címhez kapcsolódan irom ami a fórum cime is - engem is szoktak így dugni
a férjem jelenlétében, persze ilyenkor a férjem a pár női tagját dugja
van amikor egymás előtt zajlik, de van hogy külön helyiségben-
![smile](images/smilies/smile.gif)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 17. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2021. 01. 17. vasárnap 21:50
Míg volt férjem ,én is többször átéltem.
Szia! Jól vissza mentél az időben
Azt sem tudjuk mióta nem szóltunk hozzá bármihez. Ennek oka, külföldi munka. Már csak nézegetni járunk fel az oldalt.
Köszi, hogy majd 6 évre vissza nézted a hsz ket
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2020. 12. 04. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Köszi, hogy majd 6 évre vissza nézted a hsz ket
Míg volt férjem ,én is többször átéltem.
Sziasztok! Én nagyon bírom az ilyen típusú párokat, jó velük élvezni az együttlétet. Ha ritkán is sikerül.
Csodálatos ÉLMÉNY lehet minden résztvevőnek...
Ez elég érdekes fórum cím,tekintettel arra hogy itt elég sokan járunk swinger bulikba stb stb így ez tök nyilvánvaló hogy a barátnőmet(igaz nem vagyok a férje) a jelenlétembe dugja 1 másik pasi.
Na, ez most mi a fene volt?
Valaki rájött már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Valaki rájött már?
![circling](images/smilies/circling.gif)
Törölt felhasználó (4474812)
2020. 12. 25. péntek 08:36
Gratulálok a fórumhoz,ha ez a fontos akkor hajrá.
Gratulálok a fórumhoz,ha ez a fontos akkor hajrá.
Szívesen lennék én is párral, hetero vagyok de enyhe biszex érdekelne.
Nem szivatas ! A parom Bp van jelenleg a munkaja miatt . Hamarosan keresunk benneteket❤️❤️❤️❤️
(Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2020. 12. 11. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 06:31
Akkor miért nem jelentkeztek?pedig kuldunk nektek emailt!?válasz nem jött!lehet hogy nem is par vagytok?
Mikor veszed már èszre hogy szivatnak???!!!!
(Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2020. 12. 11. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2020. 12. 11. péntek 06:31
Akkor miért nem jelentkeztek?pedig kuldunk nektek emailt!?válasz nem jött!lehet hogy nem is par vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 12. 03. csütörtök 13:43
igen igen van is ilyenre példa pld ha párral vagyunk
Igazad van. Jól megfogtad a dolgot.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 26. csütörtök 16:07
ne rágódjatok már ezen...mindenkit izgat valami.van akit az autók,horgászat,csoki majszolás,had ne soroljam,viszont az okát megmondani sok esetben nem lehet.Mindenkit másért izgat valami.Szép,jó,kellemes,izgalmas,változatos,nem megszokott stb stb.
Szép az élet,élvezzétek,ki igy,ki úgy.
És ez a sok személyeskedés már tényleg unalmas.
Engem azért izgat,mert szeretem nézni,vagy átélni ha párom mással van.Örülök,hogy örömet tudtam neki szerezni.Oka ismeretlen.Lehet hogy csak szimplán több bennünk a vágy az idegen felé,mint másban.Fene tudja.De hogy piszok jó látvány az tuti.
Engem azért izgat,mert szeretem nézni,vagy átélni ha párom mással van.Örülök,hogy örömet tudtam neki szerezni.Oka ismeretlen.Lehet hogy csak szimplán több bennünk a vágy az idegen felé,mint másban.Fene tudja.De hogy piszok jó látvány az tuti.
Nalunk meg nem volt ilyen!de jó lenne ha egyszer összejönne!de a par ffi tagja legyen intelligens es tudja egy kicsit elcsábítani a paromat!a noi tag lehet egy kicsit ramenosebb!kezdeményezzen a másik no!pl.csokolja es simogassa meg!a ffi meg kicsit erzekien csókolgassa a nyakat!,arra izgul!es amikor már kellő izgalomban van akkor a ffi tegye a dolgát hatulrol!úgy szereti!de hát ugy sincs ilyen par!
igen igen van is ilyenre példa pld ha párral vagyunk
Nekem volt olyan elmenyem, hogy egyik baratommal, egy kozos ismerosunkkel bujtunk agyba (csaj az illeto ) Nekem szemely szerint nagyon kellemes emlekkent maradt meg ez a harmas Kb egy evig ment a dolog annyiszor ahanyszor csak tudtunk egyutt lenni Ha a lanynak nem lett volna jo ha valamelyikunk bunko lett volna vagy ha nem azt kaptuk volna mindharman amire vagytunk akkor biztosan nem lett volna folytatasa a dolognak.Igy viszont akarhanyszor csak felhozzuk a dolgot mindig nosztalgiaval beszelunk rola Szerintem a csajoknak is van ilyenfajta igenyuk csak kevesen tesznek is erte Reszben az eloitelet reszben a tarsadalmi normak miatt de teny hogy inkabb az a jellemzo hogy a lanyok asszonyok inkabb csak beszelnek rola Mert nem merik, vagy szegyellik bevalalni.
Valaki meg a kötekedésben leli örömét.
(pl.:én)
![wave](images/smilies/wave.gif)
ne rágódjatok már ezen...mindenkit izgat valami.van akit az autók,horgászat,csoki majszolás,had ne soroljam,viszont az okát megmondani sok esetben nem lehet.Mindenkit másért izgat valami.Szép,jó,kellemes,izgalmas,változatos,nem megszokott stb stb.
Nem tudom miért kell itt kötekedni azokkal a párokkal akik szeretik ha a hölgy tagjuk kap egy kis pluszt egy másik diszkrét pasitól! Sokan szeretik ha egy diszkrét pasi beszáll hozzájuk harmadiknak, és kellemesen érzik magukat hármasban! Nem olyan nagy csoda ez manapság! Csak hozzá illő partnert kell találni! Aki valóban kellemesé teszi a hármast! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.