Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2013. 08. 30. péntek 17:04  #668
srác33 srác33
worship Van olyan Nő akinek az a hármas mentette meg a kapcsolatát, akinek már kezdett ellaposodni és ez miatt találtak ismét egymásra? Úgy tudott hatalamsat élvezni hogy párja nézi, így teljesen elengedheti magát, hisz megvan az "idegen" varázsa a másság, de nem kell titokban rejtve, mehet előtte is, sőt még izgatja is....
2013. 08. 29. csütörtök 20:12  #667
Törölt felhasználó (125544)
Szia, sziasztok.
Sajnos minden szavatol igaz!
Pedig ha megvan a hármas összhang, nincs us kellemesebb élmény a hármasnál!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 08. 29. csütörtök 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 29. csütörtök 00:42
"Akik pedig látszólag komolyan keresnek mindig találnak valamilyen kifogást, meszze vagy, nős vagy, magas vagy, alacsony vagy, nagy. v kicsi.. nevetséges az egész!"

Pórul jártál többször is, mert ezen idáig egyszer sem te voltál az, aki komolyan keresgélő párhoz csatlakozhatott. Talán mert könnyűnek találtattál.
Ezt miért is tartod nevetségesnek?

Amúgy igaza van Maarimarnak! Ha nem megy egyedül, akkor ülj le egy őszinte beszélgetésre a feleségeddel, és ha érdekli a dolog, akkor párként keressetek párt. Ha meg nem megy, akkor keress magadnak egy szeretőt, és ...
2013. 08. 29. csütörtök 08:51  #666
ravenna ravenna VIP Admin
A társkeresési probléma, vagy hogy milyen hatásfokkal lehet itt a GG-n partnert találni, nem kapcsolódik a fórum címéhez és témájához. Kérlek Titeket, térjetek vissza erre a beszélgetésre, a társkeresés problémáira van fórumszál!
2013. 08. 29. csütörtök 00:42  #665
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Akik pedig látszólag komolyan keresnek mindig találnak valamilyen kifogást, meszze vagy, nős vagy, magas vagy, alacsony vagy, nagy. v kicsi.. nevetséges az egész!"

Pórul jártál többször is, mert ezen idáig egyszer sem te voltál az, aki komolyan keresgélő párhoz csatlakozhatott. Talán mert könnyűnek találtattál.
Ezt miért is tartod nevetségesnek?

Amúgy igaza van Maarimarnak! Ha nem megy egyedül, akkor ülj le egy őszinte beszélgetésre a feleségeddel, és ha érdekli a dolog, akkor párként keressetek párt. Ha meg nem megy, akkor keress magadnak egy szeretőt, és ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 27. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (90503)
2013. 08. 27. kedd 16:57
Az itteni társkeresésől ebben a témakörben megvan a véleményem.... Jó ideje vagyok itt, mégsem találtam eddig senkit, valószínűleg sok a kamus, képgyüjtögető idióta... Akik pedig látszólag komolyan keresnek mindig találnak valamilyen kifogást, meszze vagy, nős vagy, magas vagy, alacsony vagy, nagy. v kicsi.. nevetséges az egész!
2013. 08. 28. szerda 18:32  #664
maarimar maarimar
1 Tudod ezt tartom viccnek más párjára pályáznak a nős férfiak de sajátjuk féltik
2 Nős férfihoz nem egyszerű alkalmazkodni miért 2 ember alkalmazkodjon egyhez amikor épp fordítva kellene
3 Saját példánkból ki indulva négyesben sokkal több a variáció és élvezet pl csere , 1 f - 2 nő , 2 nő - 1 f
amik pl egy hármas kapcsolatnál nem kivitelezhető vagy is nem mind
4 sok a szóló és nős férfi között is az ígérgető kamus hidd el
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 27. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 27. kedd 16:57
Az itteni társkeresésől ebben a témakörben megvan a véleményem.... Jó ideje vagyok itt, mégsem találtam eddig senkit, valószínűleg sok a kamus, képgyüjtögető idióta... Akik pedig látszólag komolyan keresnek mindig találnak valamilyen kifogást, meszze vagy, nős vagy, magas vagy, alacsony vagy, nagy. v kicsi.. nevetséges az egész!
2013. 08. 27. kedd 16:57  #663
2013. 08. 25. vasárnap 22:11  #662
srác33 srác33
worship újabb Hölgyike akinek első vagy "friss" élménye van, vagy netán negítv?
2013. 08. 23. péntek 15:10  #661
srác33 srác33
worship Valóban sokmindenek kell egyeznie mindkét félnél hogy legyen kacsolat és még az után derül ki milyen az együttlét, ha az is jó! akkor nagyon csodálatos érzés.
Aki igazán szeretné átélni, ne adja fel...
2013. 08. 23. péntek 13:40  #660
Törölt felhasználó (879516)
Mi még nem találtunk rájuk,ezen az oldalon!
Az,hogy valaki ír,az nem azt jelenti,hogy Ő a megfelelő!
Nem mindenkivel és nem minden áron!
Ápoltság,intelligencia,önkritika is szükséges egy ilyen kapcsolatban és a távolság is gátat szab az ismerkedésben!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 23. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 23. péntek 13:21
Valóban nehéz megtalálni a megfelelő partnert! Pároknak is és akik párokat keresnek. Hisz annyi ígérgető, szájhős, kamus pasi van, hogy aki komolyan gondolja arra már kevesebb figyelem fordul... pedig vannak még akik valóban ezt szeretnék, és odaadóan, korrekt hozzá állással!
2013. 08. 23. péntek 13:21  #659
srác33 srác33
Valóban nehéz megtalálni a megfelelő partnert! Pároknak is és akik párokat keresnek. Hisz annyi ígérgető, szájhős, kamus pasi van, hogy aki komolyan gondolja arra már kevesebb figyelem fordul... pedig vannak még akik valóban ezt szeretnék, és odaadóan, korrekt hozzá állással!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 22. csütörtök 18:38
Sziasztok!
Teljes mértékben igazad van,frenetikus élmény tud lenni egy ilyen kapcsolat,csak nagyon nehéz megtalálni hozzá a megfelelő partnert.
2013. 08. 22. csütörtök 21:44  #658
Demona Demona VIP Admin
2013. 08. 22. csütörtök 18:38  #657
Sziasztok!
Teljes mértékben igazad van,frenetikus élmény tud lenni egy ilyen kapcsolat,csak nagyon nehéz megtalálni hozzá a megfelelő partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885831) VIP
2013. 08. 22. csütörtök 17:59
Sziasztok! Hát Én csak barátnő vagyok,de igen kb. 2 hónapja volt az első ilyen élményem! Féltem,mert kicsit olyan meg csalás szagú volt az egész... Egészen addig ameddig el nem kezdtük. Valami csodálatos dolog amikor 2 pasi kényeztet egyszerre! Hihetetlen biztonságot adott a párom jelenléte! Másnap és a következő alkalommal után is őrületes szeretkezésben volt részünk! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
2013. 08. 22. csütörtök 17:59  #656
Törölt felhasználó (885831) VIP
Sziasztok! Hát Én csak barátnő vagyok,de igen kb. 2 hónapja volt az első ilyen élményem! Féltem,mert kicsit olyan meg csalás szagú volt az egész... Egészen addig ameddig el nem kezdtük. Valami csodálatos dolog amikor 2 pasi kényeztet egyszerre! Hihetetlen biztonságot adott a párom jelenléte! Másnap és a következő alkalommal után is őrületes szeretkezésben volt részünk! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 22. csütörtök 10:56
worship Van olyan Hölgy akinek mostanában volt az első? Az első hogy férje jelenlétében kényeztették?
2013. 08. 22. csütörtök 10:56  #655
srác33 srác33
worship Van olyan Hölgy akinek mostanában volt az első? Az első hogy férje jelenlétében kényeztették?
2013. 08. 22. csütörtök 09:20  #654
Törölt felhasználó (857830)
Félreértetted... kár megsértődni. Válassz egy olyan topicot, ami hasonló problémákról szól és biztos lesz, aki bekapcsolódik a beszélgetésbe. Talán olyan is, aki segítő ötlettel is tud szolgálni. Csak próbáld egy helyre gyűjteni az ezzel kapcsolatos kérdéseid.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 22. csütörtök 09:06
Bocsánat! Pattantam! Nem akartam nyomasztani! Mindenkinek meg van a maga problémája! Minden jót!
2013. 08. 22. csütörtök 09:06  #653
papi71 papi71
Bocsánat! Pattantam! Nem akartam nyomasztani! Mindenkinek meg van a maga problémája! Minden jót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 22. csütörtök 08:10
A legnagyobb tisztelettel... elhiszem, hogy a problémád nem egyedi, azt is, hogy dolgozol azon, hogy kilábalj belőle, de kb. öt különböző topicban offolsz vele. Ami magában megintcsak nem probléma, de ezt, az egyébként fontos témát célszerű lenne egy helyre koncentrálva megvitatni.
2013. 08. 22. csütörtök 08:10  #652
A legnagyobb tisztelettel... elhiszem, hogy a problémád nem egyedi, azt is, hogy dolgozol azon, hogy kilábalj belőle, de kb. öt különböző topicban offolsz vele. Ami magában megintcsak nem probléma, de ezt, az egyébként fontos témát célszerű lenne egy helyre koncentrálva megvitatni.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 22. csütörtök 07:56
wave Tényleg ugyan ezt csinálom most! Köszönöm! A problémák azért vannak, hogy megoldjuk. Meg fogom oldani ezt is! Tényleg elkanyarodtunk az eredeti témától! Bocsánat!
2013. 08. 22. csütörtök 07:56  #651
papi71 papi71
wave Tényleg ugyan ezt csinálom most! Köszönöm! A problémák azért vannak, hogy megoldjuk. Meg fogom oldani ezt is! Tényleg elkanyarodtunk az eredeti témától! Bocsánat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2013. 08. 22. csütörtök 02:39
Köszönöm a kimerítő válaszodat.Teljes,igazán teljesen megértelek.Elég jól rávilágitottál a lényegére a problémádnak.Vannak hasonlóságok,talán egyezések is a dolgainkban.Mondjuk a család centrikusság,de nálam azzal a különbséggel,hogy néha megcsaltam(tuk) egymást.De nem váltunk el és a gyerekeket mi is szeretjük. Azért nagyon vagánynak tartalak!!! Tartsál ki,és jó hogy vannak terveid. A korodra azért voltam kiváncsi,mert kb.ilyen korunak képzeltelek.
Nagyon őszinte voltál,ezt külön is köszönöm és drukkolok neked,hogy sikerüljön felállnod.Nekem is sikerült,mert én is kb. 10 éve padlót fogtam.De felkeltem. Ugyan már semmit nem lehet vissza csinálni,de még mindig néha a fejemhez vágja a párom ezeket.És én is kussolok.Meg van az a jó tulajdonságom,hogy ilyenkor (most is) kiépitek magamnak egy mikro-világot,beburkolódzok és ott jól érzem magam.Ilyenkor szarok a világra.Neked is hasonlókat ajánlok! (Megyek aludni,bocs.)
2013. 08. 22. csütörtök 03:37  #650
srác33 srác33
worship Gyerek, család jólét, hullámvölgyek..... De az embernek egy élete van. Élvezni kell úgy hogy gondolunk a holnapra is. Nem akarok bölcselkedni, tanácsot adni, nem is tudnák, tényleg csak annyi hogy gondoljunk bele, rövid az élet!!!!! Nem tudom ki hogyan de élvezze hogy nem okoz "kárt" lelki sérülést másnak!
Kicsit elkanyarodtunk a témától, de nem bajm tanulságos belegondolni másnak a helyzetébe, problémáiba és esetleges megoldásiba.
2013. 08. 22. csütörtök 02:39  #649
Törölt felhasználó (851550)
Köszönöm a kimerítő válaszodat.Teljes,igazán teljesen megértelek.Elég jól rávilágitottál a lényegére a problémádnak.Vannak hasonlóságok,talán egyezések is a dolgainkban.Mondjuk a család centrikusság,de nálam azzal a különbséggel,hogy néha megcsaltam(tuk) egymást.De nem váltunk el és a gyerekeket mi is szeretjük. Azért nagyon vagánynak tartalak!!! Tartsál ki,és jó hogy vannak terveid. A korodra azért voltam kiváncsi,mert kb.ilyen korunak képzeltelek.
Nagyon őszinte voltál,ezt külön is köszönöm és drukkolok neked,hogy sikerüljön felállnod.Nekem is sikerült,mert én is kb. 10 éve padlót fogtam.De felkeltem. Ugyan már semmit nem lehet vissza csinálni,de még mindig néha a fejemhez vágja a párom ezeket.És én is kussolok.Meg van az a jó tulajdonságom,hogy ilyenkor (most is) kiépitek magamnak egy mikro-világot,beburkolódzok és ott jól érzem magam.Ilyenkor szarok a világra.Neked is hasonlókat ajánlok! (Megyek aludni,bocs.)
/ 48