háááát...16, 5
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 14. kedd 13:16
mennyire kisfiú? ez oldal nem való ám gyerkőcöknek
mennyire kisfiú? ez oldal nem való ám gyerkőcöknek
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos...tudod én még kisfiú vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:07
hát ezt nem érzem és milyen pici..
hát ezt nem érzem és milyen pici..
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
íme a kezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:01
előbb megvárom a kezed
Nekem nem teljesítenél valami kívánságot, rádbízom mit
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:58
hát ma kívánságteljesítő nap van
előbb megvárom a kezed
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor kérek egy ciciképet Tőled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:58
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lehet azoknak kiknek a kedvére teszel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:36
akkor béke vagy ne rontsam itt tovább a levegőt? ma úgyis olyan napom van h szívesen teszek az emberek kedvére........
akkor béke vagy ne rontsam itt tovább a levegőt? ma úgyis olyan napom van h szívesen teszek az emberek kedvére........
Lehet h hülye vagyok h elhiszem másnak amit ír mert magamból indulok ki!!!!! Ha nekem támadnak(beleértve az e-maileket is) nyílván megvédem magam...amiket leírtam igaz aki nem hiszi ez van...Tudod mi a foglalkozásom,láthattál képet a szerelmemről is persze most az jön h az se igaz stb.stb.Én speciel jól érzem magam a bőrőmben izmosan,szilikonmellekkel mert én így akartam kinézni...(Dr.Szabó Szilárd a plasztikai sebészem a kaposvéri Seffer klinikán)meg lehet Tőle kérdezni h a Barabás Laurát műtőtte-e idén márc.9én)ha kiad információt...nem tudom...de persze ezt se kell elhinni...vagy láthatsz Füreden amúgy is szoktál erre járni...vagy esetleg a tavaszi Superbody kupára is kijöhetsz mint ellendrukkoló....
Háááát, ha valakinek egy ilyen "nő" tetszik ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 23:25
vagy Rá
ha nagyon nem hiszel sem a képnek sem nekem iwiwen megtalálsz ha érdekel megírom a nevem..utána kételkedj
kételkedj abban h hány éves vagyok,kételkedj abban h nem csinálom a testépítést 12 éve(bocs de én nem csak rajongok a női testépítésért hanem csinálom) azért írtam neki így mert szerinte ronda ezzel nincs is semmi baj nem vagyunk egyformák....de akkor már nyílván megmondom h nekem meg az olyan pasik jönnek be mint a párom nekem nem tetszik a nem izmos...amúgy meg ne engem akarjon a szteroidokrol kioktatni mert az nagyon nevetséges...
Hát igen, ha azt hallom sport, az egészség jut az eszembe... ha azt hallom élsport, akkor már nem... én ezért hagytam abba a versenyzést, mert elértem azt a kort mikor már csak doppinggal lehet eredményt elérni... A testépítésről meg az a véleményem, hogy más mint a többi sportág, mivel ott már amatőr szinten sem az egészség az elsődleges, hanem a kinézet... De ettől még nem nézem le őket...
Ezt leírhatnád bővebben, hátha jó ötletet adsz nekünk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:46
nekem nem kell dolgoznom meg spórolnom se...
miért nem kell?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:46
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:43
es ezt miert nem lehetett ideirni?:
akkor amúgy járj utánna mi a közös az izom és az erő között de már mint leírtam csak nem olvasod el,nem szoktam ilyenekkel kérkedni h mennyivel nyomok fekve...azt csak a kis hülyegyerekek szokták...de ha te így akkor én is...menj inkább dolgozni én meg edzek,pihenek,utazok ....
az izom, az egy allati szövet..van belöle 3 fajta ( legalabbis az emberben )...az aktin, eas miocin szalak összehuzodasakor erö kifejtesere kepes
az erö: fizikai mennyiseg SI-mertekgysege newton
es nem megyek dolgozni, hanem megyek elöadasra...viszont te meg mehetsz dolgozni, ha mar erös vagy...tudom ajanlani a "rakodomunkas"-t..azzal penzt sporolsz..nem kell konditerembe menned
szoval ne csak pihengess, edz, meg utazz, tegy vaslamit a tarsadalom erdekeben..en is fogok, ha mar nem leszek diak
akkor amúgy járj utánna mi a közös az izom és az erő között de már mint leírtam csak nem olvasod el,nem szoktam ilyenekkel kérkedni h mennyivel nyomok fekve...azt csak a kis hülyegyerekek szokták...de ha te így akkor én is...menj inkább dolgozni én meg edzek,pihenek,utazok ....
az izom, az egy allati szövet..van belöle 3 fajta ( legalabbis az emberben )...az aktin, eas miocin szalak összehuzodasakor erö kifejtesere kepes
es nem megyek dolgozni, hanem megyek elöadasra...viszont te meg mehetsz dolgozni, ha mar erös vagy...tudom ajanlani a "rakodomunkas"-t..azzal penzt sporolsz..nem kell konditerembe menned
szoval ne csak pihengess, edz, meg utazz, tegy vaslamit a tarsadalom erdekeben..en is fogok, ha mar nem leszek diak
es ezt miert nem lehetett ideirni?: