Akkor te nagyon szerencsés vagy mert 1 évet nyomtam le rahabon,öltöztettek fürdettek wc-n segítettek de semmi,végezték a munkájukat még az esélyt se adták meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454736)
2012. 06. 07. csütörtök 17:21
sziasztok 24 eves srac vagyok,sajnos ezelot 4 eve volt egy autobalesetem es azota toloszekes vagyok.eleg sokat jarom a korhazakat,es nem tudom miert de azt kell mondjam hogy elegge buknak ram a noverkek,doki nok.volt mar olyan hogy szuksegem volt segitcsegre furdeshez,es ott kurtunk.ugye o dugot meg,mert en nagyon net tuttam meg akkor.azt kell mondjam azert buknak rank,mert nagyon nehezen elvezunk,neha meg egyatalan
sziasztok 24 eves srac vagyok,sajnos ezelot 4 eve volt egy autobalesetem es azota toloszekes vagyok.eleg sokat jarom a korhazakat,es nem tudom miert de azt kell mondjam hogy elegge buknak ram a noverkek,doki nok.volt mar olyan hogy szuksegem volt segitcsegre furdeshez,es ott kurtunk.ugye o dugot meg,mert en nagyon net tuttam meg akkor.azt kell mondjam azert buknak rank,mert nagyon nehezen elvezunk,neha meg egyatalan
Amikor egy baleset után mindkét kezemet műteni kellett és mosdattak a nővérek egy szivaccsal, mindig felállt a farkam. Elég kellemetlen helyzet volt. Volt amelyik zavarba jött, volt, amelyik teljes természetességgel húzta hátra a bőrt és mosta meg alatta is. De sohasem történt több. Ha a barátnőm bejött látogatni, a paplan alatt akkor is kiverte, ha bent volt a szobatársam. Ha nem volt bent szopott.....
Állatkórház számít? Na nem engem kezeltek ott, bármennyire is szeretem magam abba a hitbe ringatni, hogy az ágyban egy vadállat vagyok.
A barátnőm állatorvos, és a helyi klinikán dolgozik(nem egy ilyen Discovery Chanelles megaklinika, csak egy szolid kis egy doki, egy asszisztens - általában az is doki -, egy shoppos kórház). Egyik nap ebédidőben úgy hozta a sors, hogy a shoppos ki sem nyitott, az öreg doktor meg hazaugrott ebédelni, én meg akkor ugrottam be a barátnőm elemózsiájával. Mivel éppen műtéti szünet volt, így "vendéget" sem hozott senki, szóval a barátnőm magunkra zárta a rendelőt és sity-suty egymásnak estünk.
Később visszagondolva konstatáltam, hogy kicsit azért talán morbid (vagy ironikus?) olyan helyen szexelni, ahol ivartalanításra alkalmas mütyürök vannak.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Később visszagondolva konstatáltam, hogy kicsit azért talán morbid (vagy ironikus?) olyan helyen szexelni, ahol ivartalanításra alkalmas mütyürök vannak.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Kórházba csak kukkoltam!
15 évesen utaltak be fertőző májgyulladással a gyermek-infektológiára. Nem tudom milyen meggondolásból, de a fiúk és a lányok kortermében is volt egy-egy beutalt felnőtt. Persze az egyikben egy hölgy a fiúkéban egy férfi. Esténként, mivel már nagyobbacskának számította, a két felnőttel meg egy másik gyerekkel együtt kártyáztunk. Az egyik este ráéreztem a szikrázó hangulatra, ami a két felnőtt között kialakult. Apró célzások, mosolyok, elkapott tekintettek; olyannyira evidens volt a flörtjük, hogy nekem is kezdett bizseregni a lágyékom (amúgy a flörtölgető – sajnos nem velem – asszonyka nekem is felkeltette a serdülői érdeklődésemet).
Este, miután a szolgálatos nővér villanyt oltott hamar mímelni kezdtem az alvást, de annyira óvatosan lélegeztem, hogy ez tűnhetett fel a korterembe beutalt felnőtt pacáknak. Odajött hozzám, és visszafojtottan azt mondta: „Én most kimegyek a zuhanyozóba. Ha utánam jössz, vagy valakit utánam engedsz, széttöröm a pofádat!”.
Már résnyire ki is nyílt a kórteremajtó, és a bejövő fénycsóva hívogatása még számomra is igéző és izgató volt. A korterem ajtaja elé egy széket támasztott, amit a kilincs alá akart tenni, de a szék elcsúszott és kinyitva picit benyomta az ajtót. Valamiért nem mentek be a zuhanyozóba és kint az előtérbe suttogtak, eléggé hangosan arról, hogy mi a jobb az égő villany (ők láthatók lesznek), vagy a folyosói égők lekapcsolása (a túlsó szárnyban tévéző nővér felfigyelhet). Nos, végül az előtérbe kezdtek témázni.
