Kell a nőknek egy kis ital, akkor szabadulnak fel igazán. A nejem megiszik fél liter villányi vörösbort, utána a legjobb, akkor minden van, óriásikat kefélünk. Ilyenkor sokszor a popóban fejezzük be, józanul hallani sem akar róla. Volt, hogy jó baranyai bort ittunk, egy barátunk is ott volt, a nejem nagyon belezúgott a barátunkba, ott előttem, én meg annyit ittam, hogy kidőltem, lefeküdtem, de azt mondja másnap reggel a nejem, hogy nem volt semmi, annyit ivott a pasi, hogy használhatatlan volt. A nőknek jót tesz, a férfiaknak jobb vigyázni, csak módjával, mert
Na szóval! A legjobb barátnőm addig nyúzott, mig végül ráálltam, hogy menjünk el egy partira...Koktélok, sok-sok jó pia, ittunk, és egy pasi nagyon megkörnyékezett, én pedig nagyon szexéhes voltam, valszeg az alkohol hatására, és olyant keféltem vele, amilyet még soha senkivel, még jó, hogy mindenre emlékszem! Nagyjából ennyi...
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mesélj!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 10:06
Huh, én az alkohol hatására nagyon beindulok, nem érdekel semmi, csak élvezni akarok, volt már ilyen szitum,az egyik legjobb szexélményem volt...
Huh, én az alkohol hatására nagyon beindulok, nem érdekel semmi, csak élvezni akarok, volt már ilyen szitum,az egyik legjobb szexélményem volt...
azért ne írjuk le az oroszokat, ők professzionális versenyzők .
Meg akik a denaturált szeszt rozskenyérrel megszűrik, ők se az alap kategória .
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg akik a denaturált szeszt rozskenyérrel megszűrik, ők se az alap kategória .
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 00:26
csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot
na, ebből is látszik, mit bír a magyar! És még mondják, hogy az oroszok...
na, ebből is látszik, mit bír a magyar! És még mondják, hogy az oroszok...
Ez Te vagy, charlotte???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 12. 22. péntek 22:33
Egy közepesen huncut charlotte
csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot
na, ebből is látszik, mit bír a magyar! És még mondják, hogy az oroszok... (Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
na, ebből is látszik, mit bír a magyar! És még mondják, hogy az oroszok... (Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 00:01
ja, Strohról annyit, hogy egyszer összefutottam egy osztrák sráccal és ő csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot, ők azzal csak főznek azt mondta , pedig ég és föld a Stroh és a magyar Vitorlás főző rum. Nem baj, én szeretem a 40%-osat, az 54%-osat, a 60%-osat és a 80%-os Stroh-t is . Különösen a 2 dl-s műanyag lapos flaskás kiszerelést szeretem, nagyon praktikus, országtól függően 4 és 10 euro között van az ára, de vannak olyan országok és szórakozóhelyek, hogy 100 euro kell a szalonspicchez, na ilyenkor 80-as Strohból 2 dl be a farszebbe, figyelni security mikor nem néz oda és sutyiba megiszogatni és 100 euro megspórolva, jó hangulat garantálva
Bár most nézem a zsebemből előkapott 60-as Stroh hátulján a szöveg:
"Austria's classical fine taste. The Original Stroh 60 adds the final touch to your pastries, desserts, hot drinks and cocktails. Take the best. The original.
Sebastian Stroh GmbH.
"Austria's classical fine taste. The Original Stroh 60 adds the final touch to your pastries, desserts, hot drinks and cocktails. Take the best. The original.
Sebastian Stroh GmbH.
Az én feleségem alapvetően tartózkodó és konzervatív, de az alkohol amit igen ritkán fogyaszt (sajnos )elmulasztja ezeket.
Több alkalommal volt már, hogy feloldódott és olyankor baromi szerelmes tudok lenni mert élvezem, hogy NŐ!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Több alkalommal volt már, hogy feloldódott és olyankor baromi szerelmes tudok lenni mert élvezem, hogy NŐ!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 26. csütörtök 18:50
Kihalt ez a téma? Nemáááár! Vélemények, tapasztalatok?
