Ez tetszik!!!!! Nagyon!!!! :)
Naaa emberek megint lelankadt az érdeklődés! Írjatok élményeket tapasztalatokat vagy bármit ...
köszi,gondoltam,h az,csak nem voltam benne biztos,soha nem lehet tudni,mindig van uj a nap alatt!
sztem köldökben nagyon erotikus,de nem olyan lelogosban,hanem olyan gorgh0 33-ik hozzaszolasaban a közepsö kepen lathatoban! (Ez egy válasz BiAnimal üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem köldökben nagyon erotikus,de nem olyan lelogosban,hanem olyan gorgh0 33-ik hozzaszolasaban a közepsö kepen lathatoban! (Ez egy válasz BiAnimal üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 22:36
Bocsi nem piecing hanem piercing csak véletlenül nem figyeltem és elírtam bocsi...
Ez így van amióta nekem volt piercingem a nyelvemben és úgy nyaltam a barátnőmet majd kiszedtem azóta annyira nem is élvezi
Akkor imike KI NE HAGYD!!! Fantasztikus! Csak olyan, mint a drog, rászoksz, és a "sima" már nem is lesz annyira jó... :)
(Ez egy válasz imike1978 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 11:46
szrintem a köldökben a hölgyeknél nagyonvaditó!egyszer szeretném érezni milyen lehet ha egy ilyen nyelv munkálkodik ugyesen rajtam!sajna még nem volt hozzá szerencsém!
punciban tetszik
szrintem a köldökben a hölgyeknél nagyonvaditó!egyszer szeretném érezni milyen lehet ha egy ilyen nyelv munkálkodik ugyesen rajtam!sajna még nem volt hozzá szerencsém!
a szabadtéri amatőr verseny oldaláról linkeltem be, ott megvannak!
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 10:35
Látom másnak is megvannak Vadmacs képei :) Kár volt a GGről levenni a sorozatokat
Látom másnak is megvannak Vadmacs képei :) Kár volt a GGről levenni a sorozatokat
Szerintem nyelvben tuti a piercing, szopásnál isteni! Punciban, köldökben is nagyon szexi, csak nemm szabad túlzásba vinni. Szóval az szerintem már nem esztétikus, amikor 96 helyen van átlőve a nyelv, az orr, a szemöldök (egymás mellett).
Nekem bejönnek!
A barátnőmnek is van az orrában!
A barátnőmnek is van az orrában!
Hmmm Jókis képek köszi szépen:) Csak így tovább!
Példák
Húha úgylátom kicsit lelankadt a hangulat!Na??? további hozzászólások??
Amúgy meg van már ilyen topic. De atéma tetszik.
Mi a fasssszom az a piecing?
nekem a nyelvemben van!!!!