Nem láttam semmit, de az akusztika az minőségi volt. Főleg a csaj dumált. Még most is emlékszem minden pillanatra: „Jaj, én még csak egyszer csaltam meg a férjem, de ő akkor hosszú úton volt!”, „Inkább kiverem neked, ha nagyon muszáj!”, „Jaj, ne nyúlj be a bugyimba, mert felizgulok és elvesztem a fejem!” végül, nyögések a megfelelő testhelyzet keresésének a forgolódó, süfütyőlődése, egy két „édes!” „jóóó” és más kevésbé artikulált gyönyörnyögések vegyültek össze. Az egész nem tartott három-négy percnél tovább.
Azelőtt egyszer már volt alkalmam végighallgatni szüleimet, de az inkább zavarba hozott és szégyelltem a szexuális gerjedésemet. De ez a korterem előtéri élő közvetítés, annyira begerjesztett, hogy még évekig elég volt csak erre gondolni, ha maszturbálni akartam.
15 évesen utaltak be fertőző májgyulladással a gyermek-infektológiára. Nem tudom milyen meggondolásból, de a fiúk és a lányok kortermében is volt egy-egy beutalt felnőtt. Persze az egyikben egy hölgy a fiúkéban egy férfi. Esténként, mivel már nagyobbacskának számította, a két felnőttel meg egy másik gyerekkel együtt kártyáztunk. Az egyik este ráéreztem a szikrázó hangulatra, ami a két felnőtt között kialakult. Apró célzások, mosolyok, elkapott tekintettek; olyannyira evidens volt a flörtjük, hogy nekem is kezdett bizseregni a lágyékom (amúgy a flörtölgető – sajnos nem velem – asszonyka nekem is felkeltette a serdülői érdeklődésemet).
Este, miután a szolgálatos nővér villanyt oltott hamar mímelni kezdtem az alvást, de annyira óvatosan lélegeztem, hogy ez tűnhetett fel a korterembe beutalt felnőtt pacáknak. Odajött hozzám, és visszafojtottan azt mondta: „Én most kimegyek a zuhanyozóba. Ha utánam jössz, vagy valakit utánam engedsz, széttöröm a pofádat!”.
Már résnyire ki is nyílt a kórteremajtó, és a bejövő fénycsóva hívogatása még számomra is igéző és izgató volt. A korterem ajtaja elé egy széket támasztott, amit a kilincs alá akart tenni, de a szék elcsúszott és kinyitva picit benyomta az ajtót. Valamiért nem mentek be a zuhanyozóba és kint az előtérbe suttogtak, eléggé hangosan arról, hogy mi a jobb az égő villany (ők láthatók lesznek), vagy a folyosói égők lekapcsolása (a túlsó szárnyban tévéző nővér felfigyelhet). Nos, végül az előtérbe kezdtek témázni.
Nem láttam semmit, de az akusztika az minőségi volt. Főleg a csaj dumált. Még most is emlékszem minden pillanatra: „Jaj, én még csak egyszer csaltam meg a férjem, de ő akkor hosszú úton volt!”, „Inkább kiverem neked, ha nagyon muszáj!”, „Jaj, ne nyúlj be a bugyimba, mert felizgulok és elvesztem a fejem!” végül, nyögések a megfelelő testhelyzet keresésének a forgolódó, süfütyőlődése, egy két „édes!” „jóóó” és más kevésbé artikulált gyönyörnyögések vegyültek össze. Az egész nem tartott három-négy percnél tovább.
Azelőtt egyszer már volt alkalmam végighallgatni szüleimet, de az inkább zavarba hozott és szégyelltem a szexuális gerjedésemet. De ez a korterem előtéri élő közvetítés, annyira begerjesztett, hogy még évekig elég volt csak erre gondolni, ha maszturbálni akartam.
Néhány honapja voltam korházban..és vérvétel közben poénbol megjegyeztem a növérkének hogy izzadásal gyorsabban gyogyulnék,,,este ö ügyelt és élyfélkörül már keféltünk..azotta is kefélünk nagyon sürün...és tényleg van benne valami a lebukás veszélye nagyobb élvezettet ad...
EZ -attikatitka- hozzászólása amiért újtopikot nyitni nem kell!
En most pont korhazban vagyok de a hormonok dolgoznak neki alltam hat egy kicsit recskazni egy felreeso helyen , meglatott egy lany sokaig nezett intettem neki de nem jott oda. Masnap arra jott egy srac es segitett kiverni nagyon izgato volt.
