Gyakorlatilag bármit ami édes/krémes, de ami a pasit a legjobban izgatja az szerintem az, ha jégkockát vezetek végig a nyelvemmel a melkasától egészen le a...
Naná, hogy igazi csoki
... Gombóc Artúr felsorolásában sem mondta azt, hogy kerek csokoládé, hosszú csokoládé, növényi olajból hamisított kakaómassza, töltött csokoládé..."
A műcsoki amúgy sem elég strapabíró, a nem rendeltetésszerű használat alkalmával könnyen összeroppan. Aztán lehet szedegetni...
Szerintem egyre gondoltunk, a kicsomagolt csokoládénak elég határozottan fallikus jellege van
Ja: és megolvad az magától is, nyugi... (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 17. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
A műcsoki amúgy sem elég strapabíró, a nem rendeltetésszerű használat alkalmával könnyen összeroppan. Aztán lehet szedegetni...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szerintem egyre gondoltunk, a kicsomagolt csokoládénak elég határozottan fallikus jellege van
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Ja: és megolvad az magától is, nyugi... (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 17. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 17. szombat 14:53
Ha igazi csoki és nem valami egyéb növényi olajból hamisított kakómassza, akkor igen.
Csokinyúl, csokibárány, csokimikulás...
De ezeket nem lehet lenyalogatni, kivéve ha felmelegítem és rád csórigálom... hacsak az a hosszúkás vékonyka csokimikulás a csizmám helyett máshol talál menedéket...
Mmmm na most elfantáziáltam. Remélem egyre gondolunk!
De ezeket nem lehet lenyalogatni, kivéve ha felmelegítem és rád csórigálom... hacsak az a hosszúkás vékonyka csokimikulás a csizmám helyett máshol talál menedéket...
Hát gyerekek,nem gyenge,hogy mi mindent le akartok nyalni!
Jómagam,az édes dolgok híve vagyok,de csak akkor,ha a párom már nagyon fel van izgulva és folyik belőle a puncinedv.Ilyenkor jöhet a méz,fagyira való eperöntet,juharszirup,csokiszósz,gyümölcsbólé,
pezsgő(csak szigorúan a nő köldökéből,azt mondják nagyon kellemesen bizsereg),vaníliaszósz(mi pudingból szoktuk csinálni,kicsit több tej kell hozzá,akkor folyósabb)...stb...stb.Ezek nagyon jól kiegészítik a punci ízét és a párom is imádja a spermát mézzel.
Jómagam,az édes dolgok híve vagyok,de csak akkor,ha a párom már nagyon fel van izgulva és folyik belőle a puncinedv.Ilyenkor jöhet a méz,fagyira való eperöntet,juharszirup,csokiszósz,gyümölcsbólé,
pezsgő(csak szigorúan a nő köldökéből,azt mondják nagyon kellemesen bizsereg),vaníliaszósz(mi pudingból szoktuk csinálni,kicsit több tej kell hozzá,akkor folyósabb)...stb...stb.Ezek nagyon jól kiegészítik a punci ízét és a párom is imádja a spermát mézzel.
![wink](images/smilies/wink.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Ha igazi csoki és nem valami egyéb növényi olajból hamisított kakómassza, akkor igen.
Mmmm na most elfantáziáltam. Remélem egyre gondolunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 14. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 05. 14. szerda 14:17
Mr. Csokifüggő, te vagy az én emberem... a csokinyúl/mikulás is nyerő nálad?
Éppen ezt akartam
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 05. 16. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Lencsi szerintem lényegtelen hogy mit a lényeg az hogy rólad
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
mézet
. azt jó alaposan kell, hogy ne ragadjon a helye.
Mr. Csokifüggő, te vagy az én emberem... a csokinyúl/mikulás is nyerő nálad?
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 16:34
Még mindig csokis csokoládét csoki reszelékkel és csoki öntettel.
NEM VAGYOK FÜGGŐ....
NEM VAGYOK FÜGGŐ....
Csokit dugnék a lány popsijába és nyalnám...
Nekem is a puncinedv a kedvencem!
Lenyalni pedig tejszinhab,pezsgő!!!
Lenyalni pedig tejszinhab,pezsgő!!!
A puncinedvét, vagy bármit, ami lenyalható róla. A lényeg a nőn van.
egy forró nyári napon a nőm sugárzó barna testén lágyan rá cspögtetett vanillia jégkrémet .aztán ha estte lesz akkor pedik csokoládét.
Még mindig csokis csokoládét csoki reszelékkel és csoki öntettel.
NEM VAGYOK FÜGGŐ....
NEM VAGYOK FÜGGŐ....
bármit, csak édes legyen!
Fagyi...csoki...tejszinhab...és nem csak tölcsérből
Mézet bármilyen mennyiségben szívesen nyalok punciból. Az asszony igencsak szokta élvezni! =D
én a spermát szeretem lenyalni egy nöről!
Én szivesen lenyalnék rólad egy kétt édes dolgott
Én inkább 5x leszopom, minthogy egyszer is akár a kedvencem nyalogassam róla...Ha enni akarok, akkor nem őt "terhelem", inkább könnyítek rajta, ahogy csak lehet:P