Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2012. 07. 15. vasárnap 13:43  #106
Törölt felhasználó (60518)
Akkor te nagyon szerencsés vagy mert 1 évet nyomtam le rahabon,öltöztettek fürdettek wc-n segítettek de semmi,végezték a munkájukat még az esélyt se adták meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454736)
2012. 06. 07. csütörtök 17:21
sziasztok 24 eves srac vagyok,sajnos ezelot 4 eve volt egy autobalesetem es azota toloszekes vagyok.eleg sokat jarom a korhazakat,es nem tudom miert de azt kell mondjam hogy elegge buknak ram a noverkek,doki nok.volt mar olyan hogy szuksegem volt segitcsegre furdeshez,es ott kurtunk.ugye o dugot meg,mert en nagyon net tuttam meg akkor.azt kell mondjam azert buknak rank,mert nagyon nehezen elvezunk,neha meg egyatalan
2012. 06. 07. csütörtök 17:21  #105
Törölt felhasználó (454736)
sziasztok 24 eves srac vagyok,sajnos ezelot 4 eve volt egy autobalesetem es azota toloszekes vagyok.eleg sokat jarom a korhazakat,es nem tudom miert de azt kell mondjam hogy elegge buknak ram a noverkek,doki nok.volt mar olyan hogy szuksegem volt segitcsegre furdeshez,es ott kurtunk.ugye o dugot meg,mert en nagyon net tuttam meg akkor.azt kell mondjam azert buknak rank,mert nagyon nehezen elvezunk,neha meg egyatalan
2012. 06. 07. csütörtök 09:52  #104
Törölt felhasználó (844992)
Amikor egy baleset után mindkét kezemet műteni kellett és mosdattak a nővérek egy szivaccsal, mindig felállt a farkam. Elég kellemetlen helyzet volt. Volt amelyik zavarba jött, volt, amelyik teljes természetességgel húzta hátra a bőrt és mosta meg alatta is. De sohasem történt több. Ha a barátnőm bejött látogatni, a paplan alatt akkor is kiverte, ha bent volt a szobatársam. Ha nem volt bent szopott.....
2012. 06. 06. szerda 03:45  #103
King King
Állatkórház számít? Na nem engem kezeltek ott, bármennyire is szeretem magam abba a hitbe ringatni, hogy az ágyban egy vadállat vagyok. nyes A barátnőm állatorvos, és a helyi klinikán dolgozik(nem egy ilyen Discovery Chanelles megaklinika, csak egy szolid kis egy doki, egy asszisztens - általában az is doki -, egy shoppos kórház). Egyik nap ebédidőben úgy hozta a sors, hogy a shoppos ki sem nyitott, az öreg doktor meg hazaugrott ebédelni, én meg akkor ugrottam be a barátnőm elemózsiájával. Mivel éppen műtéti szünet volt, így "vendéget" sem hozott senki, szóval a barátnőm magunkra zárta a rendelőt és sity-suty egymásnak estünk.

Később visszagondolva konstatáltam, hogy kicsit azért talán morbid (vagy ironikus?) olyan helyen szexelni, ahol ivartalanításra alkalmas mütyürök vannak. smile
2012. 06. 05. kedd 13:59  #102
Törölt felhasználó (65919)
Kórházba csak kukkoltam!
15 évesen utaltak be fertőző májgyulladással a gyermek-infektológiára. Nem tudom milyen meggondolásból, de a fiúk és a lányok kortermében is volt egy-egy beutalt felnőtt. Persze az egyikben egy hölgy a fiúkéban egy férfi. Esténként, mivel már nagyobbacskának számította, a két felnőttel meg egy másik gyerekkel együtt kártyáztunk. Az egyik este ráéreztem a szikrázó hangulatra, ami a két felnőtt között kialakult. Apró célzások, mosolyok, elkapott tekintettek; olyannyira evidens volt a flörtjük, hogy nekem is kezdett bizseregni a lágyékom (amúgy a flörtölgető – sajnos nem velem – asszonyka nekem is felkeltette a serdülői érdeklődésemet).

