12 múltam 10 percel és már egyedül pisilek Állva!!!!!!
(Ez egy válasz Even11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 19:45
ez nem egy 18+ os oldal ... ellenörző füzet még általánosba volt bameg! mennyi is vagy most 14?
Nem imádhatol mert akkor engemet itthon jól elvernek
És nem adtam rá engedélyt hogy közzétedd a fotómat (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem adtam rá engedélyt hogy közzétedd a fotómat (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jól elengedem a Rotweilereket :p
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 19:30
Na nem hinném hogy te lennél az aki írna az ellenörzőmbe mivel nincsen betelt elhagytam a tanítónéni beszedte mert dícséretet ír bele az órai közremüködésemért:) [#e plus2]
ez nem egy 18+ os oldal ... ellenörző füzet még általánosba volt bameg! mennyi is vagy most 14?
basszus, imádlaaaaaaaaaaaaaak:):):):):):)
Na nem hinném hogy te lennél az aki írna az ellenörzőmbe mivel nincsen betelt elhagytam a tanítónéni beszedte mert dícséretet ír bele az órai közremüködésemért:) [#e plus2]
Mikor??? Mit???Kicsoda??? Énn?? Na
én nem!!!!!!!!!!!!!
én nem!!!!!!!!!!!!!
Má megint mit műveltél te igazi marharépa?
Akinek nem tetszik az órai viselkedésem az írjon be a tájékoztatómba ígérem aláíratom anyukámmal minden pénteken