Sziasztok
Szívesen beszélgetnék, levelezgetnék bárkivel és bármiről (nem csak szexről) Ha valakinek lenne kedve akkor dobjon egy üzit és dumáljunk egy (sok) jót
Szívesen beszélgetnék, levelezgetnék bárkivel és bármiről (nem csak szexről) Ha valakinek lenne kedve akkor dobjon egy üzit és dumáljunk egy (sok) jót
Sziasztok!Barátkoznék,csak azt )Főleg nőkkel,nem szexkapcsolat célkapcsolat céljából....de lehetsz férfi is ))
Szia!Szexmentes barátságban szívesen benne vagyok Nőnemű vagyok én is!
(Ez egy válasz mákszem üzenetére (2017. 10. 28. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 22:51
40-50év közötti nővel barátkoznék.
43 éves nő vagyok és nem biszex.
facen tudunk kapcsolatot tartani.
szex egyenlőre kizárt.
üdv!K
szex egyenlőre kizárt.
üdv!K
Sziasztok!Sosem gondoltam volna itt találpk egy barátot,aki elviseli a nehéz természetem,kirángat a mélyből,és ápolja a lelkem.De megtaláltam itt )Csók neki~*
30-60 év közötti nővel dumálgtnék
Sziasztok!Egy tőkjó baráti kapcsolat kialakitására keressük azt a kedves H.párt akik hasonló adottságokkal,és elképzelésel keresik h.pár ismeretségét.Mi 50-es pár v.unk és 170cm alattiak ezért is ragaszkodnánk és keresgélünk hozzánk legközelebb lévő elképzelésben hosszab távu barátság kialakitásra gondoltunk!
További szép napot és kellemes hétvégét,jó pihenést kivánunk miden kedves Pár keresőnek.
Üdv:Szepike&kedves Párja
További szép napot és kellemes hétvégét,jó pihenést kivánunk miden kedves Pár keresőnek.
Üdv:Szepike&kedves Párja
Ismerkednék, barátkoznék bárkivel kortól és nemtől függetlenül! Dumcsizni levelezgetni meg ilyesmi!
Ha érdekellek keres meg
Ha érdekellek keres meg
40-50év közötti nővel barátkoznék.
szex egyenlőre kizárt.
üdv!K
szex egyenlőre kizárt.
üdv!K
40 8 év közötti nővel vagy férfival párral baratkoznek
Egyenlőre, csak barátkozni szeretnènk,csinos fiatal barátnőmmel,korban ès felfogásban hozzánk illő párral!egyenlőre....szimpátia esetèn több is lehet!
Mi ez az elkeseredés? Csalódottság? Nézd pozitívan a világot és a nap is Rád ragyog! Aki ilyen csinos szőke annak minden lehetséges.
Barátság? Kettő igazi barátom van akik már bizonyítottak a bajban is.
Isten? Járj nyitott szemmel, minden Róla beszél.
Mickey egér? Amerikai......No comment.
A valóság van, amit el kell fogadni. (Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátság? Kettő igazi barátom van akik már bizonyítottak a bajban is.
Isten? Járj nyitott szemmel, minden Róla beszél.
Mickey egér? Amerikai......No comment.
A valóság van, amit el kell fogadni. (Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 21:38
Barátság.. Isten.. Mickey egér...
Nem valódi. Fantázia. Nincs.
Ez van.
Ez van.
Barátság.. Isten.. Mickey egér...
Ez van.
Ez van.
Csak egy like.
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 18. vasárnap 07:23
Barátot nem lehet találni és ha találsz ehhez a szóhoz hasonló valamit,akkor közbejön ,ami Magyaroknál mindíg beüt.
AZ IRÍGYSÉG-
A munkádra az életviteledre a pénzedre az életfelfogásodra stb.stb.
Ha valaki tud olyat ,aki nem ilyen az jelentkezzen már légyszíves nálunk.
üdv! h.pár
AZ IRÍGYSÉG-
üdv! h.pár
Megdöglött a kutyád, de azért megtarthatod...
Sziasztok!
Barátokat nem hiszem hogy egy szexpartner kereső oldalon talál valaki!Itt egèszen mást jelent
Barátokat nem hiszem hogy egy szexpartner kereső oldalon talál valaki!Itt egèszen mást jelent
Van még svéd asztal számtalan, csak tudomásul kell venni, a változást. Ha már ilyen elrugaszkodott a hasonlat, jobb mintha meghalt volna, és többé nem láthatod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 02. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2014. 12. 02. kedd 13:22
A legyünk csak barátok fogalomról mindig eszembe jut, hogy éhesen eléd raknak egy svédasztalt, tele a kedvenceiddel, de te csak nézheted, míg boldog-boldogtalan szedhet róla.
Akarod?
Én nem.
Akarod?
Én nem.
szia
én jelentkezek, nem leszek irigy a vagyonodra a pénzedre stb
puszi nektek (Ez egy válasz ktina üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
én jelentkezek, nem leszek irigy a vagyonodra a pénzedre stb
puszi nektek (Ez egy válasz ktina üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 18. vasárnap 07:23
Barátot nem lehet találni és ha találsz ehhez a szóhoz hasonló valamit,akkor közbejön ,ami Magyaroknál mindíg beüt.
AZ IRÍGYSÉG-
üdv! h.pár
AZ IRÍGYSÉG-
üdv! h.pár
Legyünk hát barátok, ha akarod, ha neked is kell valaki akivel jól érezheted magad.
... Ajánlom magam (lányoknak és fiúknak) ...
... Ajánlom magam (lányoknak és fiúknak) ...
"Az optimista két garassal a zsebében is úr. A pesszimista tele páncélszekrénnyel is senki."
Az a 10 már lassan csak 8 kedves m100
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 19. hétfő 01:50
Ez azért már súlyos, ha úgy gondolod 10 000 000 Magyar irigy stb..........