem ilyenkor miért érzek nagyobb perverziót mindenre.
Sajnálatos módon továbbra sem igazán tetszik neki. Hát nekem sem. Főleg, hogy régen ő kezdeményezte ezt.
Az mostani alkalmaknál az elsőnél nagyon sok anyagot spricceltem, és ment a szájába. Persze nem nyelte le, de legalább kicsit mocskoskodott vele. Az utóbbinál használtunk elég síkosítót, így nem volt vészes a dolog, ráadásul elég vékonyka ujjai vannak, de nem élveztem akkorát. Nem ingerelte annyira a prosztatám.
Most visszagondolva furcsa az egész, de akkor meg nagyon izgató.
Tényleg nem értem ilyenkor miért érzek nagyobb perverziót mindenre.
Sajnálatos módon továbbra sem igazán tetszik neki. Hát nekem sem. Főleg, hogy régen ő kezdeményezte ezt.
Az mostani alkalmaknál az elsőnél nagyon sok anyagot spricceltem, és ment a szájába. Persze nem nyelte le, de legalább kicsit mocskoskodott vele. Az utóbbinál használtunk elég síkosítót, így nem volt vészes a dolog, ráadásul elég vékonyka ujjai vannak, de nem élveztem akkorát. Nem ingerelte annyira a prosztatám.
Most visszagondolva furcsa az egész, de akkor meg nagyon izgató.
Tegnap elég fáradt voltam, így kértem a párom, hogy dolgozza meg a prosztatám. Pedig nem annyira kellemes, de amikor fáradtabb vagyok, akkor sok mindenre kapható vagyok. Valahogy perverzebb leszek.
Sajnos semmi nem lett belőle, akárhogy célozgattam rá, vagy helyezkedtem. Csak szopott és verte a farkam, én meg nyaltam, majd végül keféltünk egyet, kapott egy dupla orgazmust.
Ilyenkor visszagondolva pedig nekem kellemetlen az ötlet, hogy mit is szerettem volna.
Pedig annak idején sosem mondtam, ő magától nyúlt be, most pedig amikor néha érzem és célzok rá, már csak azért sem.
Sajnos semmi nem lett belőle, akárhogy célozgattam rá, vagy helyezkedtem. Csak szopott és verte a farkam, én meg nyaltam, majd végül keféltünk egyet, kapott egy dupla orgazmust.
Ilyenkor visszagondolva pedig nekem kellemetlen az ötlet, hogy mit is szerettem volna.
Pedig annak idején sosem mondtam, ő magától nyúlt be, most pedig amikor néha érzem és célzok rá, már csak azért sem.
Felesleges saját részre. A párom megoldja.
Oda írtam, hogy méretre faragott ubival!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 31. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2018. 01. 31. szerda 21:34
szia)) én is probáltam ubival, de az nekem túl nagynak bizonyúlt...
szia)) én is probáltam ubival, de az nekem túl nagynak bizonyúlt...
Szia! Én méretre faragott kígyó ubival szoktam ugyanezt néha!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 28. csütörtök 16:05
üdv)9
ünnepek alatt megint volt időm popsimmal játszani)))
már az is izgat amikor felkészülök, hogy megdugom popsim)))..
mikor a játékszert tisztitom, sikositom lukamat és a játékszeremet....
beállítom, a kamerám, hogy látsdzodjon fenekem, és főleg a lukam... majd ahogy nekifeszítem lyuknak a répát, és picit be.. vissza megint be... és így egyre mélyebben tolom magamnak fel, ahogy a fenekem hozzá szokik a mérethez... közben merev farkammon is húzok párat, és lenyalogatom váladékom... és mikor már a répát feltoló kezem hozzá ér fenekemhez tudom, h kb a 20cm tövig bennem van már.....és akkor leketddem dugni magam.... néha teljesen ki, és tövig vissza)))..... és plusz élvezet ahogy a kamerán keresztül nézem a gépen hogyan baszom seggem)))......
mindig nagyott élvezek a végén)))))
ünnepek alatt megint volt időm popsimmal játszani)))
már az is izgat amikor felkészülök, hogy megdugom popsim)))..
mikor a játékszert tisztitom, sikositom lukamat és a játékszeremet....
beállítom, a kamerám, hogy látsdzodjon fenekem, és főleg a lukam... majd ahogy nekifeszítem lyuknak a répát, és picit be.. vissza megint be... és így egyre mélyebben tolom magamnak fel, ahogy a fenekem hozzá szokik a mérethez... közben merev farkammon is húzok párat, és lenyalogatom váladékom... és mikor már a répát feltoló kezem hozzá ér fenekemhez tudom, h kb a 20cm tövig bennem van már.....és akkor leketddem dugni magam.... néha teljesen ki, és tövig vissza)))..... és plusz élvezet ahogy a kamerán keresztül nézem a gépen hogyan baszom seggem)))......
mindig nagyott élvezek a végén)))))
Most jutottam el a vásárlásig, egy 13/3-as tapadókorongos ánusz izgatót vettem.Egyszer játszottam vele, de még nem jutottam el a teljes becsúszásig, gondolom edzenem kell, mert ugyan majdnem sikerült de éreztem még idő kell!Milyen gyakori használat kell szerinted hogy mind beférjen? Válaszod köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 26. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 26. szerda 22:36
milyen izgatóra gondolsz???
mű dolgok nekem már izgatták popsim jó párszor... élveztem is....
lassan jó lenne ha egy valódi is izgatná ánuszom...
majd ha már arra jár, és izgat... csússzon is belém tövig.... majd picit vissza... és újra tövig...és.....
mű dolgok nekem már izgatták popsim jó párszor... élveztem is....
lassan jó lenne ha egy valódi is izgatná ánuszom...
majd ha már arra jár, és izgat... csússzon is belém tövig.... majd picit vissza... és újra tövig...és.....
lehet , h oda fellehet.... de nem ismerem....
(Ez egy válasz gyetvai89 üzenetére (2018. 01. 03. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 03. szerda 19:42
Cenzúra miatt ide nem lehetett?
mega.nz vagy zippyshare is fel lehet tenni.
mega.nz vagy zippyshare is fel lehet tenni.
Cenzúra miatt ide nem lehetett?
mega.nz vagy zippyshare is fel lehet tenni. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 29. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
mega.nz vagy zippyshare is fel lehet tenni. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 29. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 29. péntek 22:33
esetleg emailben tudok küldeni....
esetleg emailben tudok küldeni....
(Ez egy válasz gyetvai89 üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
probáltam feltenni vidit.... a cenzUra nem engredte....
(Ez egy válasz gyetvai89 üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)