Milyen barátaid vannak neked???
Beszólok Zombiee@-nak: madarat tolláról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Beszólok Zombiee@-nak: madarat tolláról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 25. szombat 18:48
És aa legszebb, hogy szólhatsz a rendőröknek, le se szarják... Anno tartotam itthon egy nagyon apró kis összeröffenést. Aznap összvissz bhatan voltak a lakásban velem együtt. Eltünt a szekrényből negyvenezer pénz. Valamelyik drága jó barátom segített ki magát. Mit tudtam csinni? Feljelentés ismeretlen tettes ellen:S Két napja jött a levél, augusztus óta, lezárva, nincs semmi nyom. Ha talán egy rendőrt láttam volna... Azon kívül, hogy kikérdeztek engem, hogy hátha én sumákolok... Fasza.
És aa legszebb, hogy szólhatsz a rendőröknek, le se szarják... Anno tartotam itthon egy nagyon apró kis összeröffenést. Aznap összvissz bhatan voltak a lakásban velem együtt. Eltünt a szekrényből negyvenezer pénz. Valamelyik drága jó barátom segített ki magát. Mit tudtam csinni? Feljelentés ismeretlen tettes ellen:S Két napja jött a levél, augusztus óta, lezárva, nincs semmi nyom. Ha talán egy rendőrt láttam volna... Azon kívül, hogy kikérdeztek engem, hogy hátha én sumákolok... Fasza.
Ha nem nyitja ki az ajtót, nem tud bemenni dudálni. Ennyi.
És ha már a lépcsőn acsarkodva jön le, hogyan mosolyogjon rá a férjem?
Sajnos vannak "ilyen" emberek, akármilyen jóindulattal közeledek felé.
Ja, és még egy: nem állok más garázsa elé. Itt kezdődik. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha már a lépcsőn acsarkodva jön le, hogyan mosolyogjon rá a férjem?
Sajnos vannak "ilyen" emberek, akármilyen jóindulattal közeledek felé.
Ja, és még egy: nem állok más garázsa elé. Itt kezdődik. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:34
Erthetö.De nem szabad a mas "autojat" meg megerinteni sem,mindegy mit cselekedett.
Talan a garazsajtonyitas elött egy mosolygos beszelgetes..?
Minden elkerülhetö.Es akkor nem lennenek "ilyen" emberek.
Ha ügyesebb,gyorsabb mint te...te kapod a "parasztlengöt" !!!
S akkooo??
S akkooo??
Nagyon átérzued a topic súlyát:D
Erthetö.De nem szabad a mas "autojat" meg megerinteni sem,mindegy mit cselekedett.
micsoda dühöngés... micsoda dühöngés... :) :) :)
Ide dühöngeni jer bé. Azért van a topik.
Meg kell tanulni vesziteni,ahhoz hogy erdemesek legyünk a gyözelemre.
Szereted, ha bosszantanak? Érdekes... Én nem szeretem. Sőt! Határozottan jól érzem magam, ha nincs, aki bosszantson.
A mónikasó nekem az örök ideg:) Azt nemtom megnézni úgy, hogy ne legyen az égben a vérnyomásom. De megnézem, mert szeretem ha felbasz valami.. Érdekes:)Néha nemtom ki a hülyébb. Mónika, vagy a vendégei?
A néphez. Természetesen. De a nép is kétféle: butítható - a butításnak ellenálló.
Mar megbocs....a nephez tartzozol?
Még megy a tévében? Ne csináld! Azt hittem, már vége, hát örökké tart?
Cső!
A Győzike-show-t kihagytad
A Győzike-show-t kihagytad
A mai világban ezen már nem is kell csodálkozni. Szerintem. Ez hír. Ezért veszik meg a lapot. Ez kell a népnek. A butítás.
Meg a Fókusz. Meg a Mónika-só.
Meg a Fókusz. Meg a Mónika-só.
Heh:D Találtam ma egy hülye cikket:D Lincolnról:D A címe, Ab was a babe:D Avagy Lincoln, nő volt. Hát ja:D
addíg örülj mig nem a pápát látod egy nő mellett széttárt lábakkal és rakétával a seggében......
(na az a vég :-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(na az a vég :-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 25. szombat 15:47
Engem is dühit sok minden...a sittről frissen szabadult 100-éves lottyadék aki még a testéből akar megélni...a sok szutyok aki "egy féfimagazin
felkérésére" mutogatja "bájait"...hogy az ujságokban már a pápa mellett is egy szétnyitott pina díszeleg...hogy egy lánynak már patriot rakétát kell feldugni magának, hogy megnézzék egy ujságban...De a női nemet tiszteni kell! De mit? Saját magukat alázzák le a puszta hús szintjére! Tudom, a többség nem ilyen de csak ezt látjuk! /mert ez érdekel...
/
felkérésére" mutogatja "bájait"...hogy az ujságokban már a pápa mellett is egy szétnyitott pina díszeleg...hogy egy lánynak már patriot rakétát kell feldugni magának, hogy megnézzék egy ujságban...De a női nemet tiszteni kell! De mit? Saját magukat alázzák le a puszta hús szintjére! Tudom, a többség nem ilyen de csak ezt látjuk! /mert ez érdekel...
/