Naaa, lényeg a lényegben, hogy Katicika jól látta meg, hogy hol volt "megcsúsztatva" a dolog, hogy az (egyébként természetesen helytelen) egyenletet megoldják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 03. szombat 22:00
nem tökéletes! mert nem 20,1/4 van, hanem 20 szor 1/4 ami egyenlő 5. Tehát a lényeg hogy nem hozták közös nevezőre a többit!!
Anthony ment egy privi!!!
nem tökéletes! mert nem 20,1/4 van, hanem 20 szor 1/4 ami egyenlő 5. Tehát a lényeg hogy nem hozták közös nevezőre a többit!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:56
Merthogy sztem TÖKÉLETES a megoldásod. A csúsztatást én is észrevettem...
Merthogy sztem TÖKÉLETES a megoldásod. A csúsztatást én is észrevettem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennek! :))))
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 03. szombat 21:53
Jaaaa, oan régen vóóót!!! homep. adta fel? jaj-jaj, mi lesz, ha a Fülesben nem a Te megoldásod szerepel? Akkor sose fogod meggyőzni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:53
Ennek! :)))) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Emmemmostan melyikéééneke a megoldása?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:50
Kisisis szinten: :))))
Mindkét oldal értéke minusz húsz, tehát ehhez kellett volna hozzáadni a 20,25-ot, de ez nem így történt, már itt csúsztattak, s egyszerűen elcsaklizták a zárójeleket( ha már nem alkalmazták a megkerülhetetlen szabályt, hogy azonos fokú műveletek esetén nem is kell zárójel, hanem balról jobbra haladva oldjuk meg a műveletsor műveleteit.
(16-36)+20,25=(25-45)+20,25
Innen már nem bizonyítható semmi a feladványhoz...Úgyhogy: orvoá mádmázell, mádám é moszjő...
Mindkét oldal értéke minusz húsz, tehát ehhez kellett volna hozzáadni a 20,25-ot, de ez nem így történt, már itt csúsztattak, s egyszerűen elcsaklizták a zárójeleket( ha már nem alkalmazták a megkerülhetetlen szabályt, hogy azonos fokú műveletek esetén nem is kell zárójel, hanem balról jobbra haladva oldjuk meg a műveletsor műveleteit.
Innen már nem bizonyítható semmi a feladványhoz...Úgyhogy: orvoá mádmázell, mádám é moszjő...
Kisisis szinten: :))))
Elnézést kérni ITT off-ért??? Ne butáskodj! Pusszancs Neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 03. szombat 21:29
puszi a pasiknak,csoki a lányoknak ki mit szeret,szóval sziasztok bocs offoltam
Szerintem is teljesen. Egyébként rájöttem, homepictures nem a netről szedi a kérdéseit, hanem régi Fülesekből megy ilyesmiből. Tudni kell, hogy azokban nagyon sok hiba volt. Csak hát annyira buta, hogy nem lát az orránál tovább. Az van leírva, az a szentírás, onnantól kezdve meg mindenki HÜLYE!!!
Az a baj, hogy nincs egy saját kérdése, a megoldásokat a netről csórelja le, utána meg fürdik a "dicsőségben", hogy milyen okos.
Felhívtam egy Amerikában dolgozó programozó matematikus haveromat (így neten), az annyira röhögött ezen, hogy valaki ennyire csökött, aztán meg fel akarta hívni, hogy elmagyarázza neki, mennyire tudatlan. A srác egyébként csak annyira gyenge matematikus, hogy lemodellezte egy amerikai focicsapat támadó és védőformációinak képleteit, az ÖSSZESET (!!!) (matematikailag), illetve most azon dolgoznak, hogy továbbfejlesszék a híres "játék-elméletet". Szóval tök hülye a matekhoz, de ő is engem erősített meg.
Tudod, már azon gondolkodtam, hogy itthagyom a szobát, ameddig home idejár, mert csak felbaszom magam a dolgain. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a baj, hogy nincs egy saját kérdése, a megoldásokat a netről csórelja le, utána meg fürdik a "dicsőségben", hogy milyen okos.
Felhívtam egy Amerikában dolgozó programozó matematikus haveromat (így neten), az annyira röhögött ezen, hogy valaki ennyire csökött, aztán meg fel akarta hívni, hogy elmagyarázza neki, mennyire tudatlan. A srác egyébként csak annyira gyenge matematikus, hogy lemodellezte egy amerikai focicsapat támadó és védőformációinak képleteit, az ÖSSZESET (!!!) (matematikailag), illetve most azon dolgoznak, hogy továbbfejlesszék a híres "játék-elméletet". Szóval tök hülye a matekhoz, de ő is engem erősített meg.
Tudod, már azon gondolkodtam, hogy itthagyom a szobát, ameddig home idejár, mert csak felbaszom magam a dolgain. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:33
nyugi nekem is igazam van a bárányossal kapcsolatban! szerinted?
ez a homepictures kezd az agyamra menni!!!
A feladat nem írja volt-e náluk pénz. Viszont az eladott ökrök árából vettek birkát 10 gubáért és egy bárányt. Mivel még 1 birkára már nem lett volna pénzük, ezért az olcsóbb bárányt vettek, amiből az következik, hogy az összes pénzt elköltötték! Meg a szöveg is így fogalmaz!
homepictures #863 | ma 20:42
Volt egyszer hol nem volt két ökörkereskedő, akinek volt egy közös ökörcsordája. A két ökörkereskedő elment a vásárba és eladta az ökreit. Minden egyes ökörét annyi rubelt kaptak, amennyi ökör eredetileg a csordában volt. a kapott pénzen vettek egy birkanyájat, 10 rubelért darabját, és egy báránykát. A vétel után megosztoztak. Az osztozkodásnál azonban kiderült, hogy a birkák száma páratlan. Minthogy az egyik kereskedő egy birkával többet kapott a másik megkapta a báránykát + valamennyi rubelt kárpótlásnak.
Mennyi volt a kárpótlás rubelek száma?
A feladat nem írja volt-e náluk pénz. Viszont az eladott ökrök árából vettek birkát 10 gubáért és egy bárányt. Mivel még 1 birkára már nem lett volna pénzük, ezért az olcsóbb bárányt vettek, amiből az következik, hogy az összes pénzt elköltötték! Meg a szöveg is így fogalmaz!
homepictures #863 | ma 20:42
Volt egyszer hol nem volt két ökörkereskedő, akinek volt egy közös ökörcsordája. A két ökörkereskedő elment a vásárba és eladta az ökreit. Minden egyes ökörét annyi rubelt kaptak, amennyi ökör eredetileg a csordában volt. a kapott pénzen vettek egy birkanyájat, 10 rubelért darabját, és egy báránykát. A vétel után megosztoztak. Az osztozkodásnál azonban kiderült, hogy a birkák száma páratlan. Minthogy az egyik kereskedő egy birkával többet kapott a másik megkapta a báránykát + valamennyi rubelt kárpótlásnak.
Mennyi volt a kárpótlás rubelek száma?
nyugi nekem is igazam van a bárányossal kapcsolatban! szerinted?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
puszi a pasiknak,csoki a lányoknak ki mit szeret,szóval sziasztok bocs offoltam
Csak azt tudnám, miért nincs igazam????
azon döbbenek meg, hogy az átalakítás résznél jól elcseszik, onnan kezdve írtózatosan nagy baromság van!!!
kabbe! az a sok pont ott az elején bezavart. ha pont van a mondat végén, akkor az új mondatot nagy betüvel kell kezdeni!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:06
kiskan hatodmagával mennyi?
mivel csak ennyi a kérdés a tőbbi megzavaró süketelés
kiskan megy plusz 6 fő az 7
kiskan megy plusz 6 fő az 7
a kapott pénzen vettek egy birkanyájat, 10 rubelért darabját, és egy báránykát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:11
de a megfogalmazás szerint az összes pénzüket állatok vételére költötték! olvasd el baszod és értelmezd a szöveg azon részét!!!
de a megfogalmazás szerint az összes pénzüket állatok vételére költötték! olvasd el baszod és értelmezd a szöveg azon részét!!!
kiskan hatodmagával mennyi?
kiskan megy plusz 6 fő az 7 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
kiskan megy plusz 6 fő az 7 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:00
vagy
1,211624126
1,211624126
nekem van igazam: azt írja a szöveg, hogy a pénzen mit vettek, és mivel egy újab birkát már nem futott volna ki a pénz,ezért 1 bárányt is vettek hozzá! azaz a pénz a szöveg ezen megfogalmazása szerint elfogyott!!!