hello brig rossz helyen jársz
151-es hsz-t kérném törölni
ÁÁÁÁ aki tudja mit akar annak elég egy szó aki egy hullámhoszon van a másikkal elég egy pillantás is
Ne bántsd hiszen olyan szépen kifejtette a véleményét :)
Ennek a hsz-nek aztán volt értelme.....
Kommunikációs készségednek frenetikus hangot adtál elfogadom nagyon idevág.
Kommunikációs készségednek frenetikus hangot adtál elfogadom nagyon idevág.
jeah
Hidd el,nem kötekedésből mondtam..csak a véleményemet írtam le.De rendben van:+egyeztünk;nem jövök többet a topic"odba.:)
A történet lényege ez: neked nem jön be
Nekem meg az nem jön be amit ti műveltek inkább vagyok egy nevetlen napofájú bunkó minthogy bután mosolyag azon hogyan tologatnak sakktáblán mások és a 173 nyitott priviablakban az én ostobaságomon mosolyogjanak....
De sajnos vitatkozni csak okos emberrel lehet
Ezzel nem degradállak csak magamban minősítettelek .
Mint említettem 2 dolog van : Vagy okos ember vagy és hülyéskedsz/ez megbocsájtható/
Vagy hülye ember vagy és okoskodsz /ez számomra tűrhetetlen!/
Ezennel arra is megkérnélek ha nem nagyon muszály akkor ne nagyon gyere ide nekem kötekedni mintahogy én sem megyek hozzád.
Mert kezdesz olyan Brigittás lenni ez az Ő stylusa
Nekem meg az nem jön be amit ti műveltek inkább vagyok egy nevetlen napofájú bunkó minthogy bután mosolyag azon hogyan tologatnak sakktáblán mások és a 173 nyitott priviablakban az én ostobaságomon mosolyogjanak....
De sajnos vitatkozni csak okos emberrel lehet
Ezzel nem degradállak csak magamban minősítettelek .
Mint említettem 2 dolog van : Vagy okos ember vagy és hülyéskedsz/ez megbocsájtható/
Vagy hülye ember vagy és okoskodsz /ez számomra tűrhetetlen!/
Ezennel arra is megkérnélek ha nem nagyon muszály akkor ne nagyon gyere ide nekem kötekedni mintahogy én sem megyek hozzád.
Mert kezdesz olyan Brigittás lenni ez az Ő stylusa
Az új tutty biztos vállalkozásom Biztossan bejön
Rendben;Én zároltam a témát..a topic indítója hozta fel a chates problémáit,úgyh. nem Rajtam múlik a vita folytatása.
emiatt a stílus miatt lettél kivágva...nem tudsz viselkedni,csak sértegetni...
Szegacs Tommyboy
Tudhatnád már /vagy tudod is/ úgy sem nem hagyom magamat és az igazamat ha kell kitiltatom magamat az oldalról :)))
Szó sincs semmiféle vitáról tájékoztató jellegel közlök infót a butuska kezdőknek mire számíthatnak
Tudhatnád már /vagy tudod is/ úgy sem nem hagyom magamat és az igazamat ha kell kitiltatom magamat az oldalról :)))
Szó sincs semmiféle vitáról tájékoztató jellegel közlök infót a butuska kezdőknek mire számíthatnak
Te nagyon Droid elmeháborodott nem a sérelmeimröl van szó.
Hanem a xaros nagyarc operátorokról akik vonyítva ugatnak nem néznek a háttérbe és odáig nem jut el a tudatuk hogy figurág egy sakkjátszmában hozzáteszem ők a gyalogok.....
És erre te nemég nem gondoltál ha igen nem az vagy akinek mutatod magad és nagyon jól tudsz mindenről csak játszod a hülyét Valamikor más nicken esetleg itt voltál köztünk........ Én max nevet váltok de mindekor én maradok és ezt tudja mindenki
Hanem a xaros nagyarc operátorokról akik vonyítva ugatnak nem néznek a háttérbe és odáig nem jut el a tudatuk hogy figurág egy sakkjátszmában hozzáteszem ők a gyalogok.....
És erre te nemég nem gondoltál ha igen nem az vagy akinek mutatod magad és nagyon jól tudsz mindenről csak játszod a hülyét Valamikor más nicken esetleg itt voltál köztünk........ Én max nevet váltok de mindekor én maradok és ezt tudja mindenki
Apa másolta be az Okosságok közé: azt hiszem itt is megállja a helyét...
"Az életben már valamit is tapasztalt ember egy valamit biztos nem vár: hálát. Az csak egy lépés a gyűlölettől."
Akinek nem inge...
"Az életben már valamit is tapasztalt ember egy valamit biztos nem vár: hálát. Az csak egy lépés a gyűlölettől."
Akinek nem inge...
"persze,hogy van értelme" syrus siránkozhat és a sérelmeit ide tudja írni,m. a chatre már nem akar bemenni
Jársz chatre? Nem...
Ismered more-t? Nem...
Ismered more-t? Nem...
ez nem elítélésről szól,hanem a sérelmedről--hogy kivágtak a viselkedésed miatt..aminek itt volt az ideje!nem végleg lettél tiltva,úgyh. ne síránkozz...
már visszajöttél másik nickel,tovább sértegetni néhány chatelőt,szóval:nem kéne többet sajnáltatni magadat!
már visszajöttél másik nickel,tovább sértegetni néhány chatelőt,szóval:nem kéne többet sajnáltatni magadat!
upsz nem válltottam nicket sorry....
Syrus_a_virus
Syrus_a_virus
Szerintem az elv a lényeg és mocsokul nem érdekel kinek hiányzom kinek nem nem kértem én senkitöl semi ilyesmit Egyet fogj fel végre nem türöm hogy olyan emberek ítéljenek el bármiért is akik semmivel sem különb emberek mint Én magam maximum jobban nyalnak..........
Ennyi a sztori.
Ennyi a sztori.
NA,JÓ...be lehetne fejezni az önsajnálatot.... nem kell ennyire túllihegned a dolgot;nemcsak a te "poharad teltbe"..másé is;
nem végleg lettél kitiltva--az a 6 min. nemsok idő,bár úgy tűnik elég ahhoz,h. sértődés tárgya legyen.
Ráadásul nem csak most--talán "kérésre"--viselkedtél olyan módon,h. megérdemeld a tiltást pár percre--figyelmeztetés ellenére!Hidd el,senkinek nem fognak hiányozni a sértegetéseid;szóval:nincs miért bánkódnod!
nem végleg lettél kitiltva--az a 6 min. nemsok idő,bár úgy tűnik elég ahhoz,h. sértődés tárgya legyen.
Ráadásul nem csak most--talán "kérésre"--viselkedtél olyan módon,h. megérdemeld a tiltást pár percre--figyelmeztetés ellenére!Hidd el,senkinek nem fognak hiányozni a sértegetéseid;szóval:nincs miért bánkódnod!