Mert feltetted és mert tetszik valami (főleg a gyűrűid, hihi).
Hogy jó-e, azt nem tudom, mert ahhoz ki kell próbálni, hogy szép, az igaz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy jó-e, azt nem tudom, mert ahhoz ki kell próbálni, hogy szép, az igaz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 05. 09. szerda 21:32
Mert feltettem a képeket, vagy mert valami teccik a képeken? Tán csak nem tényleg jó farkam van?
Mert feltettem a képeket, vagy mert valami teccik a képeken? Tán csak nem tényleg jó farkam van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 05. 09. szerda 21:27
Aztakurvaaaaaaaaaaaaaa még jó, hogy benéztem ide lefekvés előtt...
Hát, Zombiee, le a kalappal!
Aztakurvaaaaaaaaaaaaaa még jó, hogy benéztem ide lefekvés előtt...
Na annyira azért nem vasziszdasz Csak Angeelmackónak vastag szájtájékon
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 21:23
aztabüdöskutyafájátneki...ez aztán az istenkirálycsillagharcosmoderátorarczombieenagyonállatfarok
aztabüdöskutyafájátneki...ez aztán az istenkirálycsillagharcosmoderátorarczombieenagyonállatfarok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 21:10
Na ő meg a csúcsra járatott Stan Ennek már bőven Angeelmackóban a helye Hálistennek Angee szerint is....
Na drága MmePrune Parancsolj Lehet véleményezni
Na ő meg a csúcsra járatott Stan Ennek már bőven Angeelmackóban a helye Hálistennek Angee szerint is....
Ez a hergelődő Stan Angeel ezt is szereti, de itt még dolgozni szokott azért rajta bőven...
Na ez a nyugodt Stan Angeelmackó kedvenc hangszere
Háááááááát Angel megengedte Akkor felteszem ide Stant Ha már mindig beszólok mindenkinek, legyen mié nekem is...
ajj nemigaz h nemtudom megváltoztatni azt a nyomi jelet a nevem előtt:@:S:(
ejjj mikvannakitt? am nemfogo feltenni kéept tegyen fel ő ha akar
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 20:05
vazzzzze zombiee ne kínozz...mondd angeenek, hogy üzleti megbeszélés...és hogy szupertitkos, mert megkerestek egy nagy hadügyi cégtől vagy valami ilyesmit...és akkor tudunk együtt masztizni
de a privimre feltétlenül dobd el a bevetési egységed képét
de a privimre feltétlenül dobd el a bevetési egységed képét
vazzzzze zombiee ne kínozz...mondd angeenek, hogy üzleti megbeszélés...és hogy szupertitkos, mert megkerestek egy nagy hadügyi cégtől vagy valami ilyesmit...és akkor tudunk együtt masztizni
de a privimre feltétlenül dobd el a bevetési egységed képét (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de a privimre feltétlenül dobd el a bevetési egységed képét (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 19:54
Pedig szép farkam van...
Pedig szép farkam van...
Én úgyse webcamozhatnék, ha legalább egy hangyafasznyi indíttatás lenne bennem, akkor se Angeeelmackó szigorúúúúúúúú Egyébként meg most találtam meg pár képet az én kis bevetési egységemről De mackó nem tesz fel Én meg nem mutogatom a saját farkam De ha kéri valaki, emilben elküldöm...pff
szia elfelejtetted beírni a webcam címedet...pedig fel akartalak venni webcam szexre...tök jót masztizhatnánk együtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 21:16
Elvagyok halva mint egy üszkös kislábujj Most néztem tükörbe két hónapja nem borotválkoztam Igazából fogalmam sincs mit csináltam az eélmúlt két hónapban szinte... Most meg vizsgaidőszak Az "utolsó". Ha leadtam volna a szakdolgozatot. De előbb munka kell. Á vaze, az élet kemény Bárcsak annyi kínom lenne nekem is, hogy sziasztok zombiee vagyok vegyetek föl webcamszexre..
Elvagyok halva mint egy üszkös kislábujj Most néztem tükörbe két hónapja nem borotválkoztam Igazából fogalmam sincs mit csináltam az eélmúlt két hónapban szinte... Most meg vizsgaidőszak Az "utolsó". Ha leadtam volna a szakdolgozatot. De előbb munka kell. Á vaze, az élet kemény Bárcsak annyi kínom lenne nekem is, hogy sziasztok zombiee vagyok vegyetek föl webcamszexre..
háááááááájjjj béjjjjbi mi ez a közöny a világgal szemben?
beírtam a keresőbe a guppit, ezt hozta ki egy találatnak
(angee-től bocs)
beírtam a keresőbe a guppit, ezt hozta ki egy találatnak
(angee-től bocs)
Óóóóó Köszönöm Én, összerondítani? Nemigaz. Ilyen volt ez már amikor megtaláltam
Hát úgy istenigazából semmi különös nem történt bent Ültünk és beszélgettünk Volt mindenfajta nép ott velem Rabló, csaló, akit félre tettek az útból, gyilkos, minden De nekem nagyon szimpatikusak voltak (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát úgy istenigazából semmi különös nem történt bent Ültünk és beszélgettünk Volt mindenfajta nép ott velem Rabló, csaló, akit félre tettek az útból, gyilkos, minden De nekem nagyon szimpatikusak voltak (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 08:11
hellllooo izééé istenkirálycsászármoderátorcsillagharcosvagymifene (majd megnézem pontosan)örületesenészbontóanszexismellkasú zombiee@
összerondítottad az MSN webcamos topicot? gondolkoznod kéne, azt mondták
valami publikus élménybeszámolód nincs a szakmai gyakorlatodról?
hopsz, abba én is beszálltam...
de mi az hogy összerondította? csak kicsit próbált rávilágítani a tényekre (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi az hogy összerondította? csak kicsit próbált rávilágítani a tényekre (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 08:11
hellllooo izééé istenkirálycsászármoderátorcsillagharcosvagymifene (majd megnézem pontosan)örületesenészbontóanszexismellkasú zombiee@