hellllooo izééé istenkirálycsászármoderátorcsillagharcosvagymifene (majd megnézem pontosan)örületesenészbontóanszexismellkasú zombiee@
összerondítottad az MSN webcamos topicot? gondolkoznod kéne, azt mondták
valami publikus élménybeszámolód nincs a szakmai gyakorlatodról?
összerondítottad az MSN webcamos topicot? gondolkoznod kéne, azt mondták
valami publikus élménybeszámolód nincs a szakmai gyakorlatodról?
A stílus, a stílus...
Túléltem túléltem Nagyon meg is kedveltük egymást az elítéltekkel Persze csak beszélgetés szintjén Elintéztünk nekik ezt azt, és most azon ügyködök, hogy mehessünk még szabadidős foglalkozásokat csinálni Mamlasz meg van...
Gyanús a csend a topicban, Zombiee! Ugye túlélted a börtönt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 02. 27. kedd 19:46
A héten kezdek pártfogóiban gyakorlaton:) Az még nem is gáz... De március végén megyek fogdába előzetes elítéltekhez. Ami nem lenne baj, de egy olyan mamlasz embert kaptam magam mellé, hogy csoda lesz ha túlélem...
Közeleg a március vége, hogy készültél fel a gyakorlatra? Aztán vigyázz ám magadra, meg a mamlaszra is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 19:46
A héten kezdek pártfogóiban gyakorlaton:) Az még nem is gáz... De március végén megyek fogdába előzetes elítéltekhez. Ami nem lenne baj, de egy olyan mamlasz embert kaptam magam mellé, hogy csoda lesz ha túlélem...
Macikaaaaaaaaa:D Hetente fogsz visszaírni?:D Mondjuk azt tudom ma már nem:D
óó má:) honnan?:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:28
Jaj de tudtam Macikaaaaa:D
Jaj de tudtam Macikaaaaa:D
(Ez egy válasz Angeel69 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű igaz?:D
ez tényleg 10 pontos!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ez meg mi a f@szom? hogy került elő ez a Tma? gyere inkább te is Jeromosra :DDDD
Na vaze:D
Ejj mit leltem az interneten:D Itt lakom:D
Zombieetelep:D
Zombieetelep:D
Sajnos nemsikerült megölni a dögöt:D Pedig ha rajtam múlna, akkorreggel fogmosás közbenvéletlenül nyolcszor szúrná magát hasba kiskanállal...
Ne izgulj! Hirtelen felindulásból elkövetett jogos önvédelem a köz és vagyonbiztonság megóvása érdekében, címen úgyis ejtik a vádat!
Vagy a lakóközösség egyöntetű tanúvallomása alapján, miszerint a képviselő öngyilkos lett!
/hatszor fejbe majd nyolcszor sziven lőtte magát./ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a lakóközösség egyöntetű tanúvallomása alapján, miszerint a képviselő öngyilkos lett!
/hatszor fejbe majd nyolcszor sziven lőtte magát./ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 07. szerda 22:40
Hű ez de gonosz
Ha Zombiee nem jelentkezik 24 órán belül, izgulni kezdek...
Ha Zombiee nem jelentkezik 24 órán belül, izgulni kezdek...
Hű ez de gonosz
Ha Zombiee nem jelentkezik 24 órán belül, izgulni kezdek... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha Zombiee nem jelentkezik 24 órán belül, izgulni kezdek... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 02. 07. szerda 19:49
Nem haragudtam meg, ne magyarázkodj! Ha meg kinyírod, csináld elegánsan! [ IMG]http://img406.imageshack.us/img406/4672/(kimoderálva)jpg[/IMG]
Jimmynek bevált!
(fegyvereket ide inkább NE!)
Jimmynek bevált!
(fegyvereket ide inkább NE!)