Egy csajsziról bármit,amit egyébként is szeretek
!Persze nem kapkodnám el,megadnám a módját,csak szép lassan,alaposan,mindenhonnan
,érezve(és élvezve
!)az ízek orgiáját
!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
csak spermát!!!!!!
minek lenyalni bármit is, a punci úgy jó ahogy van
Csokti csokit csokit CSOOKÍÍÍÍT!!!!!
De azt akár minden mennyiségben.
Dupla pofon a örömhormonoknak.
Háhh, szerintem az orgazmus alatt márfülig vigyorba torzulva vihorásznék... Hát még utána.
De azt akár minden mennyiségben.
Dupla pofon a örömhormonoknak.
Háhh, szerintem az orgazmus alatt márfülig vigyorba torzulva vihorásznék... Hát még utána.
Férfiről semmit,de nőről szex előtt előjátékként bármi ami sűrű folyik és édes(joghurt,csokikrém)
Mindegy csak az a lényeg mindketten élvezzük!!!
...sok mindent lehet lenyalni dea legjobb a fagyi ez tuti
..danette csokikrémet a csajom kerek seggéről..
Még a pecsenyezsír lilahagymával sem olyan durva, mint a májkrém... ez nagyon beteg!
(Ez egy válasz oliver20y üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
2007. 11. 08. csütörtök 05:43
Jim Beam, méz,fagyiöntetek, juharszirup.
De a leggusztustalanabb amit életemben hallottam, hogy valaki kinyalta a barátnőjéből a májkrémet??!!
De a leggusztustalanabb amit életemben hallottam, hogy valaki kinyalta a barátnőjéből a májkrémet??!!
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Jim Beam, méz,fagyiöntetek, juharszirup.
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Neked meg tomnak mindegy csak igyatok
Próbáljatok ki más inyenséget is,mondjuk zelli nyakától önteném a gyümölcsös joghurtot,és ahogy befolyna mellei közzé nyelvemel úgy követném a joghurt folyamot egészen a nedves punciájig terelgetném.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Próbáljatok ki más inyenséget is,mondjuk zelli nyakától önteném a gyümölcsös joghurtot,és ahogy befolyna mellei közzé nyelvemel úgy követném a joghurt folyamot egészen a nedves punciájig terelgetném.
punciból kinyalogatott pezsgőre vágyom!
Tokaji Aszút
![](http://www.nicolas.com/images/nicolas/contrib/grand/p341041.jpg)
Forró testemen azonnal elovadna a csoki, és a fagyi is!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:58
Joghurt csoki bármi ja és legyen allata egy jó nő
De a párom azt nem szereti ha valamit közvetlen a hűtőből veszek ki és úgy öntöm rajta végig
De a párom azt nem szereti ha valamit közvetlen a hűtőből veszek ki és úgy öntöm rajta végig
Joghurt csoki bármi ja és legyen allata egy jó nő
De a párom azt nem szereti ha valamit közvetlen a hűtőből veszek ki és úgy öntöm rajta végig (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
De a párom azt nem szereti ha valamit közvetlen a hűtőből veszek ki és úgy öntöm rajta végig (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:22
Kedvesemmel a nyalakodás közös lenne!
Lenyalogatnám Róla a kedvenc italunkat, csokoládét, tejszínhabot mindenféle gyümölccsel tuningolva, lekvárt, mézet,stb!
És legfőképp a spermáját!
Lenyalogatnám Róla a kedvenc italunkat, csokoládét, tejszínhabot mindenféle gyümölccsel tuningolva, lekvárt, mézet,stb!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Kedvesemmel a nyalakodás közös lenne!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Mézet, tejszínhabot, fagyikrémet, és bármi édeset, ami passzol kedvesem bőrének ízével
![smile](images/smilies/smile.gif)
a párom spermáját a barátnőm testéről
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 07. 23. hétfő 20:14
csajról és srácról is a spermát... !!! hm... (bi srác vagyok)
csajról és srácról is a spermát... !!! hm... (bi srác vagyok)
A páromról bárhonan bármilyen joghurtot tejszinhabbal,pezsgővel megbolonditva