En most pont korhazban vagyok de a hormonok dolgoznak neki alltam hat egy kicsit recskazni egy felreeso helyen , meglatott egy lany sokaig nezett intettem neki de nem jott oda. Masnap arra jott egy srac es segitett kiverni nagyon izgato volt.
Hu akkor tényleg nem lett volna jó választás...
Én akkor szembesültem ezzel amikor 2 honapot kórházban voltam,hát tudnék mesélni a nővérszoba rejtelmeiről
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 14:33
Vele soha nem tettem volna meg, ki nem állhattam. Ráadásul már jócskán túl volt az 50-en, nem volt az esetem.
Vele soha nem tettem volna meg, ki nem állhattam. Ráadásul már jócskán túl volt az 50-en, nem volt az esetem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426247)
2011. 11. 19. szombat 13:36
Főorvos Úr megsunázott?
Főorvos Úr megsunázott?
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 11. 19. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 13:35
Volt szerencsém néhányszor kipróbálni anno még 19 évesen, érettségi után ott dolgoztam négy évig. Hát van abban valami hogy sokkal izgalmasabb a szex ha fenn áll a lebukás veszélye.
Volt szerencsém néhányszor kipróbálni anno még 19 évesen, érettségi után ott dolgoztam négy évig. Hát van abban valami hogy sokkal izgalmasabb a szex ha fenn áll a lebukás veszélye.
Férfi vagyok és beteg.....semmi komoly, egy nővért szívesen elkapnék))
akkor legalább a próbálkozásokat írd le
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 17. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805846)
2011. 11. 17. csütörtök 07:44
HHát én most kórházban vagyok és lenne egy pár nővér akinek hagynám hogy leápoljon...
mindez attól függ, miként vagy a kórházban
pl_ vakbélgyulladás műtét után, ha laparoszkópos már élvezheted a sexet
nőgyógyász: műtét előtt a legjobb dugni. utána már nem-
kérdés: beteg vagy -------------orvos-nővér vagy-e
legkönnyebben a dokik dugják anővéreket
utána a dokik a nőbetegeket és utána jön. hogy a beteg dugja a személyzetet
pl_ vakbélgyulladás műtét után, ha laparoszkópos már élvezheted a sexet
nőgyógyász: műtét előtt a legjobb dugni. utána már nem-
kérdés: beteg vagy -------------orvos-nővér vagy-e
legkönnyebben a dokik dugják anővéreket
utána a dokik a nőbetegeket és utána jön. hogy a beteg dugja a személyzetet
HHát én most kórházban vagyok és lenne egy pár nővér akinek hagynám hogy leápoljon...
Kb. 20 éve kórházban dolgoztam vezető beosztásban. Én vezettem a kórházi Avia teherautót. Munka közben felvettem egy barna köppenyt, hogy megóvjam a ruhámat. A nővérek úgy kerültek, mint egy leprást. Nem értettem, hogy miért, azért ennyire ronda nem voltam. Hetek múltak el amikor megláttam, hogy az udvaron két barna köppenyes csávó, tepsiben tolt valakit a boncmesterhez. Tőbbet nem vettem fel a köppenyem.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
A pasid meg egy lúzer volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 04. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (247451)
2011. 11. 04. péntek 18:34
Jó sok év eltelt azóta, hogy kórházban dugtam. Akkoriban egy orvos volt a szeretőm és mivel ő nős volt és nekem is volt párom, a kórházban találkoztunk, amikor ügyelt. Sokat ügyelt, sokat dugtunk. Szerencsére soha senki nem jött be az orvosi pihenőbe, más doki sem, de a telefont felvette miközben még bennem volt...
Kellemes emlékek jöttek bennem elő, miközben olvastam az írásodat! Velem pontosan ugyanígy történt, csak éppen fordítva, mert nekem egygyönyörű testű doktornő volt a barátnőm! Eleinte rettenetes zavart miközben felhívták, hogy most mi is a teendő! Mire befejezte a telefont fél hatra állt a répa! Néhány alkalom utánazomban már nem zavart, sőt izgatott, hogy miközben telcsizik én megállás nélkül dugom, nyalom tovább.
Otthon nem kérdezték rá a sok esti kimenőre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 04. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247451)
2011. 11. 04. péntek 18:34
Jó sok év eltelt azóta, hogy kórházban dugtam. Akkoriban egy orvos volt a szeretőm és mivel ő nős volt és nekem is volt párom, a kórházban találkoztunk, amikor ügyelt. Sokat ügyelt, sokat dugtunk. Szerencsére soha senki nem jött be az orvosi pihenőbe, más doki sem, de a telefont felvette miközben még bennem volt...