Vidéki nem vidéki nem mindegy?? Én jólérzem magam vidéken is ha nem parasztok vesznek körül és Pesten több a paraszt csak otthonhagyták a traktorukat
És nem a paraszt aki MTZ-vel megy a buliba hanem az aki rajta felejti az ekét
És nem a paraszt aki MTZ-vel megy a buliba hanem az aki rajta felejti az ekét
Szeretném megkérdezni,hogy egy vidéjjjjki tanitonéni beirhat-e eme "pesti" jovágásu nebulo ellenörzöjébe?????
Na látom az éjjel jól viselkedtem még enni sem kértem az admin hozzászólásokat figyelmenkívülhagyva egészen szép napom lesz De azok úgy sem számítanak mert nem érdekelnek
intő? ugyan... az élet ugyis megbünteti(lekicsilő gunyos mosoly szmájli)
Na becsukom a füzetet mék alunni nem szeretnék sok intőt kapni reggelig
Hol is látam utoljára vírust?:D Két takonygombóc közé szorulva a piszke papírban:D Na joccakát:d Holnap beszélgetünk még:D
Magyarul egy kupac Xar?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 09. kedd 21:44
Formabomló egyéniségem csupán egy magasabb létezési formába való átlényegülés:D
Formabomló egyéniségem csupán egy magasabb létezési formába való átlényegülés:D
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 21:42
na azért találnék én egy nicket a tarsojomban amit itt az ismerős arcok tudnak ami mellet a szétesős formájú emberi alakod eltörpül
na azért találnék én egy nicket a tarsojomban amit itt az ismerős arcok tudnak ami mellet a szétesős formájú emberi alakod eltörpül
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 21:40
Igaz:D Nekem már kultuszom van:D Peff:D
Igaz:D Nekem már kultuszom van:D Peff:D
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 21:37
Konkurens?????? Ne viccelj max ismételten felújítom hatalmas egóm inter-nyetre kivetett képét.
Nállunk anyu hordja eztet a fegyvert Nekem nincsen rá jogosítványom
És különben is én mint galamblelkületű ember nem is lennék képes használni (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
És különben is én mint galamblelkületű ember nem is lennék képes használni (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 20:53
a sodrófa az én kezemben szokott lenni, tehát az nem szab határt semminek:)
Konkurens?????? Ne viccelj max ismételten felújítom hatalmas egóm inter-nyetre kivetett képét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 21:31
Na vaze:D Konkurens topic:D Terjed mint az ebola...:D
Bruhahahahahahah Én Admin???? ez még tréfusznak is rossz Előbb leszek pap és teszek szüzességi fogadalmat minthogy aljas és áruló módon átáljak a "másik" oldalra Én örökre ellenzék maradok egésszen addig míg egyedül nem maradok az oldalon
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Na vaze:D Konkurens topic:D Terjed mint az ebola...:D
Itt meg Te lészen az admin??
Teee átok lófarkas csók Nektek (Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Teee átok lófarkas csók Nektek (Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 20:36
aTe imádatodnak is határt szab egy jólirányzott kivilágítatlan sodrófa
S látod már rám is talált anyukám egy fehér hatyú képében :)
a sodrófa az én kezemben szokott lenni, tehát az nem szab határt semminek:)
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 20:36
S látod már rám is talált anyukám egy fehér hatyú képében :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
S látod már rám is talált anyukám egy fehér hatyú képében :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 19:57
az én imádatomnak senki nem szabhat határt...a képért bocs, szólj egy adminnak, hogy törölje
öreg medve is megnyalná a skót vagy megetetné a káposztát kecskével
Na most akkor mi is van ha nem tudnék újat kitalálni akkor nem is én lennék :)
Na most akkor mi is van ha nem tudnék újat kitalálni akkor nem is én lennék :)
én is beírhatok? vagy nekem kellene aláírni?
az én imádatomnak senki nem szabhat határt...a képért bocs, szólj egy adminnak, hogy törölje
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 19:47
Nem imádhatol mert akkor engemet itthon jól elvernek
És nem adtam rá engedélyt hogy közzétedd a fotómat
És nem adtam rá engedélyt hogy közzétedd a fotómat