Nemrégiben lettem 4. helyezett sálgótárjánban...
robikah
ááááááá! bele is sajdult a makkom! úristen! hát ez szerintem nem csaj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 03. 05. hétfő 16:00
Én nem szeresse őket...
Én nem szeresse őket...
te csak tudod:))))
Na igen bbgirl :)
Mr. [többszörös] Olimpia a legjobb , Ray senkit sem érdekel :)
A fekete csávónak 56-os karja volt hidegen , versenyre fogyás után. Nem gyenge.
Mr. [többszörös] Olimpia a legjobb , Ray senkit sem érdekel :)
A fekete csávónak 56-os karja volt hidegen , versenyre fogyás után. Nem gyenge.
Nagyon tetsznek az ilyen felepítesu pasik!
megkaptad gorgh0? szarakodott a rendszer 3x kellett megírnom mire elküldte...látom Te se csíped
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 21. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nocsak, kidugtad a pofád!
izm agyu barmok fujj de rondák
köszi szepen, igyexik az ember!ha tudok nagyon szivesen segitek!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 19:49
Doki!
Nagyra ertekelem minden hsz-dat.Ha beteg leszek,hozzad fordulokl!!
Doki!
sajnos nem,de ha müthetö, vannak eleg jo mikroinvaziv eljarasok!attol függ,h a gerinc melyik reszen van a serv ill. mennyire nyomja az ideggyökeret vagy nyomja-e!
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 12:57
üdvözlet a GG különbejáratú dokijának! nekem geric sérvem van, vitruálissan meg tudná műteni?
főleg ezeket a jó sűrű olajos cuccokat mint a tesztoszteron depo vagy az omnadren,sustanon,cipionate,trenbolone,masteron i.vénásan.....jó lehet
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 17:02
a szteroidok nemcsak doppingolasra hasznalt anyagok, a hormonalis kontraceptivumok mind szteranvazas (cyklopentano-perhydro-fenanthren) vegyületek,de az epesavak is,a koleszterin,etc., csomo szteroid van,amely doppingolasra is alkalmas lenne es szajon at vagy i.v. adjak!
a doppingszereket azert adjak i.m.,mert tele vannak növekedesi hormonokkal es faktorokkal, amelyek hatasukat direkt modon fejtik ki az izomban- mig a szteroidok indirekt!
a doppingszereket azert adjak i.m.,mert tele vannak növekedesi hormonokkal es faktorokkal, amelyek hatasukat direkt modon fejtik ki az izomban- mig a szteroidok indirekt!
ezt inkább hagyjuk
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
na,az addig ok de én most kifejezetten azokra a szteroidokra gondoltam amelyek testépítőknél népszerűek...ezeknek jó része eredetileg állatoknak készült húsminőség megváltoztatására...vagy pl.a versenylovaknál teljesítménynővelésre....
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 17:02
a szteroidok nemcsak doppingolasra hasznalt anyagok, a hormonalis kontraceptivumok mind szteranvazas (cyklopentano-perhydro-fenanthren) vegyületek,de az epesavak is,a koleszterin,etc., csomo szteroid van,amely doppingolasra is alkalmas lenne es szajon at vagy i.v. adjak!
Csak melyik iranyba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 18. szombat 16:59
de az milyen igaz h félúton vagyok