Este, miután a szolgálatos nővér villanyt oltott hamar mímelni kezdtem az alvást, de annyira óvatosan lélegeztem, hogy ez tűnhetett fel a korterembe beutalt felnőtt pacáknak. Odajött hozzám, és visszafojtottan azt mondta: „Én most kimegyek a zuhanyozóba. Ha utánam jössz, vagy valakit utánam engedsz, széttöröm a pofádat!”.

Már résnyire ki is nyílt a kórteremajtó, és a bejövő fénycsóva hívogatása még számomra is igéző és izgató volt. A korterem ajtaja elé egy széket támasztott, amit a kilincs alá akart tenni, de a szék elcsúszott és kinyitva picit benyomta az ajtót. Valamiért nem mentek be a zuhanyozóba és kint az előtérbe suttogtak, eléggé hangosan arról, hogy mi a jobb az égő villany (ők láthatók lesznek), vagy a folyosói égők lekapcsolása (a túlsó szárnyban tévéző nővér felfigyelhet). Nos, végül az előtérbe kezdtek témázni.

Nem láttam semmit, de az akusztika az minőségi volt. Főleg a csaj dumált. Még most is emlékszem minden pillanatra: „Jaj, én még csak egyszer csaltam meg a férjem, de ő akkor hosszú úton volt!”, „Inkább kiverem neked, ha nagyon muszáj!”, „Jaj, ne nyúlj be a bugyimba, mert felizgulok és elvesztem a fejem!” végül, nyögések a megfelelő testhelyzet keresésének a forgolódó, süfütyőlődése, egy két „édes!” „jóóó” és más kevésbé artikulált gyönyörnyögések vegyültek össze. Az egész nem tartott három-négy percnél tovább.

Azelőtt egyszer már volt alkalmam végighallgatni szüleimet, de az inkább zavarba hozott és szégyelltem a szexuális gerjedésemet. De ez a korterem előtéri élő közvetítés, annyira begerjesztett, hogy még évekig elég volt csak erre gondolni, ha maszturbálni akartam.
2012. 06. 04. hétfő 18:48  #101
alika1972 alika1972
Néhány honapja voltam korházban..és vérvétel közben poénbol megjegyeztem a növérkének hogy izzadásal gyorsabban gyogyulnék,,,este ö ügyelt és élyfélkörül már keféltünk..azotta is kefélünk nagyon sürün...és tényleg van benne valami a lebukás veszélye nagyobb élvezettet ad...
2012. 06. 04. hétfő 18:20  #100
Demona Demona VIP Admin
EZ -attikatitka- hozzászólása amiért újtopikot nyitni nem kell!

