Fagyálló van bennem...
meg ne hűlj te is! kicsit gyorsabban mozogj!

Azt hiszem eleget ittam...megyek eldobom a havat...

megittuk a karácsonyi áldomást a szomszéddal :) kész az ebéd is, lassan étekzünk :)
krapulax, vigyázz a lyányodra, tessék most elkényeztetni, és természetesen idd a pájinkát, nehogy aztán elkapd te is azt a fránya mandulagyulladást!
charlotte, üdvözlet néked is :)
krapulax, vigyázz a lyányodra, tessék most elkényeztetni, és természetesen idd a pájinkát, nehogy aztán elkapd te is azt a fránya mandulagyulladást!
charlotte, üdvözlet néked is :)
Jobbulást a lányodnak!
És boldog karácsonyt neked és a családodnak!
Holnap elutazunk, egy hét múlva jövök a megbeszélt italozást végrehajtani.
:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
És boldog karácsonyt neked és a családodnak!
Holnap elutazunk, egy hét múlva jövök a megbeszélt italozást végrehajtani.
:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 12. 24. vasárnap 11:26
Most jöttünk meg a lányommal orvostól. /tüszős mandula, 39-fok láz/
Fertőtlenítenem kell magam!
Deci rum, kori kaiser rendel!!!!
Később már csak felessel, félóránként...
A székely ember 3 igazsága:
A sör nem alkohol!
A nö nem ember!
A medve nem játék!
A sör nem alkohol!
A nö nem ember!
A medve nem játék!
Most jöttünk meg a lányommal orvostól. /tüszős mandula, 39-fok láz/
Majd holnap. Ma Karácsony meg Jézuska...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 23. szombat 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
2006. 12. 23. szombat 22:35
Én meg most értem ide. Ennyit a mai piálásról...
Na azért egy kép. PCP itatja BB-t ;)

Én meg most értem ide. Ennyit a mai piálásról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 23. szombat 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 12. 23. szombat 22:29
No én kidőltem...jó éjt mindenkinek!!!

No én kidőltem...jó éjt mindenkinek!!!

Volt egy-két ilyen alkalom nekem is! Nem mesélték, nem kérdeztem, csak sunyin figyeltem a többiek reakcióit másnap. Ha senki nem vágott pofán, már megnyugodtam!
Általában akkor szokott előfordulni, ha buliban már tuttira látszott, hogy ma nő nuku, tehát arcal az alkoholnak !! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Általában akkor szokott előfordulni, ha buliban már tuttira látszott, hogy ma nő nuku, tehát arcal az alkoholnak !! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 12:17
92 nyarán zamárdiban kempingeztünk a barátaimmal...este a tábortűznél meghúztam a rumos üveget...pár perc múlva hanyatt dőltem és a sátramban volt a következő emlékem, meg reggel az iszonyatos macskajaj rémlik...nem kérdeztem meg sose tőlük, hogy ki vitt be a sátorba, meg, hogy csináltam-e valami baromságot...ők meg nem meséltek róla:):):):):):)
nem vagyok túl büszke rá:)ráadásul sose voltam olyan rosszul, mint akkor másnap
nem vagyok túl büszke rá:)ráadásul sose voltam olyan rosszul, mint akkor másnap
nem beszélve minden pillangóról, szilváról, ananászról, medvéről...
;)
;)
92 nyarán zamárdiban kempingeztünk a barátaimmal...este a tábortűznél meghúztam a rumos üveget...pár perc múlva hanyatt dőltem és a sátramban volt a következő emlékem, meg reggel az iszonyatos macskajaj rémlik...nem kérdeztem meg sose tőlük, hogy ki vitt be a sátorba, meg, hogy csináltam-e valami baromságot...ők meg nem meséltek róla:):):):):):)
nem vagyok túl büszke rá:)ráadásul sose voltam olyan rosszul, mint akkor másnap (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok túl büszke rá:)ráadásul sose voltam olyan rosszul, mint akkor másnap (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 12. 22. péntek 23:11
És csinált-e már valaki olyat részegen, amit később megbánt? Pl. félmeztelenül táncolt az asztalon, ilyesmi...

ja, ha meg átköszönök a szomszédba, eszembe jut sonkás

Jó reggelt neked is, abszint-tündér!
(a decemberi Lakáskultúrában régi abszintos képek vannak mellékletként. sajnos nem vettem meg, de mindig rád gondolok, mikor látom az újságosnál)
(a decemberi Lakáskultúrában régi abszintos képek vannak mellékletként. sajnos nem vettem meg, de mindig rád gondolok, mikor látom az újságosnál)
abszintos szép reggelt

És csinált-e már valaki olyat részegen, amit később megbánt? Pl. félmeztelenül táncolt az asztalon, ilyesmi...

Ha túlléped a nagyon huncut határt, utána kóma jön nem? De hál Istennek nem igy történt...