mi nem sikerült??(((
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2017. 12. 29. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap próbáltam, nem sikerült
hali)
ide nem tudok..(( (Ez egy válasz gyetvai89 üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ide nem tudok..(( (Ez egy válasz gyetvai89 üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,
nem tennél fel ide videót róla? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tennél fel ide videót róla? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2017. 12. 28. csütörtök 16:05
üdv)9
ünnepek alatt megint volt időm popsimmal játszani)))
már az is izgat amikor felkészülök, hogy megdugom popsim)))..
mikor a játékszert tisztitom, sikositom lukamat és a játékszeremet....
beállítom, a kamerám, hogy látsdzodjon fenekem, és főleg a lukam... majd ahogy nekifeszítem lyuknak a répát, és picit be.. vissza megint be... és így egyre mélyebben tolom magamnak fel, ahogy a fenekem hozzá szokik a mérethez... közben merev farkammon is húzok párat, és lenyalogatom váladékom... és mikor már a répát feltoló kezem hozzá ér fenekemhez tudom, h kb a 20cm tövig bennem van már.....és akkor leketddem dugni magam.... néha teljesen ki, és tövig vissza)))..... és plusz élvezet ahogy a kamerán keresztül nézem a gépen hogyan baszom seggem)))......
mindig nagyott élvezek a végén)))))
beállítom, a kamerám, hogy látsdzodjon fenekem, és főleg a lukam... majd ahogy nekifeszítem lyuknak a répát, és picit be.. vissza megint be... és így egyre mélyebben tolom magamnak fel, ahogy a fenekem hozzá szokik a mérethez... közben merev farkammon is húzok párat, és lenyalogatom váladékom... és mikor már a répát feltoló kezem hozzá ér fenekemhez tudom, h kb a 20cm tövig bennem van már.....és akkor leketddem dugni magam.... néha teljesen ki, és tövig vissza)))..... és plusz élvezet ahogy a kamerán keresztül nézem a gépen hogyan baszom seggem)))......
üdv)9
Raktam is fel videot a végéről
Nekem is becsúzik a 22es
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2017. 09. 05. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 05. kedd 08:38
Nagyon szeretem csinálni van műfarok néhány nagyokat élvezkedek ráülök tövig a 22cm -re
A legjobb mikor parom okozza ezt az elmenyt es tobbszor orgazmust okoznom nekem!
Vagy egymàsnak oda vissza felvàltva ujjazni, ès akkor tudsz magadra figyelni, ès èlvezni... csak nincs hozzá partner sajna csak szàjhősök..
22 cm... az igen))) én még nem probáltam akkorát))))
bár egy kisebb, nem túl nagy, IGAZI fasz ingerelhetné prosztatámat)))
bakancslist: egyszer kiporobálom, hogy seggbebasznak))))) (Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2017. 09. 05. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
bár egy kisebb, nem túl nagy, IGAZI fasz ingerelhetné prosztatámat)))
bakancslist: egyszer kiporobálom, hogy seggbebasznak))))) (Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2017. 09. 05. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 05. kedd 08:38
Nagyon szeretem csinálni van műfarok néhány nagyokat élvezkedek ráülök tövig a 22cm -re
Lehet,hogy csak kifogás nem tudom de rossz,hogy nem akar már ilyet csinálni.
A gyerek a legjobb kifogás, ez semmi más. Valószínűleg amúgy sem szerette csinálni, mert az egymásnak való örömszerzéshez vajmi kevés köze van a gyerek születésének. Ez pont olyan, mikor már nem igazán akar szexelni sem a feleség, mert -anya vagyok-, vagy a másik véglet mikor a "kedves" férj nem közeledik a feleségéhez, -mert te már anya vagy- dumával. Szülés után pár hónapig teljesen normális, ha nem úgy, nem annyira intenzíven éli egy nő a szexuális életét, de ha nem bír visszabillenni, akkor ott más is van. Aztán idővel majd jön a viccből ismert sor: " egymással szeretkezünk: én is egy mással, te is egy mással".
Mi a párommal pont azt szerettük mindkét gyerek születése után, máshová kerültek "érző" pontok, máshogyan, máshol lett jobb mint azelőtt, és ezeket újra felfedezni, kiismerni, használni.....
De a témától ez már nagyon eltér. (Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 02. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a párommal pont azt szerettük mindkét gyerek születése után, máshová kerültek "érző" pontok, máshogyan, máshol lett jobb mint azelőtt, és ezeket újra felfedezni, kiismerni, használni.....
De a témától ez már nagyon eltér. (Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 02. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 02. szombat 08:20
Sziasztok már beszéltünk róla és azt,hogy anyaként már ilyet nem tud csinálni sajnos.
igazán jó érzés lenne...)))
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 01. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem többen is vagyunk így..))
a játékszerek után jó lenne igazit is érezni magunkban....
ahogy óvatosan nekinyomul síkosított ánusznak , behatol.... kezdetben lassan mozog amíg hozzászoksz, majd mikor már tövig benned van ütemesen elkezd dugni..... és belédélvez.....
a játékszerek után jó lenne igazit is érezni magunkban....
ahogy óvatosan nekinyomul síkosított ánusznak , behatol.... kezdetben lassan mozog amíg hozzászoksz, majd mikor már tövig benned van ütemesen elkezd dugni..... és belédélvez.....
én is így vagyok vele
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 01. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna nálunk is ez van lett régen imádta nézni ahogy élvezkedem a felcsatolhatón ,ma már szinte könyörögni kell érte.
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 02. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsi lemaradt:mondta
Sziasztok már beszéltünk róla és azt,hogy anyaként már ilyet nem tud csinálni sajnos.
Nem lehet hogy nem jön be neki a dolog, megpróbálta egyszer kétszer csak nem jön át neki ez a dolog. De megbántani sem akar vele hogy elutasítson. Megbeszéltétek?
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 12:46
Sziasztok vettünk az asszonykámal egy felcsatolhatóst sajnos csak kétszer használtuk mert amióta gyerek van hallani sem akar ròla de nem is ez a lényeg az első kicsit fájdalmas volt viszont a másodiknál lovagoltam az asszonykámon és egy hatalmasat élveztem anélkül,hogy hozzá értem volna én vagy ő a farkamhoz.