nem rossz!
szívesen elmennék hozzád éjjeliőrnek!
(Ez egy válasz k.mckolrnik üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen elmennék hozzád éjjeliőrnek!
(Ez egy válasz k.mckolrnik üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja egyébként új helyre költözött az irodám
Aztán maga még éldegél Tomi bátya??? És még mindig köntösben??? Jók az idegeid De azért nem tudom eldönteni a foton melyik lennék én ???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 08. 25. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz k.mckolrnik üzenetére (2010. 08. 25. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 25. szerda 10:01
Csak mert jószívű vagyok felajánlom az emlegetett ló testrészt az alfeled javára )))) Egyébként köszi a szülinapi emlékezést ))))))))))
Csak mert jószívű vagyok felajánlom az emlegetett ló testrészt az alfeled javára )))) Egyébként köszi a szülinapi emlékezést ))))))))))
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2010. 08. 24. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Azé' lópimpilit beléd, így születésnapod alkalmából!
Na rég jártam erre úgy látom más se...... :p
mivel én ritkán írok ide úgy látom ti még ritkábban válaszoltok így legalább nem veszekedünk
vagy csak be néztél az ablakomon fél spicces állapotomba és onnan rémlik
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 13:46
Mivel már eléggé régen írtam "blogom" ba ezé írok neked kedves naplóm : Ma is másnapossan ébredtem mint minden nap lerúgtam magamról a sörösdobozhalmot és kitámojogtam a mosdóba köptem egyet a csészébe... Lezuhanyzom.... a hütőben nincs más mint némi savanyú tej és pálinka én az utóbbit választom..... Na isten veled józan élet
Aki eztet elhiszi szamarabb egy lónál De jó sztori :p
Mivel már eléggé régen írtam "blogom" ba ezé írok neked kedves naplóm : Ma is másnapossan ébredtem mint minden nap lerúgtam magamról a sörösdobozhalmot és kitámojogtam a mosdóba köptem egyet a csészébe... Lezuhanyzom.... a hütőben nincs más mint némi savanyú tej és pálinka én az utóbbit választom..... Na isten veled józan élet
Na nehogy ám a második oldalon legyen!!
lassan megint csúszol lefelé....
ÚÚÚÚÚÚÚÚtááálok 478.-ik lenni :P
na megittam 100 sört meg 200 pálinkát indulhat a buli
Egész héten kéregettem a Blahán tehát asszem lesz pénzem arra hogy megvendégeljem a társaságot 1-2 kisfröccsre /ha kevés lenne a lé gondolom kipótolják/
Egész héten kéregettem a Blahán tehát asszem lesz pénzem arra hogy megvendégeljem a társaságot 1-2 kisfröccsre /ha kevés lenne a lé gondolom kipótolják/
az nem végzetes hiba ha nincs itthon sör
Az a végzetes hiba mikor az asszony nem ad rá pénztet
Az a végzetes hiba mikor az asszony nem ad rá pénztet
Na aki azt hitte megszabadult tőllem az tévedett itt vagyok megjöttem kiengedtek a kezelésről
Azt mondták minden rendben nem vagyok közveszélyes tehát nyugodtan írhattok beírásokat
Azt mondták minden rendben nem vagyok közveszélyes tehát nyugodtan írhattok beírásokat
akkor cselekedj ne írogass :)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 26. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 09:15
végűl is még mindig érvénybe van brigi ellen a statáriális eljárás...
végűl is még mindig érvénybe van brigi ellen a statáriális eljárás...
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 26. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is törölheted a 151-est köszi
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 26. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)