kényelmesen lehet dugni,ha nem 100kilós a csaj.
Rendkívül kényelmetlen, de a cél érdekében mindent...
ford kapota is tokeletesen megfelel,vagy a hatso ulese is,!sajna nekem is gyakran kellet kocsiban csinalni,mert nem volt olyan hely,ahol megne zavartak volna,igy rakenyszerultunk!neha jo,de 1,5 evig kocsiban csinaltuk,es kepzelhetitek nagyon elegem lett belole!!
kispolák nekem is megvolt (azóta sem értem hogyan), meg trabant limuzin...az se egy kéjbarlang!
kocsival mentünk... engem már régóta foglalkoztatott ez a dolog... felvetettem neki... aki belevetette magát a dolgok közepébe... menetközbe nagyon jó volt lassítottam de félreálltam amikor feltört a vulkán... annyira szexi volt a tündérvirágom...
126kis polski hátsó ülésén,nagyon jó de rohadtul kényelmetlen,csak az orális sex élvezhető benne kényelmesen
Három hónapig csak ott... Tél volt hó esett és jöttek az ünnepek... Már összeköltöztünk, de néha még kijárunk nosztalgiázni. Egyébként a mazda első ülése egészen korrekt és csak hetek múlva költöztünk hátra. Ja, és utána fél óra mire látok a párától:)
Rengetegszer
en már csináltam skoda,lada,punto hátso ulésén!!!! jovolt,de agyban jobb .......
Igen, a berlingo egyszer tele volt hátul, úgyhogy elöl is el lehet férni valóban!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos én sem tudom megmondani:-)
(Ez egy válasz KNIGHT1986 üzenetére (2006. 09. 30. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hányszr?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 09. 29. péntek 18:53
Ha tudnád, mennyiszer.....
Ha tudnád, mennyiszer.....
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi még elől is elfértünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18230)
2006. 09. 29. péntek 11:50
Renault Kangoo, Citroen berlingo raktér. Kiváló, de a citroen kicsit kisebb...
én magamat képzeltem el a hátizsákban szex közben! (biztos kinéznék a tetején) max ha az első ülést kiveszem előtte.
Toyota Hiace hátsó üléssor tökéletes!:)
:-)))))))
ezek szerint Te már próbáltad.. ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 09. 29. péntek 11:18
A hátsón nem annyira érdekes, mint az elsőn!.-)
Renault Kangoo, Citroen berlingo raktér. Kiváló, de a citroen kicsit kisebb...
A hátsón nem annyira érdekes, mint az elsőn!.-)