Semmi
Volt benne részem.. na jó az exem orvos ( így evidens) szóval nem betegként kezelt a doktor úr....
De ha lenne olyan doktor. aki szimpatikus és éppen betegként kerülnék a karmai közé.. gondoskodnék arról.. hogy szexuálisan is kezelésben vegyen... vonz a kiszolgáltatott helyzet... és az a tény .. hogy akár le is bukhatunk az meg olyan adrenalin löket..hogy az téboly....
De ha lenne olyan doktor. aki szimpatikus és éppen betegként kerülnék a karmai közé.. gondoskodnék arról.. hogy szexuálisan is kezelésben vegyen... vonz a kiszolgáltatott helyzet... és az a tény .. hogy akár le is bukhatunk az meg olyan adrenalin löket..hogy az téboly....
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Jól mondod a szex ugynis gyógyit
a jó szex és az egészség egyenesen arányos
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
a jó szex és az egészség egyenesen arányos
...de ha esetleg nem gyógyul meg, legalább szexeljen
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 11:26
Hát nemtom, kórházba kerülvén az embernek az a legfőbb gondja, hogy jól legyen, nem az, hogy szexeljen. Esetleg a szanatóriumban van esélye...
Persze persze a betegnek az első cél a gyógyulás,ezért mondtuk viccesen ha egy beteg már arra gondol hogy de jó lenne ezt a .... megbaszni az már a gyógyulás egyik jele
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2007. 09. 23. vasárnap 11:26
Hát nemtom, kórházba kerülvén az embernek az a legfőbb gondja, hogy jól legyen, nem az, hogy szexeljen. Esetleg a szanatóriumban van esélye...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:05
Majd meg tudod egy rutin vizsgálatkor
Én még egy beteget sem láttam aki élvezte volna
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
eddig nem foglalkoztatot a tma, de ahogy elolvastam a hozzászólásokat, kezd izgatni!
Az hogy feltetted a fényképed a fórumra az rendben is van csak rossz topicba raktad,szerintem kérd meg az adminokat és átteszik a megfelelő helyre
Az első nőgyógyászati vizsgálat rémes volt últra hangon kettős méhet állapítottak meg ez alapos indok lehetett hogy félórán keresztűl újjazzanak,remélem a doki élvezte?. Kékestetői tüdőszaniba pedig érdekes elsőtétített gyertyafényes vizsgálóba relaxáláva kellet mélyeket lélegezni hát tényleg elmúlt a légszomj
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ajaj azt gondoltam ez a korház szex kicsit misztifikálva van de most hogy olvasgatlak benneteket izgulhatok, bár a lányom csecsemős nővér lessz az talán kevésbé...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2007. 09. 01. szombat 21:21
Azért nem csak dolgozók dugnak a kórházban.Lenne pár sztorim mikor beteg betegel,beteg látogatóval,kórházi dolgozó látogatóval,
A korháziszex eme speciális részében csak egy élvezet van mikor közlik hogy NEGATIV
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
2007. 09. 01. szombat 22:16
Hát...ha manusz csinálja...azt én sem fogom élwezni...
...ezt most boritékolom neked Sanyám...
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Hát...ha manusz csinálja...azt én sem fogom élwezni...
...ezt most boritékolom neked Sanyám...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2007. 09. 01. szombat 22:05
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Prosztatás elélwezés....jó is az...mibajod wele??
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 08. 17. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2007. 08. 17. péntek 11:09
Nekem egyzser a prosztatámat egy csinos doktornő vizsgálta, de hiába nézett ki jól az a nagyon rossz érzés elfeldtette velem ki az aki vizsgál!:(((
Azért nem csak dolgozók dugnak a kórházban.Lenne pár sztorim mikor beteg betegel,beteg látogatóval,kórházi dolgozó látogatóval,
Nekem egyzser a prosztatámat egy csinos doktornő vizsgálta, de hiába nézett ki jól az a nagyon rossz érzés elfeldtette velem ki az aki vizsgál!:(((
Mindan nap nővérkét dugok, mert a feleségem az. Engem is felizgat nővér ruhában, és az a tudat is felizgat, hogy nap mint nap őt mennyien kívánják meg. Minden nap úgy kell elengedni ithonról, hogy ne kelljen neki bent senki!
hello! én egyszer egy kedves kis nővérkével ...ó soha nem flejtem el... az egyik osztályon dolgoztam , ő pedig tanfolyamos volt, egyszer mikor a nővérszobában mellémált egyszer csak a szoknyája (nővérruha) alá nyúltam, annyira spontán jött a dolog, aztán szép lassan csókolóztunk, aztán vadul és vadul, majd aszertárba, vagy hirtelen akkor nem tudtam, bevonultunk...hát megszűnt a világ...
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepfeltoltes.hu/070811/IMG_8859_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
miért jutottam mindig csunyácska, öregecske, doktornőkhöz, vagy nővérkékhez...??:(