Bizony, bizony, és ez nőknél jó is, de ha a pasi iszik kicsit többet a kelleténél, a kkor nagy valószínűséggel felléphet egy kis "üzemzavar" :S
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 19:04
Én, ha iszok, akkor nagyon beindulok. De szerintem ezzel mindenki így van. Akkor nincsenek gátlások
Én, ha iszok, akkor nagyon beindulok. De szerintem ezzel mindenki így van. Akkor nincsenek gátlások
Kihalt ez a téma? Nemáááár! Vélemények, tapasztalatok?
Igen, ismerős szitu... ha ivott a csávó, már bele sem kezdek egy szopásba, úgyis kudarc a vége... amúgy meg az alkohol borzasztó kellemetlen izűvé teszi a spermát, úgyhogy már ezért sem...
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 08:23
ha spicces a fium mindig áll neki de nem akar élvezni. már fáj a szám de nem jön semmi
Volt pasimnak hoztam Österreichból Stroh 80-at, komolyan mondom, a süti, amit anyukája csinált belőle... ütős volt
(Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 00:01
ja, Strohról annyit, hogy egyszer összefutottam egy osztrák sráccal és ő csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot, ők azzal csak főznek azt mondta , pedig ég és föld a Stroh és a magyar Vitorlás főző rum. Nem baj, én szeretem a 40%-osat, az 54%-osat, a 60%-osat és a 80%-os Stroh-t is . Különösen a 2 dl-s műanyag lapos flaskás kiszerelést szeretem, nagyon praktikus, országtól függően 4 és 10 euro között van az ára, de vannak olyan országok és szórakozóhelyek, hogy 100 euro kell a szalonspicchez, na ilyenkor 80-as Strohból 2 dl be a farszebbe, figyelni security mikor nem néz oda és sutyiba megiszogatni és 100 euro megspórolva, jó hangulat garantálva
Sebastian Stroh GmbH.
Sebastian Stroh GmbH.
ha spicces a fium mindig áll neki de nem akar élvezni. már fáj a szám de nem jön semmi
Sebastian Stroh GmbH. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sebastian Stroh GmbH. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 09. hétfő 01:55
Hát ez szép felsorolás volt, viking, de a szexet nem is említetted... amúgy a Stroht én is szeretem...meg a vodkát (bármilyet, de a Finlandia a favorit)... De ha a pasi sokat ivott, akkor ott szex már nem lesz, az biztos...
Hát ez szép felsorolás volt, viking, de a szexet nem is említetted... amúgy a Stroht én is szeretem...meg a vodkát (bármilyet, de a Finlandia a favorit)... De ha a pasi sokat ivott, akkor ott szex már nem lesz, az biztos...
(Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 12:48
a legjobb alkoholos ital a 95%-os Spiritus néven Lengyelországban forgalombalevő pia. Nem rossz még a 80%-os észt vodka vagy a 80%-os osztrák Stroh rum sem. Többször is emlegették a topicban a vodka narancsot, ez érdekes, én úgy vettem észre tipikusan női ital a férfiak nem szeretik keverni. Na jó, ismerek kivételeket akiknek a kedvence a Tabasco Tequila vagy a Chilli Vodka esetleg a grappa (törköly) erőspistával, azaz a bikafingató.
egyébként van egy olasz mondás, ami lefordítva kb. ennyit: életed legszebb évi, ha rendszeresen van szex, ha nincs rendszeresen szex, de van alkohol, akkor még elmegy, ha egyik sincs...
a legjobb alkoholos ital a 95%-os Spiritus néven Lengyelországban forgalombalevő pia. Nem rossz még a 80%-os észt vodka vagy a 80%-os osztrák Stroh rum sem. Többször is emlegették a topicban a vodka narancsot, ez érdekes, én úgy vettem észre tipikusan női ital a férfiak nem szeretik keverni. Na jó, ismerek kivételeket akiknek a kedvence a Tabasco Tequila vagy a Chilli Vodka esetleg a grappa (törköly) erőspistával, azaz a bikafingató.
Hehe... a biológiatanárom mindig ezt mondja: "Az alkohol felbuzdít a cselekvésre, de alkalmatlanná is tesz..." Volt alkalmam megtudni, h aha, tényleg, pasikon biztos...