Diszno vagy.
Egy kis elöjatek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis elöjatek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 25. szombat 22:24
Hajtépés előtt kinyalhatod!
Hajtépés előtt kinyalhatod!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 22:12
Okos!!!!(gyergyoi vagy csiki gyerek.)))Magyarban nem ismerem ki magam,de lehet onnan is)
A parasztlengövel megöleljük egymast,iszunk egy pohar borocskat,es szepen elmeseljük egymasnak sajat butasagainkat!!!
Charlotte-nek meg megtepem a hajat!!!!
De kemenyen!!
A parasztlengövel megöleljük egymast,iszunk egy pohar borocskat,es szepen elmeseljük egymasnak sajat butasagainkat!!!
De kemenyen!!
Na szép álmokat! Ha van kedved addig mesélj,de én megyek aludni.
2006. 11. 25. szombat 22:12
Okos!!!!(gyergyoi vagy csiki gyerek.)))Magyarban nem ismerem ki magam,de lehet onnan is)
De kemenyen!!
De kemenyen!!
Csináld először a Próba avagy képfeltöltés gyakorlása topicban, úgy nem olyan nagy égés, ha elsőre nem sikerül :-))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 25. szombat 22:15
Meglessz:D
Charlotte:) Próbálkozom:D
Meglessz:D
De kemenyen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De kemenyen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 25. szombat 22:02
Ne dühöngjél már! Olvastam vagy 100 hsz.-t tőled az utóbbi időkből,leírod,hogy szereted manipulálni, provokálni az embereket, ez kedvenc szórakozásod. Hát csináld! Azért vagyunk itt mert unatkozunk, hát ez is belefér!
Szóval itt ez a honlap: http://www.imageshack.us/
A netről lementesz egy képet a gépedre, vagy már eleve ott van.
Felmész erre a honlapra.
Upload file - tallózás - gépen megkeresed.
Host it!
Ekkor feltölti a honlapra, majd amikor megjelenik a kép, a legutolsó sort (direct link) bemásolod ide a Kép beszúrása pontba. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A netről lementesz egy képet a gépedre, vagy már eleve ott van.
Felmész erre a honlapra.
Upload file - tallózás - gépen megkeresed.
Host it!
Ekkor feltölti a honlapra, majd amikor megjelenik a kép, a legutolsó sort (direct link) bemásolod ide a Kép beszúrása pontba. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 25. szombat 22:07
Télleg írtam ilyet:) Télleg nem olvastam utána:) Nemtom viszont, hogy hogyan kel képet feltenni:) Sohasem tetttem ide fel...:S De ha valaki gyorstalpalóban megteszi, akkor hamarosan jön a szemem:D:D
Jeromos egy szar:D Béke:D
Télleg írtam ilyet:) Télleg nem olvastam utána:) Nemtom viszont, hogy hogyan kel képet feltenni:) Sohasem tetttem ide fel...:S De ha valaki gyorstalpalóban megteszi, akkor hamarosan jön a szemem:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:22
Zombiee!
Az Igéző férfitekintetekbe egyszer beírtad, hogy neked van a legszebb szemed. Akkor többen kértük, hogy dobjál már fel egy képet elbűvölő tekintetedből, de valszeg már nem olvastad, mert nem reagáltál. De itt biztos olvasod, ezért újra megkérlek, hogy szúrjá' má' be képet oda E!
:-)
Az Igéző férfitekintetekbe egyszer beírtad, hogy neked van a legszebb szemed. Akkor többen kértük, hogy dobjál már fel egy képet elbűvölő tekintetedből, de valszeg már nem olvastad, mert nem reagáltál. De itt biztos olvasod, ezért újra megkérlek, hogy szúrjá' má' be képet oda E!
Ne dühöngjél már! Olvastam vagy 100 hsz.-t tőled az utóbbi időkből,leírod,hogy szereted manipulálni, provokálni az embereket, ez kedvenc szórakozásod. Hát csináld! Azért vagyunk itt mert unatkozunk, hát ez is belefér!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Lásd #78
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:34
Egy jo szoval több lelki melegseget idezhetünk elö,mint egy szoros ölelessel.
S te mit hajlongsz ugy!??
Nagy bunyo!!??? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy bunyo!!??? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:23
Köszi Charlotte!!!! 78.hsz.
Egy jo szoval több lelki melegseget idezhetünk elö,mint egy szoros ölelessel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:19
Pedig én segíteni akartam, hogy az elején tisztázd magad, és így elkerülhetők lettek volna a későbbi félreértések (mint pl. a 76-os hsz.), de hát ez a te játékod. Innentől nem érdekel, kit hogyan vágsz át.
És biztos voltam benne, hogy ez lesz...
Köszi Charlotte!!!! 78.hsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:19
Pedig én segíteni akartam, hogy az elején tisztázd magad, és így elkerülhetők lettek volna a későbbi félreértések (mint pl. a 76-os hsz.), de hát ez a te játékod. Innentől nem érdekel, kit hogyan vágsz át.
Zombiee!
És biztos voltam benne, hogy ez lesz... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És biztos voltam benne, hogy ez lesz... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:50
Na joo naaa...
Befizetek neked egy Marefalvi balba...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Befizetek neked egy Marefalvi balba...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Mér akaró lelepleznyi? Még megfázom! Akko melegicss is meg!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem te gyergyoi vagy!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 20:53
De legalább 60-okos legyen! Az elősegiti a gyógyulást,tiszticssa az agyat, a májat, a fogzománcot. Meg jól be is lehet rúgni tőle, oszt mehetünk Csatkára utókezelésre.
De legalább 60-okos legyen! Az elősegiti a gyógyulást,tiszticssa az agyat, a májat, a fogzománcot. Meg jól be is lehet rúgni tőle, oszt mehetünk Csatkára utókezelésre.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Színvonalas volt a műsor:D Színvomnalas sztárokkal:D