egy do-t kell törülni
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:17
Fogd vissza magad,tartsd meg nöiesseged,maradjal egy egeszseges , kisportolt TEST imadodoja!
Amit te üzöl,olyan mint az alkoholizmus,mind több kell belöle!
Habar magad is tudod ,hogy art,rossz uton vagy...
Igy latom en.
Igy latom en.
Fogd vissza magad,tartsd meg nöiesseged,maradjal egy egeszseges , kisportolt TEST imadodoja!
Igy latom en.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Igy latom en.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 18. szombat 16:05
én sejtem minek tartja magát:) erre írtam Neked múltnap mikor kérdezted hogy hol a határ...nos ez már bizony nálam is jóval túllépi de én még tudom tolerálni az ilyet is ...nekem már nem furcsa
Háááát...Inkább maradok a duci csajoknál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 15:22
én sejtem minek tartja magát:) erre írtam Neked múltnap mikor kérdezted hogy hol a határ...nos ez már bizony nálam is jóval túllépi de én még tudom tolerálni az ilyet is ...nekem már nem furcsa
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Body! (Badi)
Ez ferfiasabb Surdinal!
Vajon minek tartja magat? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ferfiasabb Surdinal!
Vajon minek tartja magat? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 15:22
Lenda Murray se naturál....
ha már szteroidszörnyek ime 1példa:
itt írta vki h a szteroidokat intravénásan adják.jesszus az égben....intramuszkulárisan kell te igen tájékozott
:)
igen én is azért tettem amiért Te régen...nem is igazán ez a roland gyerek lepett meg...hanem szétröhögtem magam az olyan mail-eken h szexuális szolgáltatás ellenében szponzorálnának csak írjak 1összeget.ezeken jót nevettem.ami meg a familyt illeti hát ez jutott
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 17. péntek 23:13
Tom , ha ylácc kolléga, töröld már ki azt a hszt, amiben bodybuildergirl leírja a nevét. Már én sajnálom, hogy mindenki keresgeti, meg a magánéletéről beszélget. Tényleg, kit érdekel melyik rokona kicsoda micsoda? És már nem is a témáról beszélünk. Te meg testépítőlány, szerintem ne add ki megen a teljse neved:D Régen én a cmemet is kitetetem egyből ha felhúztak:D Volt is balhé rendesen:D Mert mindenki azt hiszi, csak egy kis pöcs beszélget...:D Na. Sztem sok személyeskedéstől mented meg magad. Na. A csajról meg a magánéletéről leszállni, a témával foglalkozni. Béke
Tom , ha ylácc kolléga, töröld már ki azt a hszt, amiben bodybuildergirl leírja a nevét. Már én sajnálom, hogy mindenki keresgeti, meg a magánéletéről beszélget. Tényleg, kit érdekel melyik rokona kicsoda micsoda? És már nem is a témáról beszélünk. Te meg testépítőlány, szerintem ne add ki megen a teljse neved:D Régen én a cmemet is kitetetem egyből ha felhúztak:D Volt is balhé rendesen:D Mert mindenki azt hiszi, csak egy kis pöcs beszélget...:D Na. Sztem sok személyeskedéstől mented meg magad. Na. A csajról meg a magánéletéről leszállni, a témával foglalkozni. Béke
vigyazz,mert ezert akar tiltas is jarhat, hiszen üti a politika szintjet-habar ha nem hatarontuli magyar vagy,az itelet enyhebb!
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 09:59
Már minden topicban megy a hát ez szörnyű.. ez olyan nagyon magyar...
de leszóljuk! gratula neki h ilyen jól informált ezt eddig is tudtuk.újat nem írt
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 09:26
OFF:
ne szoljatok mar le ennyire szerencseteln sracot
jooo..offolt egy nagyot
mint altalaban: mindenki eldönti, hogy elhiszi-e, vagy sem...ilyen ez az internet
a kilometerköves hasonlat valoban jo, de szerintem ezer masik emberkere is raillik
ON
jooo..offolt egy nagyot
mint altalaban: mindenki eldönti, hogy elhiszi-e, vagy sem...ilyen ez az internet
a kilometerköves hasonlat valoban jo, de szerintem ezer masik emberkere is raillik
ON
Már minden topicban megy a hát ez szörnyű.. ez olyan nagyon magyar...
OFF:
jooo..offolt egy nagyot
ON
jooo..offolt egy nagyot
ON
ez jól esett:)) a kilométerköves hasonlaton jót mosolyogtam:))
kedves roland vagy akárhogy hívnak! bátorságod valószínűleg csak itt határtalan!sőt ez 100%....de tudod sok vizet nem zavartál.Tom hagyd csak a hozzászólást mert nem foglalkoztat
Tom, nem kéne az egész hsz-t törölni?
vitruálissan
Nehez lesz!De aszisztalok! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehez lesz!De aszisztalok! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 12:57
üdvözlet a GG különbejáratú dokijának! nekem geric sérvem van, vitruálissan meg tudná műteni?