Szirupos vizet es!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 25. szombat 20:04
Latom,kedvelsz Te jany! Oszt hozo-e nekem banandot a korhazba?
Látod, nem mindenki olvas nappalit...
(#70) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(#70) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:50
Na joo naaa...
Befizetek neked egy Marefalvi balba...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Latom,kedvelsz Te jany! Oszt hozo-e nekem banandot a korhazba?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:50
Na joo naaa...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Na joo naaa...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:46
Osztan hanem lesz ra szukseg, akkoo nem lesz verekedes, mit csinajjak? ulhetek ide vissza
hujesegeket irkanyi!
hujesegeket irkanyi!
ki inná akkor a "takonyakot"????
szmokenzsben.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
szmokenzsben.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 25. szombat 19:38
Szombat este főműsoridőben!!! Hát ez nemlétezik. Ilyen díszes kondát régen szartak össze. Egyiknek nincs esze, a másik egy csaló, a harmadik egyszerűen selejtes.... Azta kutrva Beteg ez a világ, én mondom. Pedig féltem , nem lesz olyan amit ide beírhatok majd:) De van elég sok hülye ember a világon...
Osztan hanem lesz ra szukseg, akkoo nem lesz verekedes, mit csinajjak? ulhetek ide vissza
hujesegeket irkanyi! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
hujesegeket irkanyi! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:33
Jajj-jajjjjaj,hogy mennyit kell te meg tanuljal!!!!
A mosoly provokalo..a parasztlengö, keszenletben a mosoly mögött bujkal.De csak ha szükseg van ra.
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet.
A mosoly provokalo..a parasztlengö, keszenletben a mosoly mögött bujkal.De csak ha szükseg van ra.
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet.
na,azt kár lenne,Salinger igazan találóan irt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:27
De a végén amit mondott a Gönczi Gabi, meg a riportban a szakállas öreg picológus, azzal nagyon is egyet értek:9 A játék csak akkor veszélyes, ha szar a családi helyzet mögötte. Egyébként semmi. Én amúgy jól elvagyoök vele. De ilyen alapon akkor a Zabhegyezőt is be lehetne tiltani:)
Szombat este főműsoridőben!!! Hát ez nemlétezik. Ilyen díszes kondát régen szartak össze. Egyiknek nincs esze, a másik egy csaló, a harmadik egyszerűen selejtes.... Azta kutrva Beteg ez a világ, én mondom. Pedig féltem , nem lesz olyan amit ide beírhatok majd:) De van elég sok hülye ember a világon...
Na ki van az activytben? Na ki?Hát beszarok. Anettka, Kiszel, az a rohadt brötöntöltelék Zalatnay, meg a bakáts. Hu baszki. Érzem , jön az első infarktusom. Hu de ellenszenves banda.
Jajj-jajjjjaj,hogy mennyit kell te meg tanuljal!!!!
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:12
Na ez a legjobb módszer, hogy megveresd magad!
Fölényesen a képébe mosolyogni egy dühöngőnek...
maradok a parasztlengőnél...
maradok a parasztlengőnél...
De a végén amit mondott a Gönczi Gabi, meg a riportban a szakállas öreg picológus, azzal nagyon is egyet értek:9 A játék csak akkor veszélyes, ha szar a családi helyzet mögötte. Egyébként semmi. Én amúgy jól elvagyoök vele. De ilyen alapon akkor a Zabhegyezőt is be lehetne tiltani:)
Na láttam. Meglep, nem baszott fel: Objektíven értékeltek:) De pont a kedvenc játékaimat hozták fel:d Manhunt, San ANdreas:)
Csak a tanulság maradt nekem. Sejtem ki volt, de biztosat nem mondhatok:S Mindegy.
Na ez a legjobb módszer, hogy megveresd magad!
maradok a parasztlengőnél... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
maradok a parasztlengőnél... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:59
Senki sem tökeletes. Mindenkit ugy kell elfogadni amilyen:jo vagy rossz,megertö vagy vagy nem,"lat" maga körül vagy nem.
Ha tevedett es dühöng,akkor is szembe lehet mosolyogni,baratsagosan,megertöen(a föleny jele),es kerdezni..
Habar soknak ez a modszer nagyon provokans.
Az en garazson elött minden nap allnak.
A m.bk.e.a.a k.k.a.r.p.!!!!!
Ha tevedett es dühöng,akkor is szembe lehet mosolyogni,baratsagosan,megertöen(a föleny jele),es kerdezni..
Habar soknak ez a modszer nagyon provokans.
Az en garazson elött minden nap allnak.
A m.bk.e.a.a k.k.a.r.p.!!!!!
Egy szösszenet erejéig visszatérnék Győzikére: Az az ember egy varázsló! Fajtájának nagy része szinesfém lopásból él, Ő megmutatta, hogy szarból is lehet pénzt csinálni!!!
Szerintem tudod ki volt.
Csak nem mered valalni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem mered valalni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:02
Hát igen. Ez a lerosszabb. Ők a gyerekkori barátaim lennének:S Mondjuk nem nehéz rájönnöm ,hogy melyikükm tehette, mert ismerem őket, csak nemtudtam elhinni, hogy velem is képe volt megcsinálni...
Na most a mókus plussz. A gonosz szoftverekről... Hu, már ideges vagyok:D
DE ebböl tanultal egyet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:48
És aa legszebb, hogy szólhatsz a rendőröknek, le se szarják... Anno tartotam itthon egy nagyon apró kis összeröffenést. Aznap összvissz bhatan voltak a lakásban velem együtt. Eltünt a szekrényből negyvenezer pénz. Valamelyik drága jó barátom segített ki magát. Mit tudtam csinni? Feljelentés ismeretlen tettes ellen:S Két napja jött a levél, augusztus óta, lezárva, nincs semmi nyom. Ha talán egy rendőrt láttam volna... Azon kívül, hogy kikérdeztek engem, hogy hátha én sumákolok... Fasza.
Hát igen. Ez a lerosszabb. Ők a gyerekkori barátaim lennének:S Mondjuk nem nehéz rájönnöm ,hogy melyikükm tehette, mert ismerem őket, csak nemtudtam elhinni, hogy velem is képe volt megcsinálni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 25. szombat 18:57
Zombi és Krapulax!
Áj szink disz iz dö bigining av ö bjútiful frendsip.
Áj szink disz iz dö bigining av ö bjútiful frendsip.