Nálam szerencsére pozitív hatással van az alkohol. Magam is elcsodálkoztam. Sajnos volt kellemetlen része is , mikor már nem tudtam elmenni.. na azt sem kívánom senkinek
Arról már nem is beszélve, mikor nem emlékszel semmire.Szóval itt sem lehet általánosítani.
Arról már nem is beszélve, mikor nem emlékszel semmire.Szóval itt sem lehet általánosítani.
ezzel minenki igy van, ez alkohol egyik mellekhatasa! de termeszetesen csak egy bizonyos mertekig!
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 19:04
Én, ha iszok, akkor nagyon beindulok. De szerintem ezzel mindenki így van. Akkor nincsenek gátlások
Téged,mint nőt zavarna ha nem teljesítene jól a férfi részegen? Úgy értem,hogy ez ciki?Mert 2 hete ez miatt nem mertem foglalkozni 1 nővel,pedig ő akarta
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 19:26
Na ebben egyetértünk...A részeg pasik nem is mindig alkalmasak...
Na ebben egyetértünk...A részeg pasik nem is mindig alkalmasak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 06. 03. vasárnap 14:39
Viszont az alkoholtól iszonyatosan rossz íze lesz a spermának, én megfogadtam, h részeg pasit soha többet nem szopok le...
Viszont az alkoholtól iszonyatosan rossz íze lesz a spermának, én megfogadtam, h részeg pasit soha többet nem szopok le...
legutóbbi partin volt egykis zöld
is nagyon meglepődtünk a gátlástalanságunkon
is nagyon meglepődtünk a gátlástalanságunkon
Hangulattol, es mertektol fuggoen valtozik.
Van mikor jo van mikor nem .Mértéktol is fugg ,szerintem .
Hát én nagyon gátlástalan vagyok, ha iszok, de nem is bánom Mindig akkor élvezek olyan eszméletlenül...
(Ez egy válasz tiger05 üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 13:10
szerintem bizonyos mertekben nem gond söt de a lany reszeröl a legjob ha picit spices joban felenged nem anyira gatlasos
szerintem bizonyos mertekben nem gond söt de a lany reszeröl a legjob ha picit spices joban felenged nem anyira gatlasos
Szerintem nem gond ha nem megy tulzásba a bevitt mennyiség. Mert járhat ugy az ember, hogy tudja, hogy meg volt, de nem emlékszik kellő képpen!
...hát ez eszembe sem jutott! (ötletes emberek járnak a gg-re)
Az irói tehetség... hmm, az még "kibontakozásra" vár.
Azt hiszem a fantáziám, sem olyan "szárnyaló",hogy maradandót alkothassak ebben a műfajban...
Bár elképzelem, hogy "kimegy a biztosíték", elkap az író hév...
... a nők elájulnak a férfiak elsápadnak és repülősóért szaladnak!
(no, ehhez már kéne a Zöld Tündér segítsége vagy egy Múzsa közreműködése) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Az irói tehetség... hmm, az még "kibontakozásra" vár.
Azt hiszem a fantáziám, sem olyan "szárnyaló",hogy maradandót alkothassak ebben a műfajban...
Bár elképzelem, hogy "kimegy a biztosíték", elkap az író hév...
... a nők elájulnak a férfiak elsápadnak és repülősóért szaladnak!
(no, ehhez már kéne a Zöld Tündér segítsége vagy egy Múzsa közreműködése) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:35
és akkor ezt egészítsétek ki 3000 karakterre és még egy női szereplővel és kész a forgatókönyv pályázatotok!
és akkor ezt egészítsétek ki 3000 karakterre és még egy női szereplővel és kész a forgatókönyv pályázatotok!
(Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:23
Charlotte, ez nagyon jó kép! ...hahaha!
Gratulálok!
Lehet, hogy igy kezdődött a "történet" (?):
Gratulálok!
Charlotte, ez nagyon jó kép! ...hahaha!
Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 05. 14. hétfő 23:05
Na jah sok szesz után beáll a kötél effektus... (könnyebb húzni mint tolni) XD
Hogy befejezzem: csak módjával, mert könnyen csütörtököt mondunk.