Nekem volt egy jó pár szex a kórházban,nem akarom mondani melyikben de jó élmények vannak.
Álmodik a nyomor ….itt mekkora nagy kamu szovegek mennek…. Hagyjuk mar …csak szeretnetek korhazi sexet a 90% kamu
A családunkban 8-10 orvos ápolónő ,ápolónő orvos akció volt Ez sajnos működik Az elfoglalt doki unatkozik , az elfoglalt ápolónő kapcsit keres
Ha a szanatórium kórház akkor volt ilyenben részem
Izgalmas tema
ez így igaz !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 28. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853039)
2012. 09. 28. péntek 09:56
Hat erre az a velemenyem lehet a farok 25 cm is de ha nem tudod mit csinalj vele, az a gaz
igazad van, nekem sem ez jutott eszembe, amikor bent voltam, akár csak mint látogató! azonban vagy pár ismerősöm, akik ott dolgoznak, nővérek, orvosok. egy-két történetet mondtak csak és azok is inkább a munkahelyi szex kategóriába esnek, és nem a munkahelyen, hanem máshol esett meg a dolog.
Nekem volt ilyen élményem egy hétre Kórházba kerültem,hat ágyas kórterem de csak ketten voltunk egy idősebb úr akit ápolni kellett mert fekvő volt meg én.Délután meleg nyár és a környezet,elpilledtem és elaludtam könnyü nyári pizsama és valószinűleg erotikus álmom volt és jött egy spontán magömlésem,félig álomban voltam még amikor láttam hogy a gyógyszeres nővér áll az ágyamnál (nyilván ébreszteni akart éppen) a cerka mereven állt átütött rajta a geci foltokban.Ő nézett nem szólt semmit kiosztotta a gyógyszereket.Majd azt mondta ha be vette a gyógyszereit zuhanyozzon le és mosolyogva kiment.Én meg majd el sülyedtem szégyenemben.Másnap is jött de alig tudtam a szemébe nézni.Ő pedig végig mosolyogta a szenvedésem,hozzátartozik hogy kb 55 éves volt.
Márpedig nekem volt élményem kb. egy évvel ezelőtt. Fejfájással, magas lázzal voltam bent egy hétig. A láz és fejfájás megszünt 2 nap alatt, 5 napot "élvezhettem a kedves nővér álltal farba adott injekciójit" amit természetesen viszonozhattam 2 alkalommal is élvezetesebb szúrkálásokkal.
Szerintem aki kórházba kerül bármivel is annak nincs eszében, hogy de jó lenne dugni a nővérkékkel...
Nekem is volt "szerencsém" bekerülni, hiába volt jóképű a doki úgy éreztem halálomon vagyok
Nekem is volt "szerencsém" bekerülni, hiába volt jóképű a doki úgy éreztem halálomon vagyok
Nekem van 3 dolog az eletemben ahova nem szeretek jarni, sot nagyon ritkan jarok de csak akkor ha muszaly! Rendorseg, korhaz es a temeto....es eppen ezert a korhazi eset nem igen tortenhetne meg velem de bizony nagyon is izgato...
Hat erre az a velemenyem lehet a farok 25 cm is de ha nem tudod mit csinalj vele, az a gaz
Az korházi szex,ha nekem megmutatta valaki a körülmetélés utáni kötözöttet..? )))
szerintem nagyon izgató dolog, nekem sem tetszik , hogy sablonos dolgok vannak ezekben a kórházi szexes akármikben, ezért lehet írni tapasztalás és vágyakról! Ratyunak ment, csak rosszra kattintottam!
Nekem nem volt benne részem, szerencsére nem sűrűn kell kórházba mennem! Régebben volt orrsövény műtétem. Természetesen deréktól lefelé nem kellett levetkőznöm. Mikor ébredtem az altatásból, odajött két nővér és mondtak pár kedves szót, majd felemelték a lepedőmet és bosszankodtak egyet! Az egyik megjegyezte, hogy a fenébe, azt hittem, hogy meztelen, pedig megnéztem volna a ... Persze még elég kómás voltam, de később eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna ha....
