Pezsgőt
attól függ, egy néger csajról a tejszínhabot, míg egy fehér csajról csokoládékrémet, persze nem a forró csokira gondolok..
A páromrol egy csinos lányt.
sziasztok!
na mit is....
legutobb a partnerem farkát lefújtam tejszinhabbal,és tettem rá málnát!!
nyalogattam mindenfelöl,mindenhogy,tövében is..
izgató volt...,imádta!imádtam!
ja...
aztán pezsgőt nyaltunk egymásról!
na mit is....
legutobb a partnerem farkát lefújtam tejszinhabbal,és tettem rá málnát!!
nyalogattam mindenfelöl,mindenhogy,tövében is..
izgató volt...,imádta!imádtam!
ja...
aztán pezsgőt nyaltunk egymásról!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
a pasim ondóját egy gyönyörű punciról, mellről
mindegy, csak jó nő legyen alatta
)
![smile](images/smilies/smile.gif)
TE tényleg egy angyal vagy!Szerintem a fantázia egy hatalmas dolog!Azt hiszem sok mindent le lehet nyalni egymásról,csak örömöt okozzon mindkét fél részére!
(Ez egy válasz angyal_13 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:36
Én egyszer narancsnak a levét nyomtam a pasim farkára, és úgy nyalogattam, szopogattam :)
Fincsi volt. Alig bírtam abbahagyni
hehe
hehe
Én egyszer narancsnak a levét nyomtam a pasim farkára, és úgy nyalogattam, szopogattam :)
hehe
hehe
megbeszélnénk,és ha mind a ketten akarjuk...
Mézet és nutellát már nyaltam punciról és engem is szoptak már így meg volt rajtam már tejszínhabis elég sok már majdnem tortafóbiát kaptam tőle...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Barátnőm puncijáról egy pasi ondóját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 27. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 27. péntek 23:43
Zselét?
![](http://img211.imageshack.us/img211/7778/kate1cf9.png)
Zselét?
![](http://img211.imageshack.us/img211/7778/kate1cf9.png)
érdemes. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 10. 26. csütörtök 19:34
Tejszínhab, méz! Kipróbálnám!
Tejszínhab, méz! Kipróbálnám!
szart?
(Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
nőről bármit :)
Nőről? Mondjuk egy másik nőt:-)
Az étcsoki nem igazán olyan ízletes, keserű. Egyébként a mézes punci is csodálatos, csak az ragad. Beleradagt a punciszőrbe - ha mezetelen persze ez nincs -, a farkam,az is mézes lett, és utána mikor bele élvezetem érdekes íze volt nyalás közben. De a páromnak is tetszett a mézes farkam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 25. szerda 23:24
hmmm, tényleg... macskanyelv... bár szerintem az étcsokis Pirosmogyorós se lehet rossz... sőt, akkor inkább Kinder Bueno :)))
Na, Zombiee ismét megszólalt... Ronda és finom? Legalább érdesített :D :D :D
A seggébe egy chokitot(van még az baszki?)mert ronda és finom, a muffjába meg vaníliás tescos nápolyit, hogy meglegyen a dolog pikantériája, meg mert akkora nagy állat fincsi:)