868 és 869-ben válaszoltam inkább nézd meg,hogy jó-e!!!
vagy
1,211624126 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
1,211624126 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 03. szombat 20:58
1,2116242426
ennyire nyakattekert a szőveg
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:55
szerintem valamit elírtál!!!
1,2116242426
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:51
gyerekorom idiot megkavaro számolgatosdija.
egy pap. két tizedes. egy százados utánuk kulogo. ezredes. egy féltucat kis katona kétucat beizgult utánuk loholo lánnyal s mindegyiknél egy vagy cica vagy kiskutya. Majd a sort folytatva két fehér egér. s végül. kiskan hatodmagával mennyi?
egy pap. két tizedes. egy százados utánuk kulogo. ezredes. egy féltucat kis katona kétucat beizgult utánuk loholo lánnyal s mindegyiknél egy vagy cica vagy kiskutya. Majd a sort folytatva két fehér egér. s végül. kiskan hatodmagával mennyi?
Najó, hát ez már nekem magas, behelyettesítettem az eredeti csorda számát hasraütészerűen és 10-rubeles kárpótlás lett a végeredmény, de ez csak egy próba, sehol nincsenek pontos számaim
Amely helyesen, pontos matematikailag leírva így néz ki: 9 ^ 9 ^ 9. Szóval sajnálom, továbbra is kötöm az ebet a karóhoz, beszúrhatsz ide 100 képet is, de azért, mert nem írsz ki jelet, attól még oda kell képzelni.
pl.:
3A+16A-4Y+8Y=? Itt a számjegyek között szorzás van, de engedik, hogy a pontot (mint a szorzás jelét), vagy "x"-et nem kötelező kiírni.
Azért, mert nem tudsz valamit, azért még el lehet fogadni más jószándékú segítségét is. Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz meg egy matematikus, vagy vegyél elő egy profi (nem középiskolás) matematika könyvet, abban meg fogod találni, hogy a hattányozásnak van matekamtikai műveleti jele, mint ahogy a faktorálás jele a "!".
Bakker, hidd már el, hogy MINDEN matematikai műveletnek van jele, amit te leírtál, annak is, csak nem kötelező kiírni.
Az ember segíteni akar... Bahhh.
Tudod, ennek a szobának nem csak az volna a lényege, hogy az ember fitogtassa ilyen-olyan tudását, hanem az is, hogy TANULJON. Új ismereteket szerezzen. Még akkor is, ha az új ismeret ütközik addigi ismereteivel. Tudod, nyitottnak, fogékonynak kellene lenned az új ismeretek iránt is, mert attól,hogy te tudsz vagy tudni vélsz valamit, az nem biztos, hogy úgy van. Attól, hogy kötöd az ebet a karóhoz, még esetleg másnak is lehet igaza.
Nem kötözködni akarok, de egyszer szeretném látni, hogy beismered a tévedésedet!
pl.:
3A+16A-4Y+8Y=? Itt a számjegyek között szorzás van, de engedik, hogy a pontot (mint a szorzás jelét), vagy "x"-et nem kötelező kiírni.
Azért, mert nem tudsz valamit, azért még el lehet fogadni más jószándékú segítségét is. Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz meg egy matematikus, vagy vegyél elő egy profi (nem középiskolás) matematika könyvet, abban meg fogod találni, hogy a hattányozásnak van matekamtikai műveleti jele, mint ahogy a faktorálás jele a "!".
Bakker, hidd már el, hogy MINDEN matematikai műveletnek van jele, amit te leírtál, annak is, csak nem kötelező kiírni.
Az ember segíteni akar... Bahhh.
Tudod, ennek a szobának nem csak az volna a lényege, hogy az ember fitogtassa ilyen-olyan tudását, hanem az is, hogy TANULJON. Új ismereteket szerezzen. Még akkor is, ha az új ismeret ütközik addigi ismereteivel. Tudod, nyitottnak, fogékonynak kellene lenned az új ismeretek iránt is, mert attól,hogy te tudsz vagy tudni vélsz valamit, az nem biztos, hogy úgy van. Attól, hogy kötöd az ebet a karóhoz, még esetleg másnak is lehet igaza.
