Dehogy... itt a 3 napban... de ma már menni kellett dolgozóba..
ahhhha...szóval te a munkahelyeden iszol? még a végén kiderül, hogy a Trattoria Pomo D'Oro a munkahelyed
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 27. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 16:52
Akkor.. ma talán szépségkirálynő lettem
Elég hasznavehetetlen volt a mai munkám Reggel volt: fáj a fejem, szédülök a tv-t sem látom kellő szögben
Elég hasznavehetetlen volt a mai munkám Reggel volt: fáj a fejem, szédülök a tv-t sem látom kellő szögben
Akkor.. ma talán szépségkirálynő lettem
jé.. azt hittem nem is voltam bejelentkezve
Szegény Vlagyimir...pedig olyan jól elbeszélgettünk!
Na megyek kipróbálom tényleg olyan jó-e a felesége az ágyban, mint ahogy dicsekedett vele!!!
Na megyek kipróbálom tényleg olyan jó-e a felesége az ágyban, mint ahogy dicsekedett vele!!!
Ezért szeretek a konyhában segédkezni!
Vacsorakészítés közben...
mert nem tudom
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 26. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szex es alkohol ? kizart dolog
Meghívhatok valakit egy kupicára???
szeretek kulturáltan kultúrált lányokkal igényes italokat inni, sokat.
szeretek inni
ma az alkohol győzött.. megyek is alcizni baccus.. reggel mennem kell dolgozóba
abba ne hagyd az ivást! a kellő mennyiségű alkohol szépit :)
Az immunis alatt azt értettem: ha iszom egy jégert vagy egy pohár pezsgőt, nagy vörös foltok lesznek az arcomon, mintha szúnyogok martak volna agyon, ráadásul viszket és jó nagy kemény puklik lesznek rajtam... Szóval iszonyatos látvány vagyok (amúgy is) de olyankor még jobban... Ez az állapot eltart úgy 30-40 percig... Utánna már kitisztul az arcom... Nos rájöttem... ha tudom h. megyek valahova ahol innom kell, előtte egy órával itthon iszom egy kis jágert és akkor mire a vendégségbe érek elmúlnak a "szeszfoltjaim"...
De most 2 napja valahogy elmúltak a foltok Úgy látszik ha nem hagyok ki estét akkor nincs folt
De most 2 napja valahogy elmúltak a foltok Úgy látszik ha nem hagyok ki estét akkor nincs folt
Mire vége lesz itt az ünnepeknek, tisztára immunis leszek az alkoholra
Pfff...Na hát ilyenkor meg is értem egyes férfiakat.. tleg car mikor mindig jön valaki Boldog Karácsonyt kívánni és mindenkivel inni is illik...
És még hol van a szilveszter..
Pfff...Na hát ilyenkor meg is értem egyes férfiakat.. tleg car mikor mindig jön valaki Boldog Karácsonyt kívánni és mindenkivel inni is illik...
És még hol van a szilveszter..
Az 1999-es "Végkimerülésig+2sör" sörivóversenyének győztese...
Kellemes Karácsonyt!
Bóldog békés Karácsonyt, minden szesz és szextársamnak!!!!