En most pont korhazban vagyok de a hormonok dolgoznak neki alltam hat egy kicsit recskazni egy felreeso helyen , meglatott egy lany sokaig nezett intettem neki de nem jott oda. Masnap arra jott egy srac es segitett kiverni nagyon izgato volt.
2011. 11. 19. szombat 14:46  #99
Törölt felhasználó (426247)
Hu akkor tényleg nem lett volna jó választás... smile Én akkor szembesültem ezzel amikor 2 honapot kórházban voltam,hát tudnék mesélni a nővérszoba rejtelmeiről smile
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 14:33
Vele soha nem tettem volna meg, ki nem állhattam. Ráadásul már jócskán túl volt az 50-en, nem volt az esetem.
2011. 11. 19. szombat 14:33  #98
Edina37 Edina37
Vele soha nem tettem volna meg, ki nem állhattam. Ráadásul már jócskán túl volt az 50-en, nem volt az esetem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 13:36
Főorvos Úr megsunázott? smile
2011. 11. 19. szombat 13:36  #97
Főorvos Úr megsunázott? smile
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 11. 19. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 13:35
Volt szerencsém néhányszor kipróbálni anno még 19 évesen, érettségi után ott dolgoztam négy évig. Hát van abban valami hogy sokkal izgalmasabb a szex ha fenn áll a lebukás veszélye.
2011. 11. 19. szombat 13:35  #96
Edina37 Edina37
Volt szerencsém néhányszor kipróbálni anno még 19 évesen, érettségi után ott dolgoztam négy évig. Hát van abban valami hogy sokkal izgalmasabb a szex ha fenn áll a lebukás veszélye.
2011. 11. 17. csütörtök 09:40  #95
Törölt felhasználó (805846)
Férfi vagyok és beteg.....semmi komoly, egy nővért szívesen elkapnék))
2011. 11. 17. csütörtök 08:44  #94
vazelinator vazelinator VIP Admin
akkor legalább a próbálkozásokat írd le smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 17. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 17. csütörtök 07:44
HHát én most kórházban vagyok és lenne egy pár nővér akinek hagynám hogy leápoljon...
2011. 11. 17. csütörtök 08:34  #93
1feffelino 1feffelino VIP
mindez attól függ, miként vagy a kórházban
pl_ vakbélgyulladás műtét után, ha laparoszkópos már élvezheted a sexet
nőgyógyász: műtét előtt a legjobb dugni. utána már nem-
kérdés: beteg vagy -------------orvos-nővér vagy-e
legkönnyebben a dokik dugják anővéreket
utána a dokik a nőbetegeket és utána jön. hogy a beteg dugja a személyzetet
2011. 11. 17. csütörtök 07:44  #92
HHát én most kórházban vagyok és lenne egy pár nővér akinek hagynám hogy leápoljon...
2011. 11. 05. szombat 20:17  #91
Piti Piti
Kb. 20 éve kórházban dolgoztam vezető beosztásban. Én vezettem a kórházi Avia teherautót. Munka közben felvettem egy barna köppenyt, hogy megóvjam a ruhámat. A nővérek úgy kerültek, mint egy leprást. Nem értettem, hogy miért, azért ennyire ronda nem voltam. Hetek múltak el amikor megláttam, hogy az udvaron két barna köppenyes csávó, tepsiben tolt valakit a boncmesterhez. Tőbbet nem vettem fel a köppenyem. hehe
2011. 11. 05. szombat 16:02  #90
Törölt felhasználó (426247) VIP
A pasid meg egy lúzer volt. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 04. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247451)
2011. 11. 04. péntek 18:34
Jó sok év eltelt azóta, hogy kórházban dugtam. Akkoriban egy orvos volt a szeretőm és mivel ő nős volt és nekem is volt párom, a kórházban találkoztunk, amikor ügyelt. Sokat ügyelt, sokat dugtunk. Szerencsére soha senki nem jött be az orvosi pihenőbe, más doki sem, de a telefont felvette miközben még bennem volt...
2011. 11. 05. szombat 14:55  #89
Törölt felhasználó (760203)
Kellemes emlékek jöttek bennem elő, miközben olvastam az írásodat! Velem pontosan ugyanígy történt, csak éppen fordítva, mert nekem egygyönyörű testű doktornő volt a barátnőm! Eleinte rettenetes zavart miközben felhívták, hogy most mi is a teendő! Mire befejezte a telefont fél hatra állt a répa! Néhány alkalom utánazomban már nem zavart, sőt izgatott, hogy miközben telcsizik én megállás nélkül dugom, nyalom tovább.
2011. 11. 04. péntek 23:04  #88
Törölt felhasználó (295546)
Otthon nem kérdezték rá a sok esti kimenőre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 04. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 04. péntek 18:34
Jó sok év eltelt azóta, hogy kórházban dugtam. Akkoriban egy orvos volt a szeretőm és mivel ő nős volt és nekem is volt párom, a kórházban találkoztunk, amikor ügyelt. Sokat ügyelt, sokat dugtunk. Szerencsére soha senki nem jött be az orvosi pihenőbe, más doki sem, de a telefont felvette miközben még bennem volt...
2011. 11. 04. péntek 18:34  #87
/ 8