Bocsi nem piecing hanem piercing csak véletlenül nem figyeltem és elírtam bocsi...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
a Te hasadba!
de én már láttam jobbra-ballra lifegős hasnál is köldök piercinget - ez aztán az undorító! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
de én már láttam jobbra-ballra lifegős hasnál is köldök piercinget - ez aztán az undorító! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 19. vasárnap 19:50
a köldökpiercing az szép sztem....
nem vagyok egyaltalan a hive
jól néz ki a piercing..na de mig berakják..főleg ha nemiszervről van szó...brrr
Kis karika szerintem jól néz ki a puncinál is
Igazán szép ékszerek:)én köldökben hordom és megfordult már a fejemben újat rakatni...
mi az a Piecing?
max köldökbe, de oda le inkább ne, szerintem nem az igazi, de azért kipróbálnám egy piercinges csajjal
Nekem mondjuk egy ideig volt a nyelvemben piercing...barátnőm örömére:)...de sajna ki kellett vennem családi okokból de hamarosan újra lessz! Barátnőm eleinte nem nagyon tudta hova rakni a piercing dolgot de aztán megkedvelte! szerintem alapvetően jó dolog csak nem szabad túlzásba vinni!
pírszinges topic mar van, de sebaj..ide is beirom:
nekem tetszik...van is egy bal szemöldökben, meg nyelvben
a asszonynak meg szolid kis csillivilli figyel a köldökeben
de jo lenne, ha a nyelveben is lenne
persze akinek az arcan mar minden elkepzelhetö helyen vas log a fejeböl, az nekem se tetszik
erre is vonatkozik, mint oly sok minden masra: jobol is megart a sok
nekem tetszik...van is egy bal szemöldökben, meg nyelvben
a asszonynak meg szolid kis csillivilli figyel a köldökeben
de jo lenne, ha a nyelveben is lenne
persze akinek az arcan mar minden elkepzelhetö helyen vas log a fejeböl, az nekem se tetszik
erre is vonatkozik, mint oly sok minden masra: jobol is megart a sok
Sztem roppant erotikus tud lenni, azt mondom, olyan mint a tetkó... viselni tudni kell! Valkinek jól áll, valakinek nem! :)
Szerintem lejárt lemez. Egy-két tényleg ízléses visszafogott pédányt kivéve hányok tőle.
Nekem nem nagyon jön be a piercing, főleg az "érdekes" helyeken nem. Az egészségügyi vonzatokat (mellékhatásokat) pedig nem igen lehet előre felmérni... Szerintem óvatosabban kellene használni őket. IMHO!
Volt amikor akartam (szemöldök)de aztán elmúlt.
De tetszik. Lányoknál is. Élőben eggyet láttam közelről...egy női mellbimbóban, az túl nagy volt szerintem, nem lett tőle szebb a melle. (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De tetszik. Lányoknál is. Élőben eggyet láttam közelről...egy női mellbimbóban, az túl nagy volt szerintem, nem lett tőle szebb a melle. (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
és mit gondolsz a piercingekről? (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:00
"...a lyuggatott képű az kicsoda? -A feleségem.
-Bocs haver...:))
(Vincent Vega)
(Vincent Vega)
"...a lyuggatott képű az kicsoda? -A feleségem.
(Vincent Vega) (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Vincent Vega) (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:56
erről a ponyvaregény judyja jutott eszembe akinek van egy szög a nyelvében mert sz%%%%nál jól jön......nekem nagyon tetszenek a szemöldökben meg a szájban bár magamnak nem rakatnék soha másokon (lányokon fiúkon egyaránt) jó nézni
erről a ponyvaregény judyja jutott eszembe akinek van egy szög a nyelvében mert sz%%%%nál jól jön......nekem nagyon tetszenek a szemöldökben meg a szájban bár magamnak nem rakatnék soha másokon (lányokon fiúkon egyaránt) jó nézni
a köldökpiercing az szép sztem....
Jó mondjuk az tény hogy van egy csomó olyan piercinges csaj akiken már túlon túl sok piercing van!De alapvetően én nagyon szeretem a piercingeket!
Jó, hogy kérdezed. Nekem ez nagyon nem tetszik, undorodom tőle. Persze, mindenki a saját teste gazdája, de piercinges csajok kerüljetek! Amúgy, a dohányos és piercinges is lehet jó ember.