Én csak azt tudom erre írni, hogy a sok kórházi nővérke minden cuccost kipakol, tele ékszerrel tuti nem a kórházi fizetéséből vette.
Inkább a nővérek, orvosok között van szex mint beteg-orvos-nővér között. Szerintem...
Inkább a nővérek, orvosok között van szex mint beteg-orvos-nővér között. Szerintem...
Nos, hidd el, szinte minden kórház Feketeerdő-klinika.... van, aki tudja, van, aki tapasztalta, és van, aki el se tudja képzelni. Pedig igaz, nem fantázia. És itt most nem az itt leírt történetekre gondolok feltétlenül, hanem a való életre. Egyébként alapvetően a kórház sem sok mindenben különbözik egy átlagos munkahelytől: szinte minden munkahelyen előfordul, előfordulhat munkahelyi szex, amiből vagy lesz kapcsolat, vagy csak szex marad. A kórház abban lehet speciálisabb, hogy ott az éjszaka, a hétvége, az ügyelet, ami persze nem olyan, amit a Vészhelyzetben látunk! Unalmas órák az orvosi/nővérszobában, egyedi öltözet (egy szál fehér ruha, papucs...), összezártság, mi kell még....? Kis szimpátia, kis akarat, kis kémia...és máris hiába csöngetünk a nővérkének, nem jön azonnal.... Mondom, ez lehet átlagos, a többi munkahelyen is előforduló dolog, pl. főnök-titkárnő, és a többi klasszikus. Csak a kórház speciális hely, speciális légkör, egyedi szituáció...talán ez a plusz. És persze a betegek. Az már más tészta.... de igen.... van olyan beteg, akinek kijut ebből a "terápiából". Persze nem általános, és nem mindenütt, de hidd el, működik. Mégpedig a leginkább kiszolgáltatottabb helyzetben, és persze már nem olyan súlyos állapotban, hanem már erősen gyógyult állapotban. Aki volt már kórházban, az tudja, hogy milyen az, amikor hajnalban jön a nővérke mosdatni... persze, ez még nem jelenti AZT, hogy történik is valami... de bizony ez az a bizonyos plusz, amitől megtörténhet, és hidd el, meg is történik. Tudom. Egyszóval nem legenda, legfeljebb nem tipikus. Nyilván, nem mindenkivel történik meg, aki bekerül a kórházba, akármilyen dögös csaj, vagy jó pasi. De működik a dolog, és nem csak városi legenda...!
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 25. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 25. kedd 13:59
Ez a korházi szex maximum a Fekete erdő klinikán létezik. Nem hiszem hogy van olyan korházi dolgozó aki rácuppanna egy ott fekvő betegre. Ahogy azt se hogy orvos egy neki tetsző páciensre. Az már merőben új szituáció, ha korházon kívül lesz köztük valami, viszont ez meg ugye nem korházi szex.
Fantáziának jó!
Bár van egy barátnőm akinek a párja volt doki és néha a vizsgálóban csináltak ezt-azt. Már ha ez nem legenda!
Fantáziának jó!
Bár van egy barátnőm akinek a párja volt doki és néha a vizsgálóban csináltak ezt-azt. Már ha ez nem legenda!
Ez a korházi szex maximum a Fekete erdő klinikán létezik. Nem hiszem hogy van olyan korházi dolgozó aki rácuppanna egy ott fekvő betegre. Ahogy azt se hogy orvos egy neki tetsző páciensre. Az már merőben új szituáció, ha korházon kívül lesz köztük valami, viszont ez meg ugye nem korházi szex.
Fantáziának jó!
Fantáziának jó!
egy kórházban a doki a favorit, ott van, bármiben segíthet, ismerik 1mást, tudják mit várhat el tőle..
Azért a dokikról is essen néhány szó......