na ez neked hogy jött ki?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor benéztem. Eléggé félreérhteő, hiszen "Orcájára pehelyt tett feleannyi után". na az egész életének fele után vagy az addig eltelet évei fele után. Illetve a gyermekének életkorát nem tudom, hogy csak bezavarásnak tetted be, vagy figyelembe kell venni.
akkor nézd meg az enyémet
4,0238726... X 10 a 2564-ik hatványon
X/6+X/2+X/7+5+4=X
Behelyettesítve:
7X/42+21X/42+6X/42+9=X
tovább
7X+21X+6X+9=42X
tovább:
34X+9=42X
tovább
9=8X
X=72
72 évet élt
Behelyettesítve:
7X/42+21X/42+6X/42+9=X
tovább
7X+21X+6X+9=42X
tovább:
34X+9=42X
tovább
9=8X
X=72
72 évet élt
1,966270504x10 a 77-diken
az egyik nem talált, de a másik igen, és a másik az nekem nem az elején van, közel sem.
amúgy ez akkora faszkalapság tőled! te is a netről írod! ráadásul mindig ilyen számos feladatok, amit kurva nehezen lehet kitalálni!
ez olyan mint mikor a kutyával rongyozol, ha nem adod neki oda néha,akkor megunja! szóval inkább legyen könnyű a feladvány, de megfejthető. és ha meg valaki akkora paraszt,hogy a megfejtést a netről nézi, akkor tegyen egy szivességet!
amúgy ez akkora faszkalapság tőled! te is a netről írod! ráadásul mindig ilyen számos feladatok, amit kurva nehezen lehet kitalálni!
ez olyan mint mikor a kutyával rongyozol, ha nem adod neki oda néha,akkor megunja! szóval inkább legyen könnyű a feladvány, de megfejthető. és ha meg valaki akkora paraszt,hogy a megfejtést a netről nézi, akkor tegyen egy szivességet!
285311670611
11 a 11-ik hatványon.
11 a 11-ik hatványon.
Üdv Mindenkinek!
Az előző 15 percem azzal telt, hogy visszaolvastam, hogy legalább valamennyire képben legyek!!!
Szóval az 1111 túl egyszerűnek tűnik megfejtésnek.
Az előző 15 percem azzal telt, hogy visszaolvastam, hogy legalább valamennyire képben legyek!!!
Szóval az 1111 túl egyszerűnek tűnik megfejtésnek.
csak én vagyok oylan "egyszerű",hogy magamtól fejtegetem meg őket?
szóval akkor Te onnan fejtegeted! most elárultad magad! és nem onnan vannak! voltak onnan is de ezek most nem!
méééég!!! akarok fejteni!!
ha a srác kiszáll a buliból,az olyan mintha 10en összesen 220évesek lennének. annak előtte pedig 11*23=253 évesek voltak összesen. a különbség a renitens sportoló életkora. vagy pedig: ha egy évvel csökkentette az átlagot,akkor ő magának kellett 10 évvel idősebbnek lennie,mint eredetileg volt az átlagos életkor a csapatban. (a másik tíz helyett is öregebb volt egy-egy évvel)
szerintem érthető voltam a kérdés végén! de ha gondolod magyarázd meg!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
magyarázzam is meg?
33
Egy focicsapat átlagos életkora 23 év. Egy játékost kiállítanak, így a pályán maradó tíz játékos átlagéletkora pontosan 22 évre csökken. Hány éves a kiállított játékos?
Csak egy számot kérek!!!
OKSA!!!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 18:54
bocsánat,ha neked ez ennyire szívügyed!!! lustább voltam annál,hogy keressek a neten egy ilyen rejtvényt!!! tehát gondolkodtam:P igen,szoktam!
nem olvastam el a magyarázatokat,de az én logikám szerint:
Gábor Szilvivel és Zoli 8-kor ment moziba, de nem Erikával,tehát Zoli Andreával ment!!! Ebből az is következik,hogy Erikát Laci vitte.
A párosok tehát:
Laci-Erika, Zoli-Andrea, Gábor-Szilvi.
Ebből tudjuk,hogy az utóbbi páros nyolckor ment,azaz maradt a 6-os meg a 7-es előadás. Laci később ment moziba, mint az a fiú, aki a Harry Pottert nézte meg--ebből az a lényeg,hogy KÉSŐBB,tehát a 6 és a 7 közül a későbbi=7! És ugye Erika volt a kérdés,aki Laci haverunkat remélhetőleg nem hagyta cserben,azaz ő is 7kor ment! sorry,h nem volt türelmem magyarázni!
nem olvastam el a magyarázatokat,de az én logikám szerint:
Gábor Szilvivel és Zoli 8-kor ment moziba, de nem Erikával,tehát Zoli Andreával ment!!! Ebből az is következik,hogy Erikát Laci vitte.
A párosok tehát:
Laci-Erika, Zoli-Andrea, Gábor-Szilvi.
Ebből tudjuk,hogy az utóbbi páros nyolckor ment,azaz maradt a 6-os meg a 7-es előadás. Laci később ment moziba, mint az a fiú, aki a Harry Pottert nézte meg--ebből az a lényeg,hogy KÉSŐBB,tehát a 6 és a 7 közül a későbbi=7! És ugye Erika volt a kérdés,aki Laci haverunkat remélhetőleg nem hagyta cserben,azaz ő is 7kor ment! sorry,h nem volt türelmem magyarázni!
sajnálom ha így gondolod,de nekem eszembe se jutott,hogy ezeket meg lehet oldani úgy is,hogy megkeresem neten! szeretem az ilyen feladatokat,bár ez nem volt túl nehéz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 03. szombat 18:02
de nem igaz,hogy az én feladványaimon senki nem gondolkozik, csak kikeresi a helyes megoldást!
más meg lehet gondolkozna rajta, mint Anthony is! ő legalább nem rendesen csinálja!
más meg lehet gondolkozna rajta, mint Anthony is! ő legalább nem rendesen csinálja!