Nem kötözködni akarok, de egyszer szeretném látni, hogy beismered a tévedésedet!
szerintem valamit elírtál!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:51
mivel az összes pénzen állatot vettek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:50
nulla rúbel
nulla rúbel
Továbbra is afelől érdeklődnék, hogy dako megoldása vagy az enyém volt a helyes? Mert hogy egyiket se fogadtad el!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:40
Nem kezdem el, de ha nincs matematikai jel, akkor a legmagasabb szám a 9999. Ennyi. Minden más műveletnek van egy spéci jele, legfeljebb nem mindig jelöljük őket. Nem jelöljük a szorzásnál a pontot, vagy az "X"-et, nem szoktuk jelölni a hatványozásnál a "^"-t, csak egyszerűen odabiggyszetjük fölé a számot, de attól még nagyon is van matematikai jele a hatványnak. Minden matematikai műveletnek van jelölése, még ha nem is kötelező használni.
Nem kezdem el, de ha nincs matematikai jel, akkor a legmagasabb szám a 9999. Ennyi. Minden más műveletnek van egy spéci jele, legfeljebb nem mindig jelöljük őket. Nem jelöljük a szorzásnál a pontot, vagy az "X"-et, nem szoktuk jelölni a hatványozásnál a "^"-t, csak egyszerűen odabiggyszetjük fölé a számot, de attól még nagyon is van matematikai jele a hatványnak. Minden matematikai műveletnek van jelölése, még ha nem is kötelező használni.
Szerintem 20 könyökre, mert egyforma utat tesznek meg a madarak (és a megtett út az = 50 k); tehát a magasabb fáról le kell érni = 30k + 20k az út a halig; az alacsonyabb fáról le kell érni, az = 20k + 30 k a halig.
Ha, egy számot (nézz utána) a másik fölé, mint hatványt írsz, akkor ott a hatványkitevő nemcsak egy szám, hanem onnantól kezdve matematikai függvény, és jel!!! A hatványnak ez a matekmatikai jele: x ^ y. Tehát azzal, hogy három 9-est egymás fölé írsz, attól még van matematikai jel, csak nem írjuk ki, mint a szorzásnál a pontot vagy az "X"-et.
Leírva amit te mondtál teljesen pontosan, precíz matematikai jelöléssel így néz ki: 9 ^ 9 ^ 9.
TEHÁT ABBAN IS KŐKEMÉNYEN VANNAK MATEMATIKAI JELEK!!!
Akkor?????? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Leírva amit te mondtál teljesen pontosan, precíz matematikai jelöléssel így néz ki: 9 ^ 9 ^ 9.
TEHÁT ABBAN IS KŐKEMÉNYEN VANNAK MATEMATIKAI JELEK!!!
Akkor?????? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:34
No, akkor MATEMATIKAI JELEK NÉLKÜL HAGYAN ÍROD LE (nem szóban) a 9 hatvány 9 hatványt??? Ugyanmár...
mindkét parton van egy egy fa?
No, akkor MATEMATIKAI JELEK NÉLKÜL HAGYAN ÍROD LE (nem szóban) a 9 hatvány 9 hatványt??? Ugyanmár...
Azért egy " "-nek, vagy "Egy valóban!"-nak örültem volna...
Mondom: 999!, tehát 999 faktoriális! Az az a kibaszott nagy szám!!! Ehhez képest a ti számotok olcsó kismiska!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 20:26
na ez neked hogy jött ki?
Na, akkor ezt benézted. 9 emelve a 9-ik hatványra az 387420489 annak a 9-ik hatványa meg amit dako beírt. Ennél JÓVAL, DE JÓVAL nagyobb szám a 999!, tehát 999 fektoriális!!! AZ meg az, amit én írtam!!!
én is ezt írtam számold ki! a 838-ban