Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2013. 08. 22. csütörtök 01:16  #648
papi71 papi71
Köszönöm!
(Ez egy válasz darvulia üzenetére (2013. 08. 22. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 22. csütörtök 00:01
Ne hagyd ennyiben...
Olvasd el, az egymásra hangolva c. könyvet...

Bocs az offért
2013. 08. 22. csütörtök 00:01  #647
darvulia darvulia
Ne hagyd ennyiben...
Olvasd el, az egymásra hangolva c. könyvet...

Bocs az offért
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 08. 21. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 21. szerda 22:28
Kedves vagy! Mi már vagy 1,5 éve csak munka kapcsolatban vagyunk a "feleségemmel". (Sajnos kollégák vagyunk.) Nem igen beszélünk a szükségesnél többet. Havonta egyszer kefélünk. Nem szeretkezünk! Kefélünk! Szinte érzelmek nélkül. Amolyan muszájból. Előfordult, hogy 3/4 órán át reszeltem, ő meg elaludt, vagy rágta a körmét. Kihúztam és elaludtam...
Próbáltam már "szinte mindent". Nem vagyok én sem tökéletes, de már belefáradtam. Próbálkoztam kedvességgel, próbálkoztam dacos sértődöttséggel, segítettem házi munkában, főztem, teregettem, zoknit hajtogattam, stb. meg még megannyi módszerrel. Nem vezetett eredményre. Ha őszintén szeretném elmondani a problémám, a válasz. "ez engem nem érdekel". Tátott szájjal nézek, mint béka a pöce gödörben és kussolok. A szó jó értelmében írigyellek Titeket! Nem várok megoldást! Félre ne értsd! Válni csak a gyerekek miatt nem fogok! Jobban szeretm őket annál, hogy erre a lökött tyúkra hagyjam! Különben régen kurva jó fej volt! Meg tudtam nevettetni. Baromi sokat beszélgettünk, kirándultunk, stb. Ahogy kezdtünk anyagilag szaporodni, úgy ment tönkre a kapcsolatunk! Minden jót! wave
2013. 08. 21. szerda 22:53  #646
Törölt felhasználó (851550)
Azért csak van valami sejtésed,hogy mi hibádzott? Ez nem jön egyik napról a másikra.Ez igy tényleg tragédia! Talán még is jobb lenne a válás.(?) A gyerekeid azért a tiéid is,de nem sajátithatod ki őket.Kiváncsi lennék,hogy hány éves vagy és a gyerekek hány évesek? Tartsál szeretőt aki fel néz rád és rajong érted! Pénzed van és az illuziót is meg lehet vásárolni.De lehet,pénz nélkül is megy,(de,pénzel könnyebben).Ne irigykedj,hanem tégy valamit a saját érdekedbe!
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 08. 21. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 21. szerda 22:28
Kedves vagy! Mi már vagy 1,5 éve csak munka kapcsolatban vagyunk a "feleségemmel". (Sajnos kollégák vagyunk.) Nem igen beszélünk a szükségesnél többet. Havonta egyszer kefélünk. Nem szeretkezünk! Kefélünk! Szinte érzelmek nélkül. Amolyan muszájból. Előfordult, hogy 3/4 órán át reszeltem, ő meg elaludt, vagy rágta a körmét. Kihúztam és elaludtam...
Próbáltam már "szinte mindent". Nem vagyok én sem tökéletes, de már belefáradtam. Próbálkoztam kedvességgel, próbálkoztam dacos sértődöttséggel, segítettem házi munkában, főztem, teregettem, zoknit hajtogattam, stb. meg még megannyi módszerrel. Nem vezetett eredményre. Ha őszintén szeretném elmondani a problémám, a válasz. "ez engem nem érdekel". Tátott szájjal nézek, mint béka a pöce gödörben és kussolok. A szó jó értelmében írigyellek Titeket! Nem várok megoldást! Félre ne értsd! Válni csak a gyerekek miatt nem fogok! Jobban szeretm őket annál, hogy erre a lökött tyúkra hagyjam! Különben régen kurva jó fej volt! Meg tudtam nevettetni. Baromi sokat beszélgettünk, kirándultunk, stb. Ahogy kezdtünk anyagilag szaporodni, úgy ment tönkre a kapcsolatunk! Minden jót! wave
2013. 08. 21. szerda 22:28  #645
papi71 papi71
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (838984)
2013. 08. 21. szerda 17:47
Jó esetben szinte egyszerre fogalmazódik meg, a hosszú, éjszakákba nyúló beszélgetések után.
Nem hiszem el, hogy csak a férfiak fejében fordul meg a 3-as vagy 4-es szex gondolata. A nőket ugyanúgy izgatja, esetleg nem merik kimondani. De kérdem én, hogy milyen lehet az a kapcsolat, ahol nem merjük nyíltan kimondani a vágyainkat?.... és főleg nem merjük megélni azokat? (mondom én ezt a pár nő tagjaként)
2013. 08. 21. szerda 21:55  #644
jattila79 jattila79
http://kepkezelo.com/images/yxboe6asnagdjshhhdx.jpg
Ezt imádom csinálni a feleségeknek,a férjük meg csak nézi. wow1 crazya
2013. 08. 21. szerda 20:01  #643
Törölt felhasználó (125544)
Sziasztok.
Most láttam csak mêg ezt a róvatot az oldalon! Nagyon kellemesek a hozz!szolások! Csak egy valami nem stimmel szetintem a címe! Párommal, plusz egy pasival kényeztettetem magam, frappánsabb lenne!
De így is az én álláspontomat is tükrözi!
Jó hogy van ilyen, ahol a valóban kényeztetni szertő pasik is olvashatnak kellemes élményekről!
Csak így tovább!
2013. 08. 21. szerda 19:29  #642
2013. 08. 21. szerda 19:18  #641
maarimar maarimar
ÍGY ÍGY ITT A PONT . . . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 21. szerda 17:47
Jó esetben szinte egyszerre fogalmazódik meg, a hosszú, éjszakákba nyúló beszélgetések után.
Nem hiszem el, hogy csak a férfiak fejében fordul meg a 3-as vagy 4-es szex gondolata. A nőket ugyanúgy izgatja, esetleg nem merik kimondani. De kérdem én, hogy milyen lehet az a kapcsolat, ahol nem merjük nyíltan kimondani a vágyainkat?.... és főleg nem merjük megélni azokat? (mondom én ezt a pár nő tagjaként)
2013. 08. 21. szerda 17:47  #640
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 21. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 21. szerda 16:32
Amikor gondolatban felmerül a hármas egy párnál, akkor a Hölgy, vagy párja hozza fel, hozza szóba?
Vagy általában a férfiak szokták, de olyankorra már a Nőben is megfogalmazódott... ?
2013. 08. 21. szerda 16:32  #639
srác33 srác33
Amikor gondolatban felmerül a hármas egy párnál, akkor a Hölgy, vagy párja hozza fel, hozza szóba?
Vagy általában a férfiak szokták, de olyankorra már a Nőben is megfogalmazódott... ?
2013. 08. 20. kedd 02:40  #638
srác33 srác33
worship Örülök hogy Téged igen, a legtöbb esetben a Hölgyet is izgatja... Ilyenkor közösen keretek parnert, vagy csak a Nő és szól párjának hogy ehez mit szólnál? -ha talált valaki neki tetszót ??
2013. 08. 18. vasárnap 18:52  #637
Törölt felhasználó (879516)
Szerintem a Nőket is izgatja ez a szituáció,csak kevesen merik be vallani!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 18. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 18. vasárnap 18:28
worship A Hölgyeket, Nőket is izgatja ez, vagy csak tudjáok, hogy párotoknak ez őrülten izgató és azért mentek bele???
2013. 08. 18. vasárnap 18:28  #636
srác33 srác33
worship A Hölgyeket, Nőket is izgatja ez, vagy csak tudjáok, hogy párotoknak ez őrülten izgató és azért mentek bele???
2013. 07. 16. kedd 05:39  #635
srác33 srác33
worship Mindig mindet megosztva kedvesünkel, odafigyelve rá és ha hármasban vagyunk akkor is érezze hogy ő a fontos!!!! Ha ezt valaki képes éreztetni és csak a harmadik fél cserélődik tényleg lehet csodálatos úgy hogy nem megy rá az érzelem nem sérül a lélek és hosszútávon is csak összehozza a házastársakat párokat!
2013. 07. 15. hétfő 14:18  #634
Törölt felhasználó (745787)
ahan! smile crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 15. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 15. hétfő 14:02
Olvasol te privit? vigyor5
2013. 07. 15. hétfő 14:02  #633
Olvasol te privit? vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 15. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 15. hétfő 13:51
Sok mindenben egyetértünk, de nem azt írtam, hogy minden eset finomabb vagy durvább érzelmi zsarolással kikényszerített szituáció, de léteznek ilyenek. A gyanúm az, hogy a többség ilyen, ami persze nem jelenti, hogy nincsenek olyan lányok, akik vágynak egy ilyen dologra, és élvezik is azt.

Az viszont nagyon félre vezető lenne, ha valahogy azt hagynánk némelyeknek elhinni, hogy csak bele kell vinni a lányt a többes szituba és majd ott a szexuális élménytömeg automatikusan megold mindent és az egésznek csak jó vége lehet. Nagyon sok esetben lett egy ilyen dolog vége a szexuális elhidegülés, válás.
Meggyőződésem, hogy az erőszakosan - érzelmi zsarolással - rávett lányok többségénél ezek a dolgok végzetesek, de mindenképp nagyon rombolóak lehetnek a kapcsolatra...

Tehát csak óvatosan férfitársaim!
2013. 07. 15. hétfő 13:51  #632
Sok mindenben egyetértünk, de nem azt írtam, hogy minden eset finomabb vagy durvább érzelmi zsarolással kikényszerített szituáció, de léteznek ilyenek. A gyanúm az, hogy a többség ilyen, ami persze nem jelenti, hogy nincsenek olyan lányok, akik vágynak egy ilyen dologra, és élvezik is azt.

Az viszont nagyon félre vezető lenne, ha valahogy azt hagynánk némelyeknek elhinni, hogy csak bele kell vinni a lányt a többes szituba és majd ott a szexuális élménytömeg automatikusan megold mindent és az egésznek csak jó vége lehet. Nagyon sok esetben lett egy ilyen dolog vége a szexuális elhidegülés, válás.
Meggyőződésem, hogy az erőszakosan - érzelmi zsarolással - rávett lányok többségénél ezek a dolgok végzetesek, de mindenképp nagyon rombolóak lehetnek a kapcsolatra...

Tehát csak óvatosan férfitársaim!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 15. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 15. hétfő 07:52
Ahhh... ez a thread váltakozva igazolja és mutatja az ön-hipnózis és/vagy a tömegpszichózis vélemény(de)formáló képességétét smile Amikor ez kiegészül a bicolor látásmóddal, akkor születnek igazán érdekes kommentek.
2013. 07. 15. hétfő 07:52  #631
Ahhh... ez a thread váltakozva igazolja és mutatja az ön-hipnózis és/vagy a tömegpszichózis vélemény(de)formáló képességétét smile Amikor ez kiegészül a bicolor látásmóddal, akkor születnek igazán érdekes kommentek.
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 07. 14. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 14. vasárnap 00:48
worship Igen közösen átélt csoda!
HA egy Nő arra gondol "miért hagytam hogy rávegyen ...." Akkor annak úgy semmi értelme!
HA KÍNOS ÉS CSAK "KÉNYSZER" akkor minek megy bele??
- hogy ne veszítse el férjét/párját?
- vagy mert tényleg kényszer...
-vagy csak kedvébe akar járni kedvesének és hátha jó lesz...

AMELYK NŐ ÉLVEZI AKKOR ÚGY IS LESZ MÁSODIK ÉS SOKADIK ALKALOM... ha meg nem, akkor nem megy bele többet...
2013. 07. 14. vasárnap 15:46  #630
Télanyó Télanyó
Tegyük még hozzá, hogy az a férfi, aki akarata ellenére, úgymond "ráveszi" bármilyen többes formációra a feleségét, az egyrészt szimplán önző, és ostoba, másrészt fogalma sincs róla, mekkora kárt okoz ezzel, és milyen keményen fog ez visszaütni hosszú távon.
Azért én azt gondolom a hölgyeket nem kell félteni, többnyire tudják mit akarnak, és az itt megjelenő valós párok jelentős részénél, legalább akkora arányú a hölgy oldali indíttatás, mint a férfi.Sok férfi hiszi azt, ez az egész az ő ötlete volt, miközben a pajzán gondolat csíráját, a párja már rég elültette a fejében, úgy, hogy utólag talán már maga sem tudja, hogy nem ő az "ötletgazda", a nők nagyon direktek tudnak lenni, indirekt módszerekkel is, és ráadásul néha még erősebben, bátrabban, szerteágazóbb belső élményvilággal élik meg az ösztönlétüket, mint a férfiak.Mert az ember ösztönlény, legfeljebb az agy időnként felülír.Egyet értek, amelyik nő ettől a helyzettől kap, nem fog lemondani róla, ha nem is ész nélkül, de keresni fogja a lehetőséget... wink
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 07. 14. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 14. vasárnap 00:48
HA egy Nő arra gondol "miért hagytam hogy rávegyen ...." Akkor annak úgy semmi értelme!

AMELYK NŐ ÉLVEZI AKKOR ÚGY IS LESZ MÁSODIK ÉS SOKADIK ALKALOM... ha meg nem, akkor nem megy bele többet...
2013. 07. 14. vasárnap 00:48  #629
srác33 srác33

/ 48