Nejemet is sokszor dugják előttem. Imádom, de ő is ha közben rámnézhet
oh
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2021. 01. 19. kedd 11:13
címhez kapcsolódan irom ami a fórum cime is - engem is szoktak így dugni a férjem jelenlétében, persze ilyenkor a férjem a pár női tagját dugja van amikor egymás előtt zajlik, de van hogy külön helyiségben-
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 19. kedd 05:57
Ezt mi is csináljuk a páromm.al
ez egy szuper dolog
Csak a férj jelenlétében vállalok bármit is. Ez alap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 29. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2021. 01. 29. péntek 07:05
Ja ja. Profi masszőr, aki szívesen masszírozná a hölgytagot. Viszonzás nélkül na de ha kapna valami jutalmat az jó lenne. Mindenkinek profi helye van és mindezt ingyen csinálná. Ja és ha lehet az első masszázst a férj nélkül csinálná, persze csak azért hogy a hölgy fel tudjon oldódni. Nem baj ez csak kicsit vicces.
Ja ja. Profi masszőr, aki szívesen masszírozná a hölgytagot. Viszonzás nélkül na de ha kapna valami jutalmat az jó lenne. Mindenkinek profi helye van és mindezt ingyen csinálná. Ja és ha lehet az első masszázst a férj nélkül csinálná, persze csak azért hogy a hölgy fel tudjon oldódni. Nem baj ez csak kicsit vicces.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
VIP
2021. 01. 24. vasárnap 12:28
Hozzáértő masszőr?? ))) itt 10ből 8 csávó masszőr ))) kurva vicces néha ez az oldal )
engem is néha és tök jó
Sejthető volt! Az hozzászólásaiból, gondolható volt hogy kamus! Vele minden meg történt! Érdekes!
Szerencsés az a pasi aki élvezheti a gyönyörű tested
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 19. kedd 11:13
címhez kapcsolódan irom ami a fórum cime is - engem is szoktak így dugni a férjem jelenlétében, persze ilyenkor a férjem a pár női tagját dugja van amikor egymás előtt zajlik, de van hogy külön helyiségben-
Természetesen ez igaz ,de a masszázsolajok mellet olyan apróság mint a a masszázskővek ( Lávakő -Carrarai-márvány ) sokat segít és kellemes mellegséget nyújt .
Bár ez csak segítség a kezeimnek ,de jól és hatásosan ennyhíti a problémákat . (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár ez csak segítség a kezeimnek ,de jól és hatásosan ennyhíti a problémákat . (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2021. 01. 24. vasárnap 15:08
Igazad van! 10ből 8 hazudja hogy hozzáértő
Az én ilyen masszőröm valós és igazán ért hozzá
ez már első érintésein, plusz felkészültségén láttam
8 féle masszázsolaj illat, relaxos környezet, zene, stb...
De persze irigykedni és fikázni mindenkinek szíve joga...
De persze irigykedni és fikázni mindenkinek szíve joga...
Zolee80 képzett profi masszőr, csak ajánlani tudjuk!
Igazad van! 10ből 8 hazudja hogy hozzáértő
De persze irigykedni és fikázni mindenkinek szíve joga... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
De persze irigykedni és fikázni mindenkinek szíve joga... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
VIP
2021. 01. 24. vasárnap 12:28
Hozzáértő masszőr?? ))) itt 10ből 8 csávó masszőr ))) kurva vicces néha ez az oldal )
Sokszor csináltam ilyet, de kipróbálnám fordítva is. Izgatna, ha egy hasonlóan nagy hímvesszővel megáldott férfi szexelne előttem a szeretőmmel. Biztos félúton beszállnék, annyira izgató lenne.
ne sajnáld...
Én a "szomszéd" vagyok, hozzáértő masszőr is...írtam is neki(k)
de még csak választ se... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a "szomszéd" vagyok, hozzáértő masszőr is...írtam is neki(k)
de még csak választ se... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030412)
2021. 01. 21. csütörtök 13:35
Kár hogy messze vagytok! Jól hangzik amit írtatok! Illetve izgató a hölgy kétségen kívül továbblépnék a masszázsnál
Kár hogy messze vagytok! Jól hangzik amit írtatok! Illetve izgató a hölgy kétségen kívül továbblépnék a masszázsnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4485082)
VIP
2021. 01. 21. csütörtök 12:11
Rendszeresen van szerencsém új farkincához, a férjem pedig végignézi ahogy a kis puncimat kefélik
Persze azért válogatós vagyok, sportos , szőr nélküli pasik...
Rendszeresen van szerencsém új farkincához, a férjem pedig végignézi ahogy a kis puncimat kefélik