De legalább kénylemes volt! Azért ez is egy szempont! :)
Megaztán ha a másik résztvevő is jól nézett ki akkor az autó külleme márkája teljesen mindegy.
De ilyen autóban még ronda nőt is élvezet dugni.
Legfeljebb ha nagyon ronda ránézel az autóra, belegondolsz, hogy az orrában egy több mint 6 literes motor hörög és máris megvan az öröm. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Megaztán ha a másik résztvevő is jól nézett ki akkor az autó külleme márkája teljesen mindegy.
De ilyen autóban még ronda nőt is élvezet dugni.
Legfeljebb ha nagyon ronda ránézel az autóra, belegondolsz, hogy az orrában egy több mint 6 literes motor hörög és máris megvan az öröm. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 08:46
én egy vw lt 35-ben, hátul a dobozban, és nagyon kényelmes volt...és sajnos nem olyan csodákban, mint amiket ti raktatok be:(:(
lehet, hogy abban kényelmesebb :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 08:46
én egy vw lt 35-ben, hátul a dobozban, és nagyon kényelmes volt...és sajnos nem olyan csodákban, mint amiket ti raktatok be:(:(
ill, melyik autóban lehetne kényelmesen :-D
A topic innen indult.
Ki milyen autóban szexelt, milyen sikerrel és melyik autóban lehet kényelmesen?
Ki milyen autóban szexelt, milyen sikerrel és melyik autóban lehet